ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 02/03/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Έλα τώρα, παραδέξου το! Το […]

Neopolis Team

2 Μαρτίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έλα τώρα, παραδέξου το! Το μυαλό σου έχει φιξάρει, κολλήσει, σταματήσει (πες το όπως σε βολεύει) σε δύο λέξεις σήμερα: χρήμα και σεξ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με ένα παράξενο τρόπο, αυτές οι λέξεις παρεισφρύουν σε κάθε άλλη σκέψη που κάνεις… Προσοχή στις παρεξηγήσεις λοιπόν και κυρίως πρόσεχε προς σε ποιους/ες στρέφεις τα υπονοούμενα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τις επόμενες μέρες αρκετοί/ες Δίδυμοι θα αισθανθούν μαγκωμένοι/ες, εγκλωβισμένοι/ες, με πεσμένες σωματικές δυνάμεις ή ελάχιστες ψυχολογικές αντοχές. Αν εμφανίσεις αυτά τα συμπτώματα απέφυγε την επαφή με μέλη της οικογενείας σου που μοιάζουν να μην έχουν άλλο ενδιαφέρον στη ζωή από το να σε σχολιάζουν και να κριτικάρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ας είμαστε ειλικρινείς! Αυτό που σου τι σπάει ακόμη περισσότερο από τα συναισθηματικό χηλό που σιγοβράζει μέσα σου εδώ και εβδομάδες, είναι πως εξαιτίας του δεν μπορούσες τόσο καιρό να ασχοληθείς με θέματα όπως: νέα ενδιαφέροντα, κοινωνική ζωή, αβασάνιστα χαμόγελα, καινούργιες γνωριμίες. Όχι πια! Αλλάζεις ήδη από σήμερα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πρόσεξε! Για τις επόμενες μέρες δεν δανείζεσαι, δεν χρεώνεσαι, δεν ελπίζεις σε θαύματα. Ψάχνεις όμως για εναλλακτικές λύσεις και ευκαιρίες για έξτρα εισόδημα! Α και φυσικά το σεξ είναι μια καλή εναλλακτική για να αποσπαστείς από αυτά τα προβλήματα αν δεν μπορείς να τα λύσεις γρήγορα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προσπάθησε να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα σε ενδοσκόπηση, χαλάρωση, ηρεμία και φίλους, παρέες, δράση. Το να επιθυμείς μόνο το πρώτο είναι σαν να φυλακίζεις τον εαυτό σου και να πετάς το κλειδί από το παράθυρο. Το να επιθυμείς μόνο το δεύτερο είναι σαν να μην έχεις μάθει ακόμη να σε αντιμετωπίζεις – και αυτό θα ήταν λυπηρό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το ομολογώ! Δεν θα ήθελα να είμαι μέσα στο μυαλό σου σήμερα. Σκέψεις να μπλέκονται με στόχους, συναισθήματα, όνειρα, παράπονα, φαντασιώσεις… Και με αυτό το σκουπιδότοπο μέσα στο κεφάλι σου να προσπαθείς να είσαι και λειτουργικός/η στην δουλειά; Αν τα καταφέρεις θα είσαι ο/η αφανής ήρωας/ηρωίδα της διπλανής πόρτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Κρατώντας προοδευτικά τις τελευταίες μέρες όλο και μεγαλύτερες αποστάσεις από τα γεγονότα, κατάφερες ίσως να δεις με ψυχρή και αντικειμενική ματιά τι έχεις καταφέρει έως τώρα στον επαγγελματικό χώρο που βρίσκεσαι, ποια όνειρα συνεχίζεις να ποθείς κολασμένα αλλά και ποια έχουν ατονήσει τόσο που δεν σε ιντριγκάρουν πλέον. Μυρίζει αλλαγή στον αέρα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πραγματικά σε νιώθω αν αναφωνήσεις πως απλά έχεις κουραστεί από την κούραση που κουβαλάς στις πλάτες σου. Έχεις όλα τα δίκια του κόσμου αν το μόνο που θες σήμερα είναι να περπατάς ανάμεσα στους συναδέλφους σου σαν να μην είσαι εκεί, να μην ασχολούνται μαζί σου. Αλήθεια, τις άλλες φορές που ένιωθες έτσι κατάφερες τίποτα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Φιλική συμβουλή: Αν είσαι σε σχέση, οτιδήποτε αρνητικό και αν συμβεί σήμερα ανάμεσα σας μην το χρησιμοποιήσεις σαν άλλοθι. Αν είσαι ελεύθερος/η, οποιαδήποτε υπόνοια ενδιαφέροντος και αν αισθανθείς, μην το θεωρήσεις σαν απόδειξη έρωτα. Και με τα δύο πόδια στη γη σήμερα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ίσως δεν υπάρχει σφαίρα της ζωή σου που να μην κάνεις συνεχείς αναδρομές στα λάθη του παρελθόντος τις τελευταίες μέρες: οικονομικό μέλλον, σεξουαλικότητα, συναισθήματα, επαγγελματικοί στόχοι… Τώρα όμως που αργά και σταθερά επικρατεί μια αίσθηση εξαγνισμού και ακούς το κάλεσμα για μια φρέσκια αρχή δεν είναι κρίμα να λοξοκοιτάς προς τα πίσω;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μιας καινούργια πραγματικότητα κυοφορείται εδώ και μερικές εβδομάδες. Που; Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις φυσικά (και οι επαγγελματικές συνεργασίες λογίζονται μέσα σʼ αυτές). Κερδίζεις σε σιγουριά, αλλάζεις κοινωνικούς κύκλους ή μια ερωτική σχέση αλλάζει επίπεδο. Υπάρχει μόνο ένα πλην: πρέπει να επιδείξεις λίγο περισσότερη υπομονή απ’ ότι συνήθως γιατί τα πρώτα βήματα σ’ αυτό το δρόμο θα είναι ανηφόρα.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET