ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 04/04/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς φορτωμένος με ένα οπλοστάσιο μέσα στο κεφάλι σου και ψάχνεις επίδοξους στόχους για να το χρησιμοποιήσεις. Οι πιο κοντινοί σου είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά είναι κι αυτοί που φταίνε λιγότερο, έτσι; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ακόμη και αν στην εργασία σου φτάσεις […]

Neopolis Team

4 Απριλίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς φορτωμένος με ένα οπλοστάσιο μέσα στο κεφάλι σου και ψάχνεις επίδοξους στόχους για να το χρησιμοποιήσεις. Οι πιο κοντινοί σου είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Αλλά είναι κι αυτοί που φταίνε λιγότερο, έτσι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ακόμη και αν στην εργασία σου φτάσεις στα όρια της εξάντλησης ή της παραίτησης, μην ξεσπάσεις αργότερα την ένταση σου στους φίλους σου ή στο/στη σύντροφό σου. Κι εκείνοι δεν είναι για πολλά σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Εντάξει, μέρες σαν τη σημερινή η αίσθηση πως αυτό που κάνεις για να επιβιώσεις δεν είναι δουλειά αλλά καταδίκη σου τη δίνει λίγο περισσότερο στα νεύρα από συνήθως. Από την άλλη δεν είναι λόγος αυτός για να μουγκαθείς! Αυτοσαρκάσου ή καλαμπούρισε το κι όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, πρέπει να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια στις σχέσεις σου και να μάθεις να δίνεις με μέτρο. Όχι, δεν μπορείς να αλλάξεις ακαριαία από σήμερα αυτή την πραγματικότητα, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις την εξάσκηση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που έχεις ανάγκη όσο τίποτα να περάσεις χρόνο στο σπίτι σου, να γεμίσεις με χαλαρωτική μουσική και φως κεριών τον προσωπικό σου χώρο και να γουργουρίσεις σαν ευτυχισμένος/η σπιτόγατος/α. Μην μείνεις στη σκέψη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μπορεί και να περάσεις ολόκληρα 24ώρα να κάνεις υπολογισμούς και σκέψεις ή να πλάθεις σενάρια, αν υποψιαστείς πως ο/η σύντροφος σου ή κάποιος/α φίλος/η παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου. Ένας/Μια μικρός/η Σέρλοκ Χόλμς γεννιέται στο πρόσωπο σου, μέρες σαν τη σημερινή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μπορείς πλέον να αποχωριστείς τον φόβο ότι το μυαλό σου παίζει παιχνιδάκια και αυτά που καταλαβαίνεις δεν έχουν καμία σχέση μʼ αυτά που πραγματικά συμβαίνουν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η μέρα προσφέρεται για διευθέτηση εκκρεμοτήτων και συζητήσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Το μότο της εβδομάδας είναι: όχι άλλα μισόλογα και αναβολές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, από τη στιγμή που ακόμη και εσύ δεν γνωρίζεις αν σε δύο ώρες θα συνεχίσεις να είσαι καλά ή θα τα πάρεις στο κρανίο με την παραμικρή αφορμή, πως απαιτείς από τον/την Άλλο/η να παραμένει συνέχεια σταθερός στις αντιδράσεις του/της; (Όχι, δεν είναι ρητορική η ερώτηση!!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η εργασιακή καθημερινότητα βελτιώνεται, οι σχέσεις στο γραφείο αναθερμαίνονται, η προοπτική για δραστηριότητες/εξόδους μέσα στην εβδομάδα υπάρχει… Όμως κάτι λείπει ρε γαμώτο! Και δεν είναι τόσο η ανάγκη να ερωτοτροπήσεις (εύκολο), είναι ότι δεν βρίσκεται κάποιος/α εκεί έξω που νʼ αξίζει τον κόπο. Α ναι ξέχασα, μπορεί να είσαι και στην κατηγορία που έχεις βρει τον/την αξιόλογο/η και δεν είναι διαθέσιμος/η. Κουράγιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όσο περισσότερο το παρόν σου φαντάζει νεφελώδες και αβέβαιο, τόσο περισσότερο αρχίζεις και σκέφτεσαι το μέλλον, αλλαγές ή ριζοσπαστικές αποφάσεις. Αν σε κάνει να νιώθεις λίγο καλύτερα, τι να πω; Πάντως τα βασικά επαγγελματικά και προσωπικά προβλήματα παραμένουν άλυτα μʼ αυτό τον τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Πολλοί/ες Υδροχόοι ανακαλύπτουν πως το πλεονέκτημα του να ξέρεις πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις είναι πως μπορείς να πάρεις τρελά ρίσκα. Αν έχεις ξεκινήσει από την καριέρα σου, μια συμβουλή: μην την πατήσεις πιστεύοντας πως αρκεί μόνο η θέληση για επιτυχία. Χρειάζονται θυσίες στην προσωπική σου ζωή. Αντέχεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Τις επόμενες μέρες καλείσαι να πάρεις μερικές αποφάσεις τόσο σχετικά με το ποιοι άνθρωποι του κοινωνικού σου κύκλο θα έχουν προτεραιότητα και ποιοι/ες θα πρέπει να συνηθίσουν σε λιγότερη επαφή μαζί σου. Αντίστοιχα κάποιοι/ες Ιχθύες πρέπει να κάνουν μια επιλογή σχετικά με επαγγελματικές συνεργασίες που υπάρχουν και άλλες που ανοίγονται. Σε θέλω συγκεντρωμένο/η τώρα!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET