ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 04/07/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κάθε συνειδητοποιημένος/η Κριός γνωρίζει πως ο χειρότερος εχθρός του/της είναι ο εαυτός του/της. Αν ανήκεις σε αυτή την ομάδα τότε σήμερα θα αντισταθείς στα διασταυρωμένα πυρά των γονέων και του/της προϊσταμένου/ης σου με επιμονή και σοβαρότητα. Αν όχι, τότε η οργή και η ευθιξία σου θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 […]

Neopolis Team

4 Ιουλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κάθε συνειδητοποιημένος/η Κριός γνωρίζει πως ο χειρότερος εχθρός του/της είναι ο εαυτός του/της. Αν ανήκεις σε αυτή την ομάδα τότε σήμερα θα αντισταθείς στα διασταυρωμένα πυρά των γονέων και του/της προϊσταμένου/ης σου με επιμονή και σοβαρότητα. Αν όχι, τότε η οργή και η ευθιξία σου θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μερικές φορές ο προβληματισμός για το μέλλον βαραίνει τη σκέψη σου σε σημείο σύνθλιψης. Όμως και το μυαλό σου έχει ανάγκη να παίρνει ανάσες – με άλλα λόγια προστάτεψε τον εαυτό σου σήμερα από γκρίνιες και ανούσιες συζητήσεις. Μπορείς να πεις όχι! Μπορείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ένας/Μια Δίδυμος που διακωμωδεί κάποιον/α που πάσχει από το σύνδρομο «Είμαι Θεός, εμένα θα ακούτε μόνο» μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση για μέρες. Πρόσεξε λοιπόν σήμερα μην κυλήσεις στην ίδια λακκούβα που γελάς όταν πέφτουν οι άλλοι. Ή αν πέσεις, φρόντισε στη συνέχεια να αυτοσαρκαστείς…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Να παρασυρθώ; Να το καθυστερήσω; Να τρέξω; Να επιβραδύνω; Να μιλήσω ή να μην μιλήσω; Είτε αυτά που θες να βγάλεις από μέσα αφορούν καταστάσεις/απόψεις για την κατάσταση που βιώνεις στη δουλειά, είτε λόγια ανομολόγητα ακόμη σε κάποιον/α που σʼ ενδιαφέρει, έχω μια συμβουλή μόνο για εσένα: αν είναι αν μιλήσεις μην το καθυστερείς άλλο!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν αφήσεις αυτές τις μέρες το μυαλό να δουλεύει σε διπλό ταμπλό, και για τα δικά του ζητήματα και για τα ζητήματα της καρδιάς σου, μάλλον σε περιμένουν ήττες και στα δύο μέτωπα. Εμπιστέψου το ένστικτο σου αυτές τις μέρες και μην βάζει λογικά εμπόδια (απόσταση, διαφορά ηλικίας ή εργασιακού στάτους) σε κάποιον/α που προσπαθεί εναγωνίως να κερδίσει ένα χαμόγελο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ακόμη και τώρα που έχεις μπει στο δρόμο του αυτοσεβασμού και της έκφρασης των θέλω σου, υπάρχουν μέρες που κινδυνεύεις να επιστρέψεις στο γνωστό από χρόνια «Ότι πεις εσύ!» (όπου εσύ: φίλος, σύντροφος, συνεργάτης, συγγενής). Παρθένε κάνε ένα κρύο ντους σβέλτα μπας και συνέλθεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ναι, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι παρορμητικοί, σπάνια ευγενείς και δεν υπολογίζουν τους άλλους στις αποφάσεις τους… Δεν το έμαθες τώρα αυτό. Όμως σήμερα έχεις ξυπνήσει φορτωμένος/η με νεύρα και αν δεν σε σεβαστούν (γονείς, φίλοι, προϊστάμενος) θα επιβάλλεις ωμά τον τρόπο σκέψης σου. Ready? Now, fight!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αυτές τις μέρες είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με την οικογένεια σου (ή την οικογένεια του/της συντρόφου σου) με αφορμή τις απόψεις και τα πιστεύω σου για το πώς θες να ζεις τη ζωή σου. Ναι είναι η γνωστή σου διαφωνία με τα κοινωνικά πρέπει που πάνε να σου επιβάλλουν, μόνο που αυτή τη φορά η ένταση θα είναι μεγαλύτερη. Και ένας/μια Σκορπιός που αισθάνεται πως βρίσκεται σε πόλεμο είναι ικανός/η για όλα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Εκεί που όλοι/ες βλέπουν κίνδυνο και κρίσεις, εσύ, σαν γνήσιο παιδί του Δία, προσπαθείς να ανακαλύψεις ευκαιρίες, να ρισκάρεις έξυπνα, να τολμήσεις δυναμικά. Η απόλυτη μυστικότητα και η, χωρίς τυμπανοκρουσίες, αναζήτηση κέρδους είναι το φόρτε σου αυτή την εποχή. Μη σταματάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αυτές τις ημέρες ακούς με προσοχή τις απόψεις, τις θέσεις ή τα παράπονα των γύρω σου. Δεν είναι ότι γιατί θες να γίνεις αρεστός/η, αλλά αποκωδικοποιείς τι συμβαίνει στο μυαλό και τη ζωή τους και μπορείς με ευκολία στη συνέχεια να απορρίψεις μερικούς/ες από αυτούς/ες. Αφού είσαι σε φάση που ξεφορτώνεσαι ανούσιες σχέσεις, τουλάχιστον ας έχεις και τα πειστήρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Ποιος είπε ότι τα οι επαγγελματικοί στόχοι και τα όνειρα χτίζονται εύκολα; Ποιος είπε πως δεν θα περάσεις τον εαυτό σου μυριάδες συναισθηματικά δικαστήρια για κάθε λάθος σʼ αυτήν την πορεία. Κι όμως, μέρες σαν τη σημερινή οι στόχοι που έχεις θέσεις σκιρτούν τόσο ζωντανοί μπρος στα μάτια σου που αισθάνεσαι πως μπορείς νʼ αντέξεις κι άλλη πίεση, κι άλλη, κι άλλη… Τίποτα δεν μπορεί να χωρίσει έναν/μια Υδροχόο από το μέλλον του/της αν το έχει οραματιστεί!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μέρες σαν τη σημερινή λες στον εαυτό σου: «Δεν θα καταφέρω να του/της μιλήσω ποτέ! Θα συνεχίσω να τον/την βλέπω μπροστά μου συνεχώς, να το παίζω φίλος/η του/της και δεν θα βγάζω κουβέντα! Κι αυτό γιατί δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω στο κεφάλι μου ΤΙ θέλω!!»… Κόλαση να ανήκεις στους Ιχθύς τελικά.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET