ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 04/09/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) «Τι έγινε ρε παιδιά; Πότε έγινε πάλι ο κόσμος εκεί έξω τόσο μαλθακός κι ανώριμος; Γιατί μοιάζουν όλοι πάλι σαν υπνωτισμένοι και κινούνται σαν πρωταγωνιστές σε ταινία του Αγγελόπουλου;». Κριέ, ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ τόσο ντεκλαρέ, ταχύς κι ευθύς όσο εσύ. Ποτέ! Απλά για λίγες μέρες είχες χαλαρώσει τις […]

Neopolis Team

4 Σεπτεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

«Τι έγινε ρε παιδιά; Πότε έγινε πάλι ο κόσμος εκεί έξω τόσο μαλθακός κι ανώριμος; Γιατί μοιάζουν όλοι πάλι σαν υπνωτισμένοι και κινούνται σαν πρωταγωνιστές σε ταινία του Αγγελόπουλου;». Κριέ, ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ τόσο ντεκλαρέ, ταχύς κι ευθύς όσο εσύ. Ποτέ! Απλά για λίγες μέρες είχες χαλαρώσει τις άμυνες σου και τώρα επανέρχεσαι…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μα κάθε φορά που δεν θες να δεις κάποιον/α (έχεις κι εσύ τα προβλήματα σου ρε αδερφέ!), να το εκλαμβάνει ο/η άλλος/η σαν απόρριψη και να σε πρήζει μετά. Πω ρε κόμπλεξ που κουβαλάει ο κόσμος!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ίσως κατά τη διάρκεια της ημέρας γίνει τόσο δύσκολο να βάλεις χαλινάρι στις σκέψεις σου που θα σε πιάσει πονοκέφαλος. Ίσως αρχίσεις να πνίγεσαι σε ενδεχόμενα, σκέψεις για το μέλλον, παράπονα για το παρελθόν. Ίσως πρέπει να σταματήσω να γράφω γιατί θα με διαολοστείλεις και ένα δίκιο θα το έχεις… Καλή δύναμη! Ciao!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Για να λέμε την πικρή αλήθεια, κάθε φορά που νιώθεις λίγο πιο χαλαρός/η, άνετος/η με τον εαυτό σου και τολμάς να εγκαταλείψεις τους βράχους που κρύβεσαι για να παίξεις με όλους τους υπόλοιπους από εμάς στην ανοιχτή παραλία, σε κυριεύει φόβος. Μην ανησυχείς όμως σήμερα γιατί το μόνο που μπορεί να σε πληγώσει είναι να κλειστείς ξανά στον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μια που θα γκρινιάζεις σαν παραχαϊδεμένο παιδί πως κανείς δεν σʼ αγαπά, και μια που θα σου λένε πως όλη σου η συμπεριφορά δηλώνει πως δεν είσαι έτοιμος/η να κάνεις καμιά υποχώρηση για να σε γνωρίσει κάποιος/α σε βάθος. Και τι απαντάνε σʼ αυτό τώρα, ε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Όταν κυκλοφορείς με ταμπελίτσα «Μην αγγίζετε, δαγκώνω» σημαίνει ότι: 1) έχεις πολλά νεύρα με τα πάντα εκεί έξω (το χάος που επικρατεί στους δρόμους, τον άπλυτο διπλανό σου στο μετρό, τους συναδέλφους σου που κουτσομπολεύουν αντί να δουλεύουν κοκ), 2) όντως δαγκώνεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ε ναι λοιπόν! Σήμερα θες να περπατάς με ίσιους τους ώμους, να γοητεύεις, να σου κάνουν τα χατίρια (χωρίς να χρειαστεί να ιδρώνεις για ένα «Ναι!» λες και τρέχεις μαραθώνιο βάδην) κι οι οικείοι σου να σου υπενθυμίζουν πόσο σʼ αγαπάνε και σʼ έχουν ανάγκη. Τώρα αν μερικοί/ες εκεί έξω αυτό το ονομάζουν ωραιοπάθεια, το πρόβλημα είναι στον τραυματισμένο τους εγωισμό και όχι στην δική σου διάθεση. Ε μα πια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ακόμη κι αν η πρώτη λέξη που θα ʽρθει στο μυαλό σου σήμερα όταν αντικρίσεις τον/την προϊστάμενο σου είναι «Αϊ σιχτίρ», καλείσαι όχι μόνο να συγκρατηθείς αλλά και να υποδυθείς τον/την χαρούμενο/η υπάλληλο. Όχι, δεν το κάνεις για τα μούτρα του/της αλλά για να του/της δείξεις πως δεν μπορεί να σʼ επηρεάσει τόσο όσο νομίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ίσως (λέω ίσως) δίνεις τελευταία μεγάλη σημασία στο όγκο των πληροφοριών που παίρνεις (σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου) και έχεις χαθεί μέσα στις σκέψεις σου (τους), τα πολλά ερεθίσματα, τις φήμες. Κλείσε τα αυτιά σου σήμερα και σκέψου ποια είναι η δική σου θέση και άποψη. Αυτή θα καλεστείς να καταθέσεις σύντομα στον προϊστάμενο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ασυμφωνίες υπάρχουν, υπήρχαν και θα υπάρχουν με συναδέλφους. Όμως το να τις αφήνεις να σου δημιουργούν ενοχές για όλο το υπόλοιπο της μέρας είναι κομμάτι τρελό. Μην γίνεσαι Ιχθύς. Δεν σου πάει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επειδή ο κίνδυνος να θες σήμερα να αναλάβεις ακόμη περισσότερες ευθύνες είναι πιο ορατός από ποτέ, αν δεις να σε πιάνει πήγαινε στην τουαλέτα, ρίξε παγωμένο νερό στο πρόσωπο σου και βγες να σε χτυπήσει λίγος αέρας να συνέλθεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που το συναισθηματικό σου έρεβος σε καταπλακώνει σαν παλιρροϊκό κύμα. Γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολη η ζωή; Γιατί οι άνθρωποι φοβούνται τα συναισθήματα τους; Γιατί κι εγώ φοβάμαι τόσο να πληγώσω τους άλλους, ενώ αυτοί δεν διστάζουν ποτέ; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Κι ύστερα μου κάνεις παράπονα όταν σου προτείνω να αποκλείσεις αυτές τις εισβολές με εργασιοθεραπεία…

Πηγή: Stardome.gr

 

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET