ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 02/06/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όχι δεν είναι ιδέα σου. Λαχτάρας μια αλλαγή που υπερβαίνει κατά πολύ τα στενά πλαίσια μια αλλαγής ρουτίνας ή δουλειάς ή σπιτιού. Λαχταράς το καινούργιο που βρίσκεται έξω από τα σύνορα (τα δικά σου ή τα κυριολεκτικά…). ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μπορεί και να έχεις φτάσει χρονικά στο σημείο που η […]

Neopolis Team

2 Ιουνίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όχι δεν είναι ιδέα σου. Λαχτάρας μια αλλαγή που υπερβαίνει κατά πολύ τα στενά πλαίσια μια αλλαγής ρουτίνας ή δουλειάς ή σπιτιού. Λαχταράς το καινούργιο που βρίσκεται έξω από τα σύνορα (τα δικά σου ή τα κυριολεκτικά…).

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μπορεί και να έχεις φτάσει χρονικά στο σημείο που η πνευματική και σωματική εξάντληση ξεπερνούν τις αντοχές σου. Όμως θα μπορούσε να είναι και η στιγμή που η συναισθηματική σου πείνα ψάχνει με αγωνία ένα πρόσωπο για να ξεσπάσει ερωτικά! Πρόσεχε τις παρορμητικές κινήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Σε κάθε σχέση σου, εσύ κι ο/η Άλλος/η κολυμπάτε σε έναν ωκεανό εμπιστοσύνης από αντίθετες όχθες, με σκοπό να βρεθείτε στη μέση της απόστασης. Αυτές τις μέρες φώναξε δυνατά σε όποιον/α θεωρείς πως αξίζει να κρατήσεις κοντά σου: «Μην σταματάς να κολυμπάς, γιατί εγώ δεν σταματώ!».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Δουλειά, δουλειά, δουλειά… Όχι, δεν είναι ότι ξαφνικά έγινες ζώδιο της Γης. Είναι πως σήμερα νιώθεις αρκετά πεισμωμένος/η για να ζητήσεις την επιβεβαίωση, το μπράβο και την ικανοποίηση για τον κόπο που καταθέτεις στον εργασιακό σου χώρο. Είναι καταπληκτικό γιατί ακόμη κι έτσι κερδίζεις πόντους τόλμης και θέλησης! Και εις ανώτερα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Όταν ολοκληρώνεις κάτι για το οποίο δούλευες καιρό (μια εργασία για τις σπουδές σου, μια συμφωνία, ένα σχέδιο), το αποτέλεσμα σπάνια είναι όσο εξαιρετικό φανταζόσουν. Άραγε θα μάθεις να εστιάζεις στην ικανότητα σου να εκπληρώνεις τις υποχρεώσεις σου και όχι στις (αναπόφευκτες) ατέλειες του αποτελέσματος; Μάλλον όχι σήμερα, ε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μερικές φορές μας καταλαμβάνει μια αίσθηση πως έχουμε αλλάξει τόσο ριζικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που δύσκολα χωρά στο μυαλό μας αν τα βήματα που ακολουθήσαμε τα επιλέξαμε ή μας προέκυψαν. Είτε οι συναισθηματικές σου αλλαγές σʼ έχουν απελευθερώσει, είτε σʼ έχουν καταβάλει, σήμερα δεν μπορείς παρά να στρέφεις το βλέμμα εντός σου, προσπαθώντας να σε καταλάβεις. Καλή τύχη…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Για αρκετούς/ες Ζυγούς αυτές οι μέρες μοιάζουν σαν την προτελευταία σελίδα μιας σημαντικής σχέσης (επαγγελματικής ή προσωπικής) – είναι η στιγμή της συνειδητοποίησης πως όσο παραμένεις σʼ αυτή, τόσο περισσότερο πίεση και ανασφάλεια αισθάνεσαι παρά σιγουριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Καιρός να επανέλθει στο προσκήνιο ο «δεν χαρίζω κάστανο, δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου, καλά θα κάνεις να κρατάς τις αποστάσεις σου» εαυτός σου. Ειδικά αν μερικοί/ες θεωρούν απολύτως δεδομένη τη φιλία σου και την παρουσία σου δίπλα τους για κάθε χαζό πείσμα που τους/τις απασχολεί…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ναι, έχει ξυπνήσει η διάθεση σου για έρωτα, φλερτ και έξαψη. Ναι, πιθανόν έχεις βολιδοσκοπήσει ήδη τους πιθανούς σου στόχους. Ναι, σήμερα το πρόσωπο σου μοιάζει με λαμπρό προβολέα που μαγνητίζει πάνω του κάθε λογής πεταλούδες. (ΥΓ: Αν αυτό που ψάχνεις είναι παρέα της μιας νύχτας, ακόμη καλύτερα!)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Πρωινό Σενάριο 1: Αποφασίζεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου/να ηρεμήσεις. Πρωινό Σενάριο 2: Έχεις σχέδια από τη μια και απίστευτη δουλειά από την άλλη, όμως αποφασίζεις να τελικά να τα εκπληρώσεις. Βράδυ: Αν έπαιξε το Σενάριο 1 θες να κάνεις αυτή τη νύχτα να μοιάζει με Σαββατόβραδο. Αν έπαιξε το Σενάριο 2 μάλλον θα ανακαλύψεις πως δεν έχεις καμιά ενοχή για την επιλογή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αυτές τις μέρες είναι πιθανό να έχεις συγκρούσεις με φίλους/ες ή/και τον/την σύντροφο σου γιατί θα σου ζητήσουν (τι ποιο δύσκολο;) να μην αντιδράς σε κάθε διαφωνία τους λες και σε μαχαιρώνουν. Μικρέ μου/Μικρή μου δραματικέ ηθοποιέ εσύ!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα θυμήσου να λες «Ναι» σε προτάσεις από ανθρώπους που ξέρεις 100% πως δεν θα έχουν νεύρα, ένταση, παρανοϊκές εξάρσεις, παράλογα παράπονα και κατεβασμένες μούρες ενώ θα είστε μαζί. (Προς το βράδυ μην αποκλείεις να έχεις μικρές εντάσεις με συγγενείς ή φίλους όμως, όσο γρήγορα ξεσπούν, εξίσου γρήγορα τις ξεχνάς!)

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET