ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 02/06/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Προειδοποίηση! Warning! SOS! Δεν είναι μόνο η διάθεση σου να μην ασχολείσαι με βλακείες αδιαπραγμάτευτει σήμερα! Είναι και η τσαντίλα σου ασταμάτητη αν (χτύπα ξύλο, λέμε τώρα…) έρθεις τετ α τετ με τη βλακεία! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Έλα τώρα, παραδέξου το! Το μυαλό σου έχει φιξάρει, κολλήσει, σταματήσει (πες το […]

Neopolis Team

2 Ιουνίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προειδοποίηση! Warning! SOS! Δεν είναι μόνο η διάθεση σου να μην ασχολείσαι με βλακείες αδιαπραγμάτευτει σήμερα! Είναι και η τσαντίλα σου ασταμάτητη αν (χτύπα ξύλο, λέμε τώρα…) έρθεις τετ α τετ με τη βλακεία!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έλα τώρα, παραδέξου το! Το μυαλό σου έχει φιξάρει, κολλήσει, σταματήσει (πες το όπως σε βολεύει) σε δύο λέξεις σήμερα: χρήμα και σεξ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με ένα παράξενο τρόπο, αυτές οι λέξεις παρεισφρύουν σε κάθε άλλη σκέψη που κάνεις… Προσοχή στις παρεξηγήσεις λοιπόν και κυρίως πρόσεχε προς σε ποιους/ες στρέφεις τα υπονοούμενα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι επόμενες μέρες θα είναι για πολλούς/ες Διδυμους η αφετηρία για μια ριζική ανανέωση του τρόπου που συμπεριφέρονται στον εαυτό τους. Μια δύναμη που αναδύεται από πολύ βαθιά και δρα πολύ ανανεωτικά χαλαρώνει την επιθετική σου στάση απέναντι σε συνεργάτες ή/και την ίδια σου την οικογένεια, κι έτσι σε απελευθερώνει ψυχικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καθώς η μέρα θα προχωρά θα γίνεται όλο και πιο εκνευριστικά έντονη αυτή η αίσθηση πως έχεις εγκλωβιστεί αφόρητα στις υποχρεώσεις της ρουτίνας σου και δεν έχεις την δυνατότητα να κάνεις πράγματα που σου δίνουν χαρά, ξεκουράζουν το μυαλό σου και τονίζουν το χαμόγελο σου…. Γκρρρρρρ….

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ποτέ δεν ήσουν το παιδί των ημίμετρων, πόσο μάλλον μέρες σαν τη σημερινή που αισθάνεσαι πως όχι μόνο θες κάποιον/α (πίσω;) στη ζωή σου, αλλά τον/την θες ολοκληρωτικά/απόλυτα/καταστροφικά και ΣΗΜΕΡΑ! Α και ναι, το ξέρεις πως είναι η λάθος επιλογή για εσένα αλλά δεν σου καίγεται καρφί ό,τι κι αν λένε όλοι/ες εκεί έξω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Όποιος/α από την οικογένεια σου (ή ακόμη κι ο/η σύντροφος σου) έχει νευράκια και θέλει να ξεσπάσει να απευθυνθεί κάπου άλλου σήμερα. Έχεις δικαίωμα να ασχολείσαι μόνο με τις δικές σου σκοτούρες! Γκεγκε;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το ομολογώ! Δεν θα ήθελα να είμαι μέσα στο μυαλό σου σήμερα. Σκέψεις να μπλέκονται με στόχους, συναισθήματα, όνειρα, παράπονα, φαντασιώσεις… Και με αυτό το σκουπιδότοπο μέσα στο κεφάλι σου να προσπαθείς να είσαι και λειτουργικός/η στην δουλειά; Αν τα καταφέρεις θα είσαι ο/η αφανής ήρωας/ηρωίδα της διπλανής πόρτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Συμβουλή 1η: Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε συναδέλφους και συγγενείς. Ακόμη κυκλοφορούν εκεί έξω χωρίς ζουρλομανδύα και με την πίστη ότι εσύ μπορείς να λύσεις όλα τους τα προβλήματα. Συμβουλή 2η: Προφανώς και πρέπει να γυρίσεις σπίτι σου όταν όλοι θα έχουν αποκοιμηθεί…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μερικές φορές γίνεσαι πολύ παιδί. Πιστεύεις σχεδόν ρομαντικά πως αρκεί να αποκτήσεις ένα όνειρο ή έναν στόχο κι αυτός θα εκπληρωθεί με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια, έτσι γιατί η ζωή ευνοεί τους/τις τολμηρούς/ες. Γιʼ αυτό και μέρες σαν τη σημερινή, όταν βλέπεις πως οι πιο κοντινοί σου προσπαθούν να σε προσγειώσουν, χάνεις τον έλεγχο της υπομονής σου μαζί τους. Εντάξει κι αυτοί υπερβάλλουν λιγο, αλλά κι εσύ το ίδιο…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς αισιόδοξα, δημιουργικά ή ελεύθερα έχοντας από πάνω σου το υπαρξιακό άγχος του Πλούτωνα που σε καλύπτει με τη ζοφερή σκιά του. Από την άλλη πλευρά θα ήταν ανόητο να σταματήσεις να σκέφτεσαι το μέλλον σου και να περιμένεις παγωμένος/η τις εξελίξεις γύρω σου. Ονειρέψου χωρίς λογοκρισία Αιγόκερε. Αυθεντικά. Κοιτώντας μόνο εντός σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ίσως δεν υπάρχει σφαίρα της ζωή σου που να μην κάνεις συνεχείς αναδρομές στα λάθη του παρελθόντος τις τελευταίες μέρες: οικονομικό μέλλον, σεξουαλικότητα, συναισθήματα, επαγγελματικοί στόχοι… Τώρα όμως που αργά και σταθερά επικρατεί μια αίσθηση εξαγνισμού και ακούς το κάλεσμα για μια φρέσκια αρχή δεν είναι κρίμα να λοξοκοιτάς προς τα πίσω;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δεν τίθεται καν ζήτημα επιλογής ανάμεσα σε υπερωρίες στη δουλειά και χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Αυτές τις μέρες πρέπει να βρεις τη Σολομώντεια λύση και να τα προλάβεις και τα δύο! Ο αστρολόγος σου παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET