ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 04/04/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Είναι λες και κάθε φορά που προσπαθείς να ανεβάσεις ρυθμούς στη δουλειά σου και στην επικοινωνία σου σκοντάφτεις στη λακκούβα που λέγεται «στενόμυαλοι/ες συνεργάτες». Καλώς τα δέχτηκες πάλι… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είναι μια από αυτές τις μέρες που λαχταράς να έχεις ρεπό, να ταξιδεύεις ή να έχεις την ελευθερία να […]

Neopolis Team

4 Απριλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι λες και κάθε φορά που προσπαθείς να ανεβάσεις ρυθμούς στη δουλειά σου και στην επικοινωνία σου σκοντάφτεις στη λακκούβα που λέγεται «στενόμυαλοι/ες συνεργάτες». Καλώς τα δέχτηκες πάλι…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που λαχταράς να έχεις ρεπό, να ταξιδεύεις ή να έχεις την ελευθερία να διαμορφώσεις το πρόγραμμα της ημέρας σου μόνο με δραστηριότητες που εξάπτουν το σώμα και το μυαλό σου. Αν έχεις μείνει μόνο με τη λαχτάρα, τουλάχιστον μην γκρινιάζεις κάθε τρεις και λίγο, γιατί οι τσακωμοί παραμονεύουν στη γωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Το δίλημμα επανέρχεται και είναι πιο βασανιστικό από ποτέ: «Μήπως είμαι/θα ήμουν πράγματι καλύτερα μόνος/η μου;». Οι απαιτήσεις των σχέσεων σου δημιουργούν μέρες σαν τη σημερινή περισσότερη ένταση από αυτή που μπορείς να αντέξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου, το συναισθηματικό σου ραντάρ μοιάζει σαν να έχει πέσει πάνω σε ηλεκτρομαγνητική καταιγίδα και έχει χάσει τον μπούσουλα. Άραγε αυτή η κολασμένη σου διάθεση είναι αληθινή ή ένας αντιπερισπασμός για να κουκουλώσεις μια πιο βαθιά πληγή…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Με λίγα λόγια: σήμερα δεν έχεις δυνατότητα να συνεννοηθείς ουσιαστικά με κανένα. Αυτό θα κάνει τη μέρα σου στο γραφείο πιο δύσκολη και από πρόβλημα πανεπιστημιακής άλγεβρας, αλλά σου δίνει και μια υπέροχη ευκαιρία για έξοδο. Όταν το στόματα κλείνουν, μιλούν τα μάτια. Κι όταν συμβαίνει αυτό, οι καρδιές έρχονται πιο κοντά… Φλερτάρουμε σήμερα λέμε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, η συναισθηματική αναμπουμπούλα είναι δεδομένη σήμερα. Όμως αν αφήσεις τις εσωτερικές σου περιδινήσεις να επηρεάσουν την ρουτίνα και τις σχέσεις σου στο γραφείο, θα φταις εσύ και μόνο! Πρόσεχε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θα σου αναφέρω τρεις λέξεις: Επαγγελματικές ευθύνες – άγχος – ξέφρενοι ρυθμοί. Αυτό είναι μέρα σου σήμερα και ελπίζω όχι και η νύχτα σου. Και το αύριο φαντάζει τόσο μακρινό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Με δεδομένο το άγχος για το άμεσο επαγγελματικό σου μέλλον (είτε λόγω της κρίσης, είτε λόγω της διάθεσης σου να κάνεις επιτέλους κάτι που να σε εκφράζει αντί να σε βασανίζει), μόνο ως θετική κρίνεται η δαιμονισμένη διάθεση με την οποία θα σηκωθείς από το κρεβάτι. Και σκέψου και το άλλο: το χαμόγελο σου αξίζει το διπλά όταν δημιουργεί φρίκη στα μάτια όσων σε αντιπαθούν ή σε κρίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Το χρήμα και ο έρωτας. Το χρήμα – και ο έρωτας; Χρήμα; Έρωτας; Όπως και αν συνδυάζεις, με όποια σειρά κι αν τα βάλεις, αυτά περικυκλώνουν το μυαλό του, τη διάθεση σου… Και ναι, είναι αδύνατο αυτή την εποχή να σε ικανοποιούν απόλυτα και τα δύο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ίσως νιώθεις μπερδεμένος/η αυτές τις μέρες. Όχι τόσο για την στάση σου απέναντι στους άλλους (το ξεπερνάμε αυτό βήμα βήμα) όσο για τον σχεδιασμό του άμεσου μέλλοντος σου. Αν και ο εγκέφαλος σου παράγει σενάρια και όνειρα σε ρυθμό πολυβόλου, η ικανότητα σου να τα βάλεις σε ένα πλαίσιο και να χωρίσεις προτεραιότητες μοιάζει σαν πολυκαιρισμένο ρούχο γεμάτο τρύπες. Μπουφ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, ο κόσμος δουλεύει για το χρήμα. Δεκτό. Όμως πες μου πόσους/ες ξέρεις που συνεχίζουν να δουλεύουν σαν δούλοι/ες με την ελπίδα πως κάποτε θα πάρουν αυτά που περιμένουν/αξίζουν/δικαιούνται; Όπως καταλαβαίνεις ο αστρολόγος σου είδε πως δεν μπορεί να σε μεταπείσει με τα λόγια να χαλαρώσεις λίγο και τώρα καταφεύγει σε πιο ύπουλα μέσα… Μισή ντροπή δική μου και μισή δική σου…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, σήμερα έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι στο ρομαντικό σου ροζ συννεφάκι και να χαίρεσαι τον έρωτα (αν είσαι σε μια σχέση) ή να ελπίζεις πως σύντομα θα σου χτυπήσει κι εσένα την πόρτα (όποτε άκου κανένα 5ώρο love fm ή βάλε σε επανάληψη τη λίστα με της αγαπημένες μπαλάντες). Να ξέρεις όμως πως πολύ σύντομα θα ξεσπάσουν καταιγίδες στη δουλειά και το ροζ συννεφάκι θα κάνει πολύ κακή αντίθεση με τα μαύρα σύννεφα…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET