ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 04/03/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια Ειδικά σήμερα μην εμπιστεύεσαι πως ισχύουν, ούτε αυτά που ακούς, αλλά ούτε κι αυτά που λες εσύ στους/στις άλλους/ες. Everybody lies, να το θυμάσαι… Ζώδια ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια Από τη μια ξέρεις πως δεν σε χωρά ο τόπος στη δουλειά. Θέλεις να ανοίξεις την εξώπορτα και […]

Neopolis Team

4 Μαρτίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) – Ζώδια

Ειδικά σήμερα μην εμπιστεύεσαι πως ισχύουν, ούτε αυτά που ακούς, αλλά ούτε κι αυτά που λες εσύ στους/στις άλλους/ες. Everybody lies, να το θυμάσαι… Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) – Ζώδια

Από τη μια ξέρεις πως δεν σε χωρά ο τόπος στη δουλειά. Θέλεις να ανοίξεις την εξώπορτα και να εξαφανιστείς σε άγνωστο προορισμό που θα είσαι μόνος/η με τη φύση, το Θεό, το σύμπαν. Από την άλλη όμως έχεις αρκετό εγωισμό ή σωφροσύνη για να μην το κάνεις. Και αυτό αγαπητέ/ή μου Ταύρε, λέγεται ωρίμανση!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6) – Ζώδια

Αυτό το χάσιμο του μυαλού σου που παρατηρείς τις τελευταίες μέρες… Ε και σήμερα το πρωί μια από τα ίδια πρέπει να περιμένεις από τη διάθεση σου – κυκλοθυμία αγάπη μου. Και το βράδυ; Ανάσα! Καθαρός αέρας! Ενέργεια ξανά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τι θα σε κάνω εσένα ρε Καρκίνε; Πόσο ανάδρομα κινείσαι; Όταν όλοι/ες κοιτάζουν πως θα τη βγάλουν καθαρή μέχρι το μεσημέρι εσύ πετάς, και το βράδυ που η διάθεση όλων στρώνει, εσύ αποφασίζεις να κλειστείς;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Οι επόμενες μέρες μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα κομβικές για το τομέα της κοινωνικής/επαγγελματικής σου εξέλιξης. Ζωγράφισε άφοβα και με τα πιο ζωηρά χρώματα το τοπίο που επιθυμείς να γίνει μεσοπρόθεσμα η επαγγελματική σου πραγματικότητα και άρχισε να συζητάς με τον/την προϊστάμενο/η σου (ή τους γονείς σου) πως θα το κάνεις πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ναι, και διάθεση για κοινωνικότητα υπάρχει και σε επικοινωνιακή φάση βρίσκεσαι. Που κολλάμε τότε; Μάλλον αισθάνεσαι πως συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που δεν σʼ ενδιαφέρουν και δεν βρίσκεις κάτι κοινό μαζί τους. Μπουφ, σκοτούρες…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Με τα απρόοπτα και παράξενα που συμβαίνουν τελευταία στην κοινωνική σου ζωή (πιθανόν οι άνθρωποι του άλλου φύλου που γνωρίζεις να είναι το λιγότερο εκκεντρικοί ή απλά παράξενοι), είναι να μην νιώθεις πως το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή είναι μια ακόμη περίπλοκη σχέση; Έλα όμως που σε ελκυεί αυτό το αναπάντεχα διαφορετικό… Μπελάδες μυρίζομαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι επόμενες μέρες θα είναι πλημμυρισμένες από δυνατά τετ α τετ. Είτε είναι κάποιος/α παλιός/α φίλη, είτε ο/η σύντροφος σου, είτε μια καινούργια γνωριμία, αισθάνεσαι πως είσαι στο μάτι του κυκλώνα της κοινωνικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, δεν έχεις και πολλά περιθώρια επιλογής σήμερα. Ή που θα αφοσιωθείς πλήρως στην ρουτίνα σου και θα δουλέψεις σαν να είχες δύο ζευγάρια χέρια και τρεις εγκεφάλους ή που θα σε γραπώσει μια τέτοια διάθεση να τα βροντήξεις όλα και να μετακομίσεις στις νήσους του Πάσχα (κι ακόμη πιο πέρα μη σου πω) που κινδυνεύεις όντως να το κανείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σου συνιστώ να προτιμήσεις τον έρωτα (αν είσαι ερωτευμένος/η ή αν ψάχνεσαι) ή τη διασκέδαση/ψυχαγωγία και την επικοινωνία με κόσμο, αντί ν’ ασχοληθείς με περισσότερες των απαραίτητων επαγγελματικές υποχρεώσεις ή με το πορτοφόλι σου… Για το καλό σου στο λέω…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το πρωινό σου θα έπρεπε κανονικά να ονομάζεται «Μείνε μακριά μου εκτός κι αν δεν έχεις την απαίτηση να ασχολούμαι μαζί σου». Κι αυτό πάει σε όλους – σύντροφο, φίλους, παιδιά, γονείς… Προς το βράδυ όμως η διάθεση σου είναι όπως θα έπρεπε να είναι κάθε μέρα (ιδανικά) – γλυκιά σαν πραλίνα, απαλή σαν πούπουλο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μην ακούς το ένστικτο σου σήμερα! Μην τ’ ακούς σου λέω! Συγκεντρώσου και κρίνε ψυχρά κι αντικειμενικά τους πάντες και τα πάντα και πάν’ απ’ όλα τον ίδιο σου τον εαυτό. Ειδικά στο τομέα των σχέσεων απέφυγε τις πολλές κουβέντες! (Ελπίζω να ακούγομαι αρκετά πανικόβλητος, μήπως και σε πείσω!)

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET