ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 03/01/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Τις επόμενες μέρες θα σε πλημμυρίσει μια παράξενη προσμονή (σαν να περιμένεις κάτι να συμβεί από στιγμή σε στιγμή) που συνοδεύεται από ενέργεια που ραγίζει τοίχους, προσδοκία για εξόδους/ταξίδια/δράση. Πρόσεχε όμως! Μην κάψεις καμιά από αυτές τις μέρες κοιτώντας με το χαμόγελο του πρωτάρη το υπερπέραν! Η ζωή συνεχίζεται αμείλικτη! ΤΑΥΡΟΣ […]

Neopolis Team

3 Ιανουαρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τις επόμενες μέρες θα σε πλημμυρίσει μια παράξενη προσμονή (σαν να περιμένεις κάτι να συμβεί από στιγμή σε στιγμή) που συνοδεύεται από ενέργεια που ραγίζει τοίχους, προσδοκία για εξόδους/ταξίδια/δράση. Πρόσεχε όμως! Μην κάψεις καμιά από αυτές τις μέρες κοιτώντας με το χαμόγελο του πρωτάρη το υπερπέραν! Η ζωή συνεχίζεται αμείλικτη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η ζωή χωρίς τον έρωτα μοιάζει σαν μια συμφωνική ορχήστρα χωρίς κρουστά: η μελωδία σίγουρα θα σε μαγεύει και τα πόδια σου θα χτυπούν ρυθμικά στο πάτωμα, όμως θα απουσιάζει αυτή η έκρηξη που μπορεί να εκτινάξει από τη θέση σου. Τις επόμενες μέρες οι πιθανότητες να γίνεις στόχος του ερωτικού ενδιαφέροντος κάποιου/ας εκεί έξω είναι αυξημένες. Μια συμβουλή: μην δείχνεις πόσο ανάγκη έχεις να νιώσεις ερωτεύσιμος/η, είναι η συνταγή της καταστροφής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, η πρώτη εντύπωση της μέρας αποτυπώνεται σαν στάμπα στους γύρω σου. Συνόδευσε λοιπόν το «Καλημέρα!» με τόνο σκληροπυρηνικής σοβαρότητας και αυτό το αντίστοιχο βλέμμα. Ναι, αυτό που ψαρώνει κόσμο. Ξέρεις εσύ…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ώρα 10.30 πμ: Η ζωή είναι όμορφη! Ώρα 2.30μμ: Η ζωή είναι κουραστική. Ώρα 8.00μμ: Η ζωή είναι γεμάτη διλλήματα! Ώρα 2 τα ξημερώματα: Η ζωή είναι συναρπαστική. Ώρα 4 τα ξημερώματα: Η ζωή είναι πονοκέφαλος (ναι, μιλάει ακόμη το αλκοόλ). (Σκέψεις μιας μέρας από το προσωπικό ημερολόγιο Καρκίνου, που αποδεικνύει πόσο σταθερές απόψεις έχει για τη ζωή).

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Καλέ μου/Καλή μου Λέοντα! Μήπως έχεις σκεφτεί πως το επόμενο λιμάνι ίσως είναι πιο όμορφο από αυτό που περιμένεις κάτι μήνες να μπεις; Άσε που δεν θα σε έχει και στην αναμονή ο λιμενοφύλακας… Ναι, για τα ερωτικά σου μιλάω! Για σκέψου το σοβαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Φοβάσαι τη μοναξιά περισσότερο από όσο επιτρέπεις στους γύρω σου να καταλάβουν. Η εικόνα της επιστροφής σου σε ένα άδειο από ανθρώπους σπίτι μετά από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά είναι το ανάθεμα της ζωής σου. Και όμως αφήνεις σε κάθε ευκαιρία αυτό το φόβο να γίνει άμυνα και κυνισμός – δηλαδήσ τα όπλα με τα οποία σκοτώνεις τα συναισθήματά σου. Γιατί άραγε;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ο έρωτας, το δώρο των θεών στους ανθρώπους, λένε οι περισσότεροι/ες Ζυγοί. Και μετά συμπληρώνουν: που (σχεδόν) πάντα σκοτώνεται από την καθημερινή ρουτίνα, την πραγματικότητα με τα χίλια δυο κουτάκια, προγράμματα και τις συνεχείς υποχρεώσεις. Γι’ αυτό, αντίθετα από τον μύθο που τους θέλει πάντα σε μια σχέση, είναι οι πρώτοι/ες που θα την αναθεματίσουν όταν πάψει να είναι μαγική. Αυτό που ποθούμε πιο πολύ είναι αυτό που θα μισήσουμε σφόδρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ότι είσαι ο νούμερο ένα στόχος για όλα τα πληγωμένα παιδιά που μεγάλωσαν και αναζητούν στο κρεβάτι σου την αγάπη που στερήθηκαν, είναι πια τόσο γνωστό όσο και το Πυθαγόρειο θεώρημα. Όμως είναι και το μόνιμο ξυράφι που σε χαρακώνει γιατί μόλις θεραπεύσεις τα παιδιά, αυτά θέλουν να τρέξουν μακριά σου. Συνεχίζεις κάθε φορά, κάθε φορά έχοντας χάσει ένα κομμάτι σου…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα υπάρχουν οι εξής πιθανότητες: 1) Αν είσαι σε σχέση να μην σκέφτεσαι καμία άλλη προοπτική για απόψε εκτός από βραδιά στο σπίτι για τους δύο σας. 2) Αν είσαι ελεύθερος/η να νιώθεις πιο μόνος/η από ποτέ (να σου υπενθυμίσω πως αυτό συνήθως σε οδηγεί σε κάθε είδους τρέλα).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αφού δεν το έχεις που δεν το έχει σήμερα με τη σκέψη και τη συγκέντρωση, γιατί δεν δίνεις στον εαυτό σου το ελευθέρας να αφεθεί μετά τη δουλειά σε προτάσεις, τυχαίες παρέες και απολαύσεις που τόσο σου έχουν λείψει; Έλα… Έλα… Μπορείς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Λες κι ένας ισχυρός πυρήνα εγκαταστάθηκε στο κέντρο της καρδιά σου και μαγνητίζει γύρω του τις αναμνήσεις κάθε στιγμής που έχεις κουραστεί, προσπαθήσει, πονέσει να μεταδόσεις στους γύρω σου την πεποίθηση σου για τη ζωή (το τρίπτυχο δικαιοσύνη, λογική, επανάσταση) και δεν είδες καμία αλλαγή πάνω τους. Ο εγωισμός είναι ανίκητος Υδροχόε και αυτό ποτέ δεν θα το χωνέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Είσαι το νέο μου project Ιχθύ. Μου ανέθεσε το σύμπαν να σε πείσω να γίνεις λίγο πιο εγωιστής/εγωίστρια, πιο ενεργητικός/η, να παίρνεις αποφάσεις. Ξεκινάω λοιπόν! Όχι, δεν περιμένεις να σου προτείνουν οι φίλοι/ες σου τι θα κάνετε, που θα βρεθείτε ή πως να λύσεις το Χ πρόβλημα στη δουλειά. Σήμερα λες ΕΣΥ τι θες να κάνεις και πως θες να δράσεις και όποιος/α δεν θέλει να ακολουθήσει, με γεια του με χαρά του!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET