ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 04/04/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Με τη διάθεση για το επόμενο διήμερο να είναι πιο ασταθής και από παράγκα σε σεισμό 8 ρίχτερ, καλύτερα να μείνεις μακριά από όσους/ες αποδεδειγμένα σε εκνευρίζουν και μόνο που αναπνέουν. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, αν υπάρχουν μυστικά ή ίντριγκες ή κάτι πάρει τ’ αυτί σου να λέγεται στην παρέα, […]

Neopolis Team

4 Απριλίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Με τη διάθεση για το επόμενο διήμερο να είναι πιο ασταθής και από παράγκα σε σεισμό 8 ρίχτερ, καλύτερα να μείνεις μακριά από όσους/ες αποδεδειγμένα σε εκνευρίζουν και μόνο που αναπνέουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, αν υπάρχουν μυστικά ή ίντριγκες ή κάτι πάρει τ’ αυτί σου να λέγεται στην παρέα, σε παρακαλώ μην το ψάξεις σήμερα. Και θα χαλαστείς σε σημείο ξενερώματος και άκρη δεν θα βγάλεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μόνο δουλειά για το επόμενο διήμερο; Υποχρεώσεις με συγγενείς ή σχετικές με την εργασία σου; Όπως και να έχει αποκλειστικά χαλάρωση και ηρεμία δεν πρόκειται να παίξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αλληλεπίδραση με τον κόσμο: Εξαιρετική. Διάθεση για απόδραση από την ρουτίνα: Με τρέλα! Ροπή σε κραιπάλες: Δαιμονισμένη. Τα συμπεράσματα δικά σου…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ναι, είσαι έτοιμος/η να δαγκώσεις με την παραμικρή αφορμή όποιον/α σε φέρνει σε θέση άμυνας. Ναι, αυτός/η που σου επιτίθεται μάλλον δεν είναι ο ίδιος/α που ευθύνεται γιʼ αυτή σου τη στάση. Και που είναι ο φταίχτης/η φταίχτρα; Πολύ μακριά ή σε άλλη αγκαλιά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Προφανώς και προτιμάς την παρέα ΕΝΟΣ μόνο προσώπου όλο το επόμενο διήμερο. Χωρίς αμφιβολία για εκείνον/η θα έκανες την κούραση σου τρυφερότητα. Αν είσαι σε σχέση έχεις καλές πιθανότητες να το πετύχεις. Αν όμως δεν είσαι, θα μοιάζει τόσο ανυπόφορο που δε θα σε χωρά ο τόπος.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ! Τι είναι πάλι αυτή η εμμονή τελευταία με τα ρομαντικά έργα, τις καρδούλες και τη ερωτική διάθεση που δεν μαζεύεται; Εντάξει, για σήμερα δικαιολογείσαι να είσαι αλλού. Ακόμη κι αστρολόγος σου δεν μπορεί να σου το αρνηθεί.
[scis id=”59″]
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν έχεις καταφέρει να προγραμματίσεις την ημέρα σου ώστε να περάσεις λίγες ώρες μόνος/η σήμερα, με κλειστά τηλέφωνα, την αγαπημένη σου μουσική και ένα ποτήρι αλκοόλ της προτίμησης σου, τότε ο αστρολόγος σου σε συγχαίρει. Αν προλαβαίνεις ακόμη και τώρα, κάνε το. Δεν θέλει πολλά για να ηρεμήσει λίγο η ψυχή σου. Σιωπή και μικρές απολαύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μερικές φορές η σιωπή και η απομόνωση στο σπίτι σου (ή το προσωπικό σου χώρο), με κλειδωμένες τις πόρτες, τη μουσική που σʼ ευχαριστεί και ταβανοθεραπεία, είναι το καλύτερο γιατρικό για την ένταση. Κάνε το έστω και για μερικές ώρες και θα έρθεις στα ίσα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, θα ήταν προτιμότερο να αφήσεις για άλλη μέρα σημαντικές συναντήσεις ή συνομιλίες που αφορούν στη δουλειά σου ή επίλυση παρεξηγήσεων με συγγενείς. Δεν το έχεις με την επικοινωνία σήμερα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Όσο περισσότερο κοιτάς μέσα σου το επόμενο διήμερο, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεσαι πως θες όλα (οικονομική πραγματικότητα, ερωτικές σχέσεις, οικογενειακή ρουτίνα) να αποκτήσουν ένα σταθερό ρυθμό και να μην υπόκεινται σε εκρήξεις, εξάρσεις, εντάσεις. Και όσο περισσότερο θες, τόσο περισσότερο βασανίζεσαι. Μήπως να χαλαρώσεις λίγο και να αφήσεις τη ζωή να κάνει κι αυτή παιχνίδι;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, είναι μια από αυτές τις ημέρες που αισθάνεσαι πως αν αφήσεις το εσωτερικό σου χάος ελεύθερο ο κόσμος θα χάσει το χρώμα, τη δομή, το ενδιαφέρον. Τι είπαμε κάνουμε αυτές τις μέρες. Εργασία και χαρά… Έτσι μπράβο.

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET