ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 03/02/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, μήπως έχεις παρασυρθεί τόσο πολύ από την προσπάθεια να αποδείξεις στην τωρινή σου εργασία πως δεν γνωρίζεις τη λέξη ήττα, που δεν βλέπεις πως ξεκάθαρα δεν σου ταιριάζει αυτό που κάνεις; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μακάρι κρατούσε για πάντα η σημερινή σου διάθεση για λιγότερες αναλύσεις, ελάχιστες διαφωνίες και καθόλου […]

Neopolis Team

3 Φεβρουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, μήπως έχεις παρασυρθεί τόσο πολύ από την προσπάθεια να αποδείξεις στην τωρινή σου εργασία πως δεν γνωρίζεις τη λέξη ήττα, που δεν βλέπεις πως ξεκάθαρα δεν σου ταιριάζει αυτό που κάνεις;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μακάρι κρατούσε για πάντα η σημερινή σου διάθεση για λιγότερες αναλύσεις, ελάχιστες διαφωνίες και καθόλου μούτρα – πάντως μέχρι να παρέλθει το 24ώρο εκμεταλλεύσου την στο έπακρο. Συζήτησε, χαμογέλασε, κυκλοφόρησε κι αδιαφόρησε για κάθε είδους κόλλημα (δικό σου ή κάποιου/ας άλλης).

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Έτοιμος/η για μια νέα αρχή στην σχέση με τον/την σύντροφο σου; Ή, αν ανήκεις στους/στις ελεύθερους/ες Διδύμους, έτοιμος/η να παρατήσεις την εμμονή μʼ έναν/μια πρώην και την αρνητική στάση στον έρωτα και νʼ ανοίξεις την καρδιά σου ξανά; Ναι, όλα είναι πιθανά πλέον!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, σε παρακαλώ άσε τους δραματισμούς σήμερα. Το γεγονός πως πιέζεσαι ψυχολογικά από το βουνό των επαγγελματικών υποχρεώσεων σου δεν σημαίνει πως η ζωή έχασε το νόημα της και θα περάσεις όλο το υπόλοιπο της ζωής σου μόνος/η, σʼ ένα γραφείο που θα σταδιακά θα καλύπτεσαι από τις στοίβες της χαρτούρας!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η αυτοπροστασία είναι ένα υπέροχο συναίσθημα μέχρι τη στιγμή που για χάρη της αρχίζεις να περιορίζεις τη φυσική σου έκφραση. Κι αυτό (ναι!) επεκτείνεται και στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους, αφού για να μην πληγωθείς ή για να μην πληγώσεις, περιορίζεις τον έμφυτο αυθορμητισμό σου. Η καρδιά σου αυτές τις μέρες σε προτρέπει ευθέως να πεις στους κατάλληλους αποδέκτες: «Κοίτα με! Σʼ αγαπάω όπως είσαι!» ή «Αγάπησε με όπως με βλέπεις, αλλιώς ξέχασε με!».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Τις περισσότερες μέρες του χρόνου, μέσα στο πανικό εκπλήρωσης όλων των υποχρεώσεων, ξεχνάς πως βαθιά μέσα σου υπάρχει μια έμφυτη αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες σου. Κάποιος/α που δεν πιστεύει στον εαυτό του/της δεν θα μπορούσε να πιστεύει στην τελειότητα, σωστά; Αυτές τις μέρες έρχεσαι πάλι σε επαφή μʼ αυτό το κομμάτι σου. «Είμαι Παρθένος και ακόμη κι αν πρόκειται το σύμπαν να γυρίσει ανάποδα, εγώ θα καταφέρω νικήσω ότι με σκλαβώνει!»

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, πρέπει να είναι απερίγραπτα κουραστικό να θες να μιλήσεις έξω από τα δόντια και να βάλεις στη θέση τους μερικούς/ες συνεργάτες σου και να μην μπορείς γιατί βρίσκεσαι χρονικά σʼ αυτό το σταυροδρόμι που ο ένας δρόμος σʼ οδηγεί στην ανέλιξη/εξέλιξη κι ο δεύτερος στο πισωγύρισμα και την ανασφάλεια. Κράτα λίγο ακόμη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, μην βάζεις με το μυαλό σου αρνητικές σκέψεις (Τι λέω κι εγώ τώρα ε; Σαν αν ζητώ από ένα ψάρι να μην κολυμπά). Ναι, είναι γεγονός πως αισθάνεσαι μια ανεξήγητη προσμονή, λες και κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί σύντομα, όμως από αυτό το σημείο μέχρι να γίνεσαι Κασσάνδρα και να υπονομεύεις τη διάθεση και την ενέργεια σου, υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα. Χαλάρωσε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ακόμη και για τους/τις Τοξότες είναι δύσκολο να αποχωριστούν μερικούς στόχους – ειδικά αν έχουν πιστέψει με όλη τη δύναμη της καρδιάς τους σʼ αυτούς. Είτε είναι μια σχέση που δυσλειτουργεί, είτε είναι μια επαγγελματική συνεργασία που σε πιέζει, επιμένεις να δίνεις χαμένες μάχες. Μήπως ήρθε ο καιρός νʼ ανοίξεις τα μάτια σου πια; (Στην περίπτωση που είσαι για καιρό μόνος/η σου, γίνεται πλέον επιτακτική ανάγκη νʼ εμπιστευθείς ξανά τον κόσμο. Μην σαμποτάρεις τον εαυτό σου, ΟΚ?)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Είναι από αυτές τις περιόδους στη ζωή σου που φοβάσαι το κάθε τι. Φοβάσαι να πατήσεις πόδι στις σχέσεις, φοβάσαι τις εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή, φοβάσαι για το σώμα σου, φοβάσαι για την κρίση… Ευτυχώς αυτές τις μέρες η Σελήνη στον Τοξότη έρχεται να φωτίσει με αισιοδοξία όλες τις φοβίες σου και να σε σκεπάσει ζεστά εκεί που τρέμεις, αφού σου υπενθυμίζει πως ποτέ σου δεν έχεις χαθεί για να χαθείς τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κάθε Υδροχόος θέλει να αισθάνεται σαν αεροπλάνο. Να έχει την ικανότητα να πετάει από τον ένα κοινωνικό κύκλο στον άλλο, νʼ αλλάζει προορισμούς απροειδοποίητα, να αναμιγνύει ανθρώπους και γνώσεις, νʼ ανακαλύπτει. Και όλο και συχνότερα τελευταία ένιωθες σαν ένα αεροπλάνο δεμένο μʼ ατσάλινα σχοινιά στο έδαφος, κάνοντας κύκλους γύρω από τον εαυτό σου. Τι λες; Αυτές τις μέρες να κόψουμε μερικά σχοινιά με το παρελθόν; Αγάπη σημαίνει ισότητα. Όποιος/α δεν σου συμπεριφέρεται σαν ίσο/η, δρόμο!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, δεν είσαι ο/η μόνος/η που ελκύεται από ανθρώπους που φαντασιώνεται συχνά πως θέλει να τους επιτεθεί/δολοφονήσει/ταλαιπωρήσει. Όμως μάλλον είσαι ο/η μόνος/η που κάνει σχέση μαζί τους και μετά γίνεται από επίδοξος δολοφόνος υποψήφιο θύμα. Και το χειρότερο: τους/τις επιτρέπεις να σε σκοτώνουν παραπάνω από μια φορές. Και ρωτάω τώρα εγώ: πάλι τα ίδια;

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET