ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 02/05/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η μέρα αφήνει σήμερα μια στυφή γεύση. Ένα αίσθημα πως τίποτα δεν έχει νόημα, πως είσαι αδύναμος/η να ελέγξεις στοιχειωδώς τα πράγματα στην καθημερινότητα σου, ανασφάλεια για το άμεσο μέλλον… Η λέξη κλειδί είναι “αποδοχή”, όμως είναι τόσο δύσκολη στην πράξη. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) «Θα ξεκολλήσω, θα ξεκολλήσω, θα ξεκολλήσω…!». […]

Neopolis Team

2 Μαΐου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η μέρα αφήνει σήμερα μια στυφή γεύση. Ένα αίσθημα πως τίποτα δεν έχει νόημα, πως είσαι αδύναμος/η να ελέγξεις στοιχειωδώς τα πράγματα στην καθημερινότητα σου, ανασφάλεια για το άμεσο μέλλον… Η λέξη κλειδί είναι “αποδοχή”, όμως είναι τόσο δύσκολη στην πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
«Θα ξεκολλήσω, θα ξεκολλήσω, θα ξεκολλήσω…!». Αμ δε που θα ξεκολλήσεις! Το μυαλό σου κλείδωσε στο δίλλημα του να δώσεις ή να μην δώσεις μια ευκαιρία σε εκείνον/η που σε ζαχαρώνει τους τελευταίους μήνες. Και είναι που δεν μπορείς και να τον/την αποφύγεις… Μέσα στην παρέα είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μια γουστάρεις, μια ξενερώνεις. Μια θες εξόδους, μια θες απομόνωση. Και μέσα σʼ αυτή την συναισθηματική αναμπουμπούλα υπάρχει κι ο φόρτος εργασίας. Πότε θα δώσεις μια μούντζα σε όλα και θα πάρεις τα βουνά δεν ξέρω..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν οι μέρες που πέρασαν έμοιαζαν για πολλού/ες Καρκίνους σαν ένα συναισθηματικό κολαστήριο είναι γιατί η Σελήνη (κυβερνήτης του ζωδίου σου) περνούσε από τους οίκους των σχέσεων και τελευταία, όταν περνά από εκεί, τα πράγματα είναι ζόρικα. Η ανασφάλεια συναγωνιζόταν τη απελπισία στη καθημερινότητα και προσδοκία την ένταση. Από σήμερα ανασαίνεις…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η εγκατάλειψη των προσωπικών σου απόψεων, πιστεύω ή ταλέντων για να υιοθετήσεις αυτά που θα σε καταστήσουν αγαπητό/ή στους γύρω σου και ειδικά στον/στην σύντροφο σου (νυν ή επίδοξο) είναι η συχνότερη παγίδα που μπορείς να πέσεις. Καιρός να θυμηθείς ποιος/α πραγματικά κρύβεται κάτω από αυτό το κακομπαλωμένο σεντόνι ξένων απόψεων που καλύπτει το σώμα και το πρόσωπο σου. Κι αν πρέπει να ξαποστείλεις μερικούς/ες για να το πετύχεις, ακόμη καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Εσύ κι αν είσαι σε αναμμένα κάρβουνα με οικονομικές εκκρεμότητες και σχέσεις/συνεργασίες που ακροβατούν ανάμεσα στην ευτυχία και τη συντριβή. Όμως την ίδια στιγμή είσαι τόσο μουδιασμένος/η και αδύναμος/η για την ώρα να δράσεις που τα νεύρα σου πετάγονται λες και έχεις πιει δέκα καφέδες (που μπορεί και να μην είναι σχήμα λόγου). Κάνε λίγη υπομονή ακόμη και μην ορμήσεις σε κανένα Χριστιανό χωρίς να φταίει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Καθώς όλο και περισσότεροι/ες Ζυγοί έχουν στρέψει εσωτερικά το βλέμμα τους και ανακαλύπτουν το τελευταίο καιρό νέα ταλέντα, νεογέννητα όνειρα και στόχους που καμία σχέση δεν έχουν με την τρέχουσα επαγγελματική τους ρουτίνα, τόσο πιο ανυπόφορος αρχίζει και φαντάζει ο εργασιακός χώρος. Κι αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα: εκρήξεις. Αλλά αυτό δεν είναι που θες είπαμε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Δεν είναι λίγοι/ες οι Σκορπιοί εκεί έξω που αισθάνονται πως πλησιάζει η ώρα για δραστικές αλλαγές σε επίπεδο κοινωνικών/επαγγελματικών στόχων. Το ερώτημα που πρέπει νʼ απαντηθεί τις επόμενες μέρες είναι αν έχεις την υποστήριξη του/της συντρόφου σου και του στενού κύκλου φίλων σου. Όχι πως αν δεν την έχεις θα κολλήσεις, απλά θα καταλάβεις ποιοι ανεβαίνουν μαζί σου στο καράβι για το επόμενο λιμάνι και ποιοι μένουν πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Υπάρχουν μέρες που η απόλυτη ανεξαρτησία σου σε ενθουσιάζει σε σημείο εκτίναξης και άλλες, όπως σήμερα, που βιώνεις την απέραντη μοναξιά της ελευθερίας. Και καμιά πρόσκαιρη αγκαλιά δεν την λατρεύει πια… Αυτό το λένε και υπαρξιακό προβληματισμό, non?

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερως σημαίνει “σχεδιάζω για να φτάσω στο στόχο μου”. Όμως το “σχεδιάζω” για εσένα λαμβάνει διαστάσεις πέρα από το φυσιολογικό. Στην προσπάθεια σου να σκεφτείς όλες τις μεταβλητές, να προβλέψεις όλα τα ενδεχόμενα, να μην σου ξεφύγει τίποτα συχνά χάνεις το σωστό συγχρονισμό, χάνεις στόχους, χάνεις σε αυτοεκτίμηση. Με τον καιρό μαθαίνεις και βελτιώνεσαι, όμως δεν ξεχνάς που απέτυχες. Και αυτό είναι πολύ άσχημο για το παρόν σου…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Άλλοι πορεύονται σε αυτή τη ζωή προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους, μαζεύοντας χρήματα, χτίζοντας περιουσίες. Άλλοι όμως, όπως και του λόγου σου, πορεύονται προσπαθώντας να αποκτήσουν αυτοεκτίμηση, διαμορφώνοντας απόψεις και υπερασπιζόμενοι τα ιδανικά τους. Μην ξεχνάς να διατυμπανίζεις αυτά που σε κάνουν να νιώθεις καλά για εσένα σε κάθε ευκαιρία! Είναι σπάνια χαρίσματα για να τα τσαλαπατάς για τον οποιοδήποτε (σύντροφο, γονέα, φίλο).

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν και το θέμα που καίει είναι οι σχέσεις, ένας Ιχθύς σπάνια μιλά γιʼ αυτές με όρους ποιότητας – λες και οποιαδήποτε σχέση, οποιοσδήποτε άνθρωπος σου κάνει αρκεί να είναι εκεί. Αυτό είναι και το θέμα που επανέρχεται ξανά αυτές τις μέρες. Θα κυνηγήσεις/ενδώσεις σε/επιστρέψεις σε/επιλέξεις κάποιον/α μόνο και μόνο για να καλύψει το κενό ή καταφέρεις να πεις το όχι στην περίπτωση που δεν σου κάνει. Όσο για όσους βρίσκονται σε σχέση, αν ο/η σύντροφος βρεθεί σε τροχιά ξαφνικών αλλαγών/ευκαιριών μόνη αν τον υποστηρίξεις απόλυτα και απαρέγκλιτα θα βγεις κερδισμένος/η.

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET