ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 02/01/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όσο κι αν προσπαθείς τελευταία να συμφωνείς με τους/τις συνεργάτες σου ή τον/την σύντροφο σου, όχι μόνο δεν τα καταφέρνεις, αλλά καταλήγεις στο τέλος να καταπιέζεις τις απόψεις και τα θέλω σου για να μην προξενήσεις τριγμούς στις σχέσεις σου. Συμπέρασμα: καταλαβαίνεις πως σύντομα θα επιβάλλεις ριζικές αλλαγές στην προσωπική σου […]

Neopolis Team

2 Ιανουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όσο κι αν προσπαθείς τελευταία να συμφωνείς με τους/τις συνεργάτες σου ή τον/την σύντροφο σου, όχι μόνο δεν τα καταφέρνεις, αλλά καταλήγεις στο τέλος να καταπιέζεις τις απόψεις και τα θέλω σου για να μην προξενήσεις τριγμούς στις σχέσεις σου. Συμπέρασμα: καταλαβαίνεις πως σύντομα θα επιβάλλεις ριζικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή αλλά δεν έχεις αποφασίσει ακόμη με ποιους/ες θα τα σπάσεις οριστικά…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τα μικρά επικοινωνιακά μπλακάουτ με συναδέλφους/συνεργάτες ή και τον/την σύντροφο σου τώρα θέλουν μεγαλύτερη προσοχή αυτές τις μέρες! Όμως δεν συγκρίνονται ούτε στο ελάχιστο με το συναισθηματικό μπλακάουτ που βιώνεις από σήμερα… Μπέρδεμα…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αν πιάνεις τον εαυτό σου να έχει χαμηλή ενέργεια, καμία διάθεση για κουβέντες ή έτοιμο να αρπαχτεί με την παραμικρή αφορμή με φίλους/ες, ίσως είναι καλύτερα να αποτραβιέσαι μακριά από τον κόσμο. Άσε τους καυγάδες για όταν θα νιώθεις καλά να τους φτάσεις μέχρι τέλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
«Θα εργαστώ όσο χρειάζεται! Θα κρατήσω δυνάμεις για να κάνω κάτι στον ελεύθερο χρόνο μου! Θα πω όχι αν μου ζητήσουν να κάτσω παραπάνω!». Κάνʼ το ρε Καρκίνε και τι στον κόσμο! Μην κολλάς! Κάνʼ το!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Το μυαλό σου δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος σήμερα. Να θυμάσαι πως αν θέλεις πάντα θα βρίσκεις δικαιολογίες για να καθυστερείς να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι (είτε για να απορρίψεις κάποιες προτάσεις/ανθρώπους, είτε για να τις/τους ανοίξεις την αγκαλιά σου). Όμως να θυμάσαι επίσης πως όσο καθυστερείς βασανίζεσαι κι εσύ εξίσου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Είναι από αυτές τις μέρες που ή θα αφοσιωθείς στην ρουτίνα σου με ευλάβεια βουδιστή μοναχού ή που θα διαπράξεις έγκλημα πάθους ή λάθους (ή και τα δύο)! Πω πω τσαντίλες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Παλιά συναισθηματικά κεφάλαια πρέπει άμεσα να κλείσουν, συναισθήματα και παράπονα σου προς συγγενείς ή/και τον/την σύντροφο σου πρέπει τώρα να εκφραστούν! Το επείγον έχει να κάνει με το γεγονός πως σε έχει πιάσει η ανυπομονησία να φέρεις εδώ και τώρα αλλαγές στη ζωή σου. Πριν προχωρήσεις, μην αφήσεις κατάλοιπα πίσω σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κάποιοι/ες συνεργάτες σου δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθηματικά τους σκαμπανεβάσματα αυτές τις μέρες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κάθε φορά που ξεκινάς να τους πεις κάτι σημαντικό, να νιώθεις στο τέλος πως δεν έγινες κατανοητός/η. Και τα νεύρα σου φουντώνουν…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σου συμβαίνει μια φορά στο τόσο να μπαίνεις σε πειρασμό και νʼ απαιτείς την προσοχή από τους γύρω σου. Δεν είναι κακό, αρκεί να επιλέγεις αυτούς/ες που καταλαβαίνουν πως για να φτάσεις σʼ αυτό το σημείο αισθάνεσαι τη ρουτίνα να σε πνίγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Τι γίνεται στη ζωή ενός/μιας Αιγόκερου όταν γνωρίζει πως, από τη μια, είναι επιτακτικό όσο ποτέ να αφοσιωθεί στη σταθερή του/της δουλειά, αλλά, από την άλλη πλευρά, έχει σιχαθεί τόσο αυτή την αναθεματισμένη ρουτίνα του/της που ψάχνει συνεχώς αφορμές για να διαφωνήσει, διαπληκτιστεί, επαναστατήσει; Και για πόσο νομίζεις πως θα γίνεται ανεκτή αυτή η συμπεριφορά σου από τους ανωτέρους σου; Παράξενα παιχνίδια παίζεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Για τις επόμενες μέρες συγκεντρώσου σε συγκεκριμένα στα εξής ζητήματα: 1) Ποιες αλλαγές μένουν ακόμη να γίνουν στο άμεσο περιβάλλον σου – αν θες να μετακομίσεις ψάξε για σπίτι, αν θες να κάνεις ανακαίνιση επανεξέτασε το μπάτζετ σου. 2) Αν θες να δοκιμάσεις τον εαυτό σου σε νέες επαγγελματικές περιπέτειες κάνε τώρα ρεαλιστικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση και άρχισε την αναζήτηση δουλειάς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Το αισθάνεσαι πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να βγεις εκεί έξω και να ενδιαφερθείς για την ανανέωση της κοινωνικής σου ζωής. Όμως το άγχος μην φανείς ασυνεπής στην δουλειά σου δεν σʼ αφήνει να κάνεις βήμα! Shit!

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET