ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 02/03/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η μέρα σου ξεκινά με τρελές ταχύτητες, διάθεση για καλές στιγμές, αίσθηση πως έχεις πετάξει από πάνω σου ένα βάρος ίσο με τριώροφη πολυκατοικία. Καθώς θα βραδιάζει προσέθεσε στην διάθεση σου πείσμα και ένταση σε θερμοκρασίες υψικαμίνου. Δεν θα βαρεθείς τουλάχιστον… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) «Τι όμορφη μέρα που ξημέρωσε! Πόσο […]

Neopolis Team

2 Μαρτίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η μέρα σου ξεκινά με τρελές ταχύτητες, διάθεση για καλές στιγμές, αίσθηση πως έχεις πετάξει από πάνω σου ένα βάρος ίσο με τριώροφη πολυκατοικία. Καθώς θα βραδιάζει προσέθεσε στην διάθεση σου πείσμα και ένταση σε θερμοκρασίες υψικαμίνου. Δεν θα βαρεθείς τουλάχιστον…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

«Τι όμορφη μέρα που ξημέρωσε! Πόσο ωραία μυρίζει ο άνεμος της αυγής. Αχ και να απολάμβανα ένα καφεδάκι στην αγκαλιά εκείνου/ης που με αγαπάει με θέα τη θάλασσα.»… Γκχμ, γκχμ… Ταύρε μην ονειροπολείς ενώ δουλεύεις! Δεν τη γλιτώνεις τη κατσάδα αν συνεχίσεις έτσι!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Χρήμα, εξασφάλιση, οικονομική συνέπεια… Ακόμη κι αν αισθάνεσαι στην εργασία σου πιο σταθερός/η και από αιωνόβιο δέντρο, αποκλείεται να μην στροβιλίζουν αυτές λέξεις γύρω από το μυαλό σου τελευταία. Πρόσθεσε στην εξίσωση και την ανάγκη σου να αποκτήσεις νέα όνειρα και στόχους και αρχίζει και περιπλέκεται η σημερινή μέρα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι επόμενες μέρες μπορεί να φέρουν το (αίσιο;) τέλος ενός επαγγελματικού σχεδίου/project – οπότε, μάλλον ένα σημαντικό άγχος φεύγει από τους ώμους σου. Όμως αντίστοιχα θα μπορούσαν να λάβουν χώρα εντάσεις/ανακατατάξεις στον εργασιακό σου χώρο που οδηγούν στην ανάληψη περισσότερων ευθυνών από μέρους σου… Α, και κυκλοθυμία, κυκλοθυμία! Μην ξεχνιόμαστε!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

«Εγώ θα σταθώ δίπλα σου, θα σε φροντίζω και θα σε αγαπάω, γιατί χωρίς εσένα είμαι χαμένος/η!». Πόσες φορές δεν έχεις πει αυτά τα λόγια σε κάποιον/α που στο τέλος σε πρόδωσε/άφησε/ξέχασε; Τις επόμενες μέρες φρόντισε να τα πεις ακόμη μια φορά. Όμως αυτή τη φορά θα στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και θα σε κοιτάς στα μάτια. Ναι, για μια φορά θα βάλεις εσένα στο πρώτο σκαλί και θα το εννοείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δεν είναι ότι εντελώς ξαφνικά συνειδητοποιείς πως έχεις οικονομικά προβλήματα. Όμως σήμερα μοιάζουν να γιγαντώνονται και μαζί τους η ψυχολογική πίεση που αισθάνεσαι να σε πνίγει. Έχεις δύο λύσεις: 1) Δουλεύεις συνεχώς για να μην σκέφτεσαι, 2) συναναστρέφεσαι με φίλους/ες και απλά ξεχνιέσαι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θα βάλεις επιτέλους μια ταφόπλακα στο παλιό σου εαυτό που προσπαθούσε να παίξει τον Ιησού στους ερωτικά τυφλούς. Μόνο έτσι θα καταλάβεις πως έχεις μια μόνο ζωή και αυτή είναι πολύ μικρή για να την ξοδεύεις σε συναισθηματικές αποστολές αυτοκτονίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το μυαλό σου δεν είναι εδώ μαζί μας τελευταία. Σκέφτεσαι κάποιο ταξίδι που πλησιάζει; Τις διακοπές σου; Τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις άμεσα στην εργασιακή καθημερινότητα σου προκειμένου να χαμογελάς περισσότερο; Πάντως σήμερα δεν θα σου βγει σε καλό στην δουλειά. Μάλλον σε νεύρα θα σου βγει, γιατί κάποιοι συνάδελφοι (και με το δίκιο τους) αναμένουν από εσένα τον/την συνεπή επαγγελματία που ξέρουν καιρό τώρα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σκέψου πολύ καλά αυτές τις μέρες ποιές από τις καταστάσεις που ζεις δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σου. Μετά γράψε τις σε ένα χαρτί με σειρά προτεραιότητας ξεκινώντας από την πιο απεχθή. Απομνημόνευσε τη σειρά και έπειτα βάλε φωτιά στο χαρτί μέχρι να γίνει στάχτη και έπειτα ξεκίνα με θράσος, θάρρος και ρίσκο να τις αλλάξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αυτό που περισσότερο έχεις ανάγκη σήμερα δεν είναι η αγκαλιά του/της καλού/καλής σου (ή όχι μόνον αυτή στην τελική). Θέλεις το σπίτι σου να ζεστάνει από ανθρώπινες παρουσίες ή να βρεθείς σε ένα φιλικό σπίτι που παρέχει θαλπωρή και χαλάρωση. Τι περιμένεις; Ανοίγεις κινητό, ψάχνεις τον κατάλογο, παίρνεις τηλέφωνα! Πάρε πρωτοβουλία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αφού τίποτα δε σε κάνει πιο χαρούμενο/η από το να βλέπεις σε κάθε άνθρωπο ένα μελλοντικό φίλο/μια μελλοντική φίλη, γιατί περιορίζεσαι στις ίδιες παρέες; Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που ξέρεις πως αν βγεις έξω στον κόσμο, ένας/μια καινούργιος/α γοητευτικός/η άγνωστος/η θα βρεθεί στο δρόμο σου και θα ανανεώσει την πίστη σου στη ζωή!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η αισιοδοξία αυτών των ημερών ηχεί δυνατά σαν μελωδία από φιλαρμονική ορχήστρα. Οι νότες της λένε πως η ασφάλεια δεν κρύβεται σε μια πραγματικότητα χωρίς προκλήσεις, εμπόδια και αλλαγές, αλλά στην ανάπτυξη της ικανότητας να ξεπερνάς όλα τα παραπάνω. Πρόσεξε τι λέω! Να ξεπερνάς, όχι να αντιστέκεσαι. Τίποτα στάσιμο στη ζωή σου πια…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET