ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 03/01/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Σήμερα απαγορεύεται να επιτρέψεις στους γονείς σου ή/και τον προϊστάμενο σου να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη επίθεση! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αν σου πω ότι σήμερα ευνοούνται καινούργιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκεί για να σε δελεάσω να μην κλειστείς σπίτι; Έλα τώρα που μου κάνεις το δύσκολο/τη […]

Neopolis Team

3 Ιανουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα απαγορεύεται να επιτρέψεις στους γονείς σου ή/και τον προϊστάμενο σου να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη επίθεση!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν σου πω ότι σήμερα ευνοούνται καινούργιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκεί για να σε δελεάσω να μην κλειστείς σπίτι; Έλα τώρα που μου κάνεις το δύσκολο/τη δύσκολη!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Κάθε φορά που είσαι μόνος/η σου, μακριά από την επίδραση κάποιου/ας που σε ελκύει έστω και καθʼ υποψίαν, σκέφτεσαι πως ο έρωτας είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Όμως, μέρες σαν τη σημερινή, αισθάνεσαι να μεταμορφώνεσαι σε ένα/μια μικρό/ή εγωιστικό/ή έφηβο/έφηβη που αποζητά από τον/την άλλο/η μόνο την απόλαυση και την ηδονή για τον εαυτό του/της. (Θα μείνει μεταξύ μας, σου το υπόσχομαι).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ο/Η μόνος/η που σαμποτάρει την αισιοδοξία σου είσαι εσύ που αποζητάς να έρθει η μέρα που όλα ως δια μαγείας θα φτιάξουν. Ο δρόμος για την ευτυχία περνά από τα χέρια σου και μόνο!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πως να το εξηγήσεις με απλά λόγια, πως να το ερμηνεύσεις ή να το αναλύσεις – όταν είσαι ερωτευμένος/η έχεις αυτή την παρανοϊκή παρόρμηση να περικλείεις την αγάπη για όλο τον κόσμο σε ένα πρόσωπο. Εκείνος/η είναι ο πλανήτης που θες να κατοικείς κι όλα τα άλλα καπνός κι ομίχλη τριγύρω. Έτσι μέρες σαν τη σημερινή, ο φθαρμένος έρωτας ή μοναξιά σε βυθίζουν στον ωκεανό που κρύβεις στις σιωπές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι φίλοι/ες είναι πολύτιμοι, το ξέρεις. Αχάριστος/η δεν ήσουν ακόμη και σε εποχές που θα το συγχωρούσες στον εαυτό σου. Όμως μέρες σαν τη σημερινή οι παρέες και τα φιλικά χτυπήματα στον ώμο ή αγαπημένη αγκαλιά του/της κολλητού/ης σου δεν είναι παρά κακοσχεδιασμένα πλασέμπο για την αφόρητη λαχτάρα ενός χαδιού, το γαργαλήματος μια σταγόνας ιδρώτα από ένα άλλο κορμί πάνω στο δικό σου. Και το μυαλό ταξιδεύει όλη μέρα…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σκέψεις, σκέψεις, σκέψεις… Μοιάζεις να μην κάνεις τίποτα άλλο από το να σκέφτεσαι για την ερωτική σου ζωή «Που κάνω λάθος;», «Τι πηγαίνει στραβά κάθε φορά;», «Μα γιατί δεν επικοινωνούμε όπως παλιά;»… Και μέσα σʼ αυτή την κόλαση ερωτικών ερωτηματικών που συσσωρεύονται πρέπει να δουλέψεις κιόλας. Αδύνατον να το πω;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Όταν έχεις πίστη στον εαυτό σου τίποτα αρνητικό δεν μπορεί να σε αγγίξει. Σήμερα είναι μια αληθινά εξαιρετική μέρα για να την χαλάσεις σε αμφιβολίες και εντάσεις με συναδέλφους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τελικά η ζωή έχει τη γεύση που εμείς επιλέγουμε να της δώσουμε ή μας επιβάλλεται κι εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε; Οποιαδήποτε άλλη μέρα πιθανόν θʼ άφηνες ανοιχτά και τα δύο ενδεχόμενα και θʼ ανέλυες ίσως για ώρες επιχειρήματα εκατέρωθεν), όμως σήμερα εσύ κρατάς στα χέρια σου το μπουκάλι με τʼ αρώματα και δεν θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από χαμόγελο και καλή διάθεση. Δεν σʼ αγγίζουν λέμε οι γκρίνιες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Φυσικά και δεν απολογηθείς σε κανέναν/καμία που αυτή την περίοδο ζεις και αναπνέεις για την επαγγελματική σου ανέλιξη, με όλες τις δυσκολίες, την κούραση και την ένταση που αυτό το εγχείρημα προξενεί. Από την άλλη πλευρά, όμως μέσα σου, μέρες σαν τη σημερινή, θα ήθελες να έχεις και μια απάντηση στο ερώτημα: «Τι πρέπει να κάνω τελικά για να τραβήξω κάποιον/α που να μπορεί να μιλήσει στην καρδιά μου;»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μπορεί να κρατήσει για σήμερα μόνο, όμως είναι απίστευτη αίσθηση: «Ναι, γουστάρω τρελά που ζω έτσι τη ζωή μου! Δεν με αλλάζω για κανένα!». Αυτό να λες σε όλους/ες, είτε τους συμπαθείς, είτε τους αντιπαθείς!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Υπάρχουν δύο πρόσωπα στον έρωτα που είναι πρακτικά ασυμβίβαστα αυτή την περίοδο για εσένα. Από τη μια η ασφάλεια που σου προσφέρει η συναισθηματική αφοσίωση στον/στην ένα/μια σύντροφο, που έρχεται με τον χρόνο και τα κοινά βιώματα. Από την άλλη πλευρά, όσο περισσότερη η ασφάλεια, τόσο λιγότερη η έξαψη. Και μέρες σαν τη σημερινή, η δεύτερη φαίνεται να έχει μετακομίσει στην άλλη άκρη του κόσμου και να μην σου στέλνει ούτε καρτποστάλ.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET