ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 05/02/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια Απώλεια χρημάτων, έκτακτα έξοδα ή οικονομική πίεση που επηρεάζει την ψυχολογία σου; Πάντως ένα είναι το νόημα σήμερα: άμεσος επαναπροσδιορισμός οικονομικών δυνατοτήτων γιατί χανόμαστε! Ζώδια ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια Ταύρε, να ξέρεις πως μια παρατήρηση ή ένταση στη δουλειά είναι αυτό και μόνο. Ο μόνος λόγος για τον οποίο δραματοποιείς […]

Neopolis Team

5 Φεβρουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια

Απώλεια χρημάτων, έκτακτα έξοδα ή οικονομική πίεση που επηρεάζει την ψυχολογία σου; Πάντως ένα είναι το νόημα σήμερα: άμεσος επαναπροσδιορισμός οικονομικών δυνατοτήτων γιατί χανόμαστε! Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια

Ταύρε, να ξέρεις πως μια παρατήρηση ή ένταση στη δουλειά είναι αυτό και μόνο. Ο μόνος λόγος για τον οποίο δραματοποιείς τις καταστάσεις είναι γιατί αισθάνεσαι να σου λείπει κάτι άλλο από τη ζωή σου. Τι τρέχει μικρέ μου/μικρή μου; Ερωτική βαρυθυμία μας έπιασε;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) – Ζώδια

Οι αισθήσεις σου οξύνονται καθώς προχωρά η μέρα. Επιταχύνεται η σκέψη σου, η διάθεση σου, ο κόσμος γύρω σου κινείται με ταχύτητα. Από την άλλη, κουβαλάς ακόμη πάνω σου το χάος των τελευταίων δύο ημερών (κυρίως σε θέματα εργασίας, χρημάτων), οπότε είσαι λίγο μαγκωμένος/η. Θα σου περάσει όμως, να είσαι σίγουρος/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, όταν αισθάνεσαι πως σε τραβάνε από τρεις μεριές ταυτόχρονα (ερωτική ζωή στο μεταίχμιο – φίλοι σε κατάσταση ψυχολογικού τραλαλα – οικονομική πίεση), η καλύτερη λύση είναι να κατεβάσεις το ακουστικό, να κλείσεις τον υπολογιστή και να εκπληρώσεις με συνέπεια τις υποχρεώσεις στη δουλειά και να περιμένεις να κοπάσει η μπόρα. Μη με χαζεύεις σα να μιλάω κινέζικα! Κάνʼ το!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Καθώς θα προχωρά η μέρα θα νιώθεις προοδευτικό όλο και πιο κοινωνικός/η και εξωστρεφής. Από την άλλη πότε ήταν η κοινωνικότητα φάρμακο για την συναισθηματική σου πείνα; Ακριβώς. Ποτέ. Α, και αν είσαι σε σχέση φυλάξου από τις εντάσεις σήμερα. Δεν το έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Το γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς αισιόδοξα, δημιουργικά ή ελεύθερα κάτω από το άγχος της οικονομικής επιβίωσης. Από την άλλη πλευρά όμως δεν υπάρχει καλύτερο βάλσαμο για τις φοβίες από το να θέτεις στόχους και να λες μέσα σου «Θα δουλέψω σαν σκυλί για να τους πετύχω». Ονειρέψου χωρίς λογοκρισία Παρθένε. Ο αστρολόγος σου (σχεδόν) σε εκλιπαρεί.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν είσαι σε σχέση, κλείσε πόρτες, παράθυρα, πατζούρια και βούτα στο κρεβάτι με τον/την σύντροφο σου και τα λέμε σε κανένα 3ήμερο. Αν δεν είσαι σε σχέση, δεν μπορείς να βγάλεις το σεξ από το μυαλό σου… Σε αναζήτηση θηράματος λοιπόν. Καλή τύχη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν είσαι από τα παιδιά που κάνουν σχέση γιατί χρειάζονται ένα στήριγμα ή έναν/μια συμβουλάτορα για να συζητούν όταν δεν αισθάνονται καλά με την καθημερινότητα τους. Όμως πάει πολύ να τσαντίζεσαι και από πάνω αν ο/η σύντροφος σου ή ένας/μια καλός/η φίλος/η σε ρωτήσει αν χρειάζεσαι να μιλήσεις για κάτι. Μπορείς να αρνηθείς ευγενικά και να πέσεις πάλι στην κατατονική σου απομόνωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, σήμερα μπορεί να σʼ εκνευρίσει ο αρτιοσκληρωτισμός των επαγγελματικών σχέσεων και η ατολμία των συναδέλφων σου να επενδύσουν σε νέες ιδέες ή να δοκιμάσουν κάτι νέο που έχεις να τους προτείνεις. Όμως μήπως το να προσπαθείς να μετατρέψεις τα Datsun σε Ferrari είναι χαζό; Αν ανήκεις αλλού, μάλλον πρέπει νʼ αρχίσεις νʼ αναζητάς κατά που πέφτει αυτό…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πολλές φορές ο αστρολόγος σου έχει επανέλθει σʼ αυτή τη διάθεση που καταπιέζεις… Ναι αυτή την ανάγκη να κοινωνήσεις στο/στη σύντροφο και τους/τις φίλους/ες σου τα θέλω, τα αιτήματα και τις απόψεις σου; Για πολλούς/ες Αιγόκερους αυτές τις μέρες δεν γράφονται απλώς οι τελευταίες αράδες μιας περιόδου που η υποχώρηση είχε γίνει η καλύτερη σου φίλη. Ξεκινά πια ένα νέο βιβλίο που ο/η Αιγόκερως ήρωας μας γεννιέται από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μπορείς να ξεχάσεις τη σεληνιασμένη διάθεση σήμερα – ο λυκάνθρωπος που κρύβεις μέσα σου κοιμάται σαν αρνάκι και το μόνο από το οποίο έχεις ανάγκη είναι να περάσεις χρόνο με τους/τις λίγους/λίγες εκλεκτούς/ες που ονομάζονται κοντινοί σου άνθρωποι.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Να θυμάσαι πως κάθε φορά που λες: «Αναζητώ τον έρωτα της ζωής μου!», εννοείς στην πραγματικότητα: «Όχι άλλα εγωιστικά ανθρωπάκια στο δρόμο μου!». Ακούγεσαι σαν δραματικός/η ηθοποιός στην Επίδαυρο μεν, αλλά ψηλώνεις τον πήχη δε. Και αυτό είναι μια ισχυρή ένδειξη αυτοεκτίμησης. Ή μήπως όχι;

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET