ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 03/02/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Οι επόμενες μέρες απαιτούν να έχεις θράσος και να είσαι άμεσο/η και θαρραλέο/α. Στις ερωτήσεις της μορφής «Τι προτιμάς;», η απάντηση σου πρέπει να είναι «Τα θέλω όλα!». Εκπτώσεις τέλος. Καλές μάχες! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ήδη πολλοί/ες αδελφοί/ες σου Ταύροι (κι εσύ ανάμεσα τους ελπίζω) το τελευταίο διάστημα διαμορφώνουν μια […]

Neopolis Team

3 Φεβρουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι επόμενες μέρες απαιτούν να έχεις θράσος και να είσαι άμεσο/η και θαρραλέο/α. Στις ερωτήσεις της μορφής «Τι προτιμάς;», η απάντηση σου πρέπει να είναι «Τα θέλω όλα!». Εκπτώσεις τέλος. Καλές μάχες!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ήδη πολλοί/ες αδελφοί/ες σου Ταύροι (κι εσύ ανάμεσα τους ελπίζω) το τελευταίο διάστημα διαμορφώνουν μια εναλλακτική κοινωνική περσόνα – βγαίνουν έξω, δοκιμάζουν εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας, αποτολμούν καινούργιες γνωριμίες… Σήμερα ίσως νιώσεις πως βυθίζεσαι ξανά στην μοναχικότητα των άλλων εποχών. Μην τρελαίνεσαι, θα περάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ναι, προφανώς καριέρα και κοινωνική ζωή δεν ταιριάζουν εύκολα – σιγά τα νέα! Όμως αυτές τις μέρες, αυτό το τετριμμένο πρόβλημα επανέρχεται πιο έντονο από ποτέ να εγκατασταθεί στην καθημερινότητα σου. Με δύο λόγια: υπερωρίες και τεράστιος εργασιακός φόρτος από τη μια, γκρίνια και νεύρα από φίλους ή/και τον/την σύντροφο σου από την άλλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι η εποχή του χρόνου που χρειάζεται να είσαι πιο ρεαλιστικός/η και πρακτικός/η από Παρθένο, να ασχολείσαι μόνο με τη δουλειά σου στο παρόν και να μην σηκώσεις κεφάλι μέχρι να κλείσεις όλες τις υποχρεώσεις σου. Όμως έλα που το μόνο που σκέφτεσαι είναι το μέλλον και τα όνειρα που ακόμη περιμένουν στην αναμονή προς εκπλήρωση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ίσως δεν το καταλαβαίνεις ή δεν μπορείς να το ορίσεις ακριβώς με λόγια, αλλά βρίσκεσαι σε μια περίοδο συναισθηματικής κάθαρσης. Συναισθηματικό δηλητήριο βγαίνει από τον οργανισμό σου με τη μορφή αναμνήσεων, ονείρων, επαναπροσεγγίσεων ή αναπάντεχων συναντήσεων με το παρελθόν αυτές τις μέρες. Τελευταίες σταγόνες έμειναν πια… Μη κωλώσεις τώρα στο τέλος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις αυτή τη καταθλιπτική νευρικότητα και την ακατάσχετη εργασιοθεραπεία. Περνάς πλέον στο στάδιο της συνειδητοποίησης των πράξεων σου των τελευταίων μηνών: έσπασες τη ραχοκοκαλιά μιας αδιέξοδης ζωής και μέρα με τη μέρα γιατρεύεσαι. Αυτό πρέπει να γίνει η δύναμη σου πια και όχι ενοχή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Πρόσεξε λίγο αυτό το διήμερο με ποιον/α περνάς το χρόνο σου και κυρίως ποιον/α είσαι έτοιμος/η να βάλεις στο κρεβάτι σου γιατί ο ίδιος άνθρωπος που το σήμερα σε συναρπάζει αύριο μπορεί να σε φέρει στα όρια της παράνοιας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Καιρός να επανέλθει στο προσκήνιο ο «δεν χαρίζω κάστανο, δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου, καλά θα κάνεις να κρατάς τις αποστάσεις σου» εαυτός σου. Ειδικά αν μερικοί/ες θεωρούν απολύτως δεδομένη τη φιλία σου και την παρουσία σου δίπλα τους για κάθε χαζό πείσμα που τους/τις απασχολεί…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μερικές φορές απλά δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Χάνεις τον έλεγχο, γίνεσαι ένας άλλος/μια άλλη που δεν υπολογίζει από θέσεις, συγγένειες, χρόνια φιλίας και άλλες δικαιολογίες και ξεσπάς σʼ όποιον/α προσπαθεί να ορίσει το πώς πρέπει να αισθάνεσαι και πώς να ζεις. Και πως γίνεται πάντα αυτοί/ες που είναι πιο κοντά σου να προσπαθούν περισσότερο απʼ όλους να σε χειραγωγήσουν; Χμ, μήπως κάτι κάνεις λάθος κι εσύ;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν έχεις καταλάβει έστω και κατά 1% τον εαυτό σου, θα ξέρεις πως δεν πιστεύεις στην τύχη και τα θαύματα. Αντίθετα πρώτα περνάς βαθιές εσωτερικές αλλαγές που αργότερα γίνονται ο καταλύτης για να μεταβάλλεις εκ βάθρων τη ζωή σου. Και ξέρεις ποια είναι σημαντικότερη που οφείλεις να επιφέρεις αυτές τις μέρες; Να μείνεις κοντά σε όσους/ες σʼ αφήνουν να αναπνέεις ελεύθερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Όταν η γλώσσα τρέχει πιο γρήγορα από τη σκέψη προκύπτει μια πλούσια γκάμα προβλημάτων όπως: υπόσχεσαι πράγματα που δεν καταφέρνεις να εκπληρώσεις, λες ωμές αλήθειες που πληγώνουν ανθρώπους που δεν θες να στεναχωρείς, βιάζεσαι να αναλάβεις στη δουλειά σου ευθύνες που είναι αμφίβολο αν θα τις φέρεις σε πέρας. Να πω κι άλλα ή σε έπεισα ήδη να προσέχεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θυμήσου να λες «Ναι» σε προτάσεις από ανθρώπους που ξέρεις 100% πως δεν θα έχουν νεύρα, ένταση, παρανοϊκές εξάρσεις, παράλογα παράπονα και κατεβασμένες μούρες ενώ θα είστε μαζί. (Προς το βράδυ μην αποκλείεις να έχεις μικρές εντάσεις με συγγενείς ή φίλους όμως, όσο γρήγορα ξεσπούν, εξίσου γρήγορα τις ξεχνάς!)

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET