ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 01/09/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η αντίδραση/επανάσταση στον οικογενειακό έλεγχο γίνεται σημαντικό θέμα αυτές τις μέρες. Ναι, θα πρέπει να περιμένεις εντάσεις μέσα στο σπίτι που θα σε οδηγήσουν σε ακραίες ή ριζοσπαστικές αποφάσεις όπως: νʼ αλλάξεις άμεσα σπίτι, δουλειά, κοινωνική εικόνα… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Δεν θες να σκέφτεσαι πολύ σήμερα. Αν σκέφτεσαι θα θυμάσαι. […]

Neopolis Team

1 Σεπτεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αντίδραση/επανάσταση στον οικογενειακό έλεγχο γίνεται σημαντικό θέμα αυτές τις μέρες. Ναι, θα πρέπει να περιμένεις εντάσεις μέσα στο σπίτι που θα σε οδηγήσουν σε ακραίες ή ριζοσπαστικές αποφάσεις όπως: νʼ αλλάξεις άμεσα σπίτι, δουλειά, κοινωνική εικόνα…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν θες να σκέφτεσαι πολύ σήμερα. Αν σκέφτεσαι θα θυμάσαι. Αν θυμάσαι θα εκνευριστείς. Αν εκνευριστείς θα ξεσπάσεις. Κι αν ξεσπάσεις θα την πληρώσουν αυτοί που δεν φταίνε. Καρδιά σου λέει μετά! Μέρες σαν τη σημερινή θα είμαστε καλύτερα με μια αγκινάρα στη θέση της.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μην προσπαθείς σήμερα να βγάλεις άκρη με την ανάμικτη διάθεση πάθους/επιθετικότητας/ψυχολογικής αυτοπροστασίας που επικρατεί. Προσπάθησε να τη χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου στην εργασία σου (όσο πιο έντονα δουλεύεις τόσο λιγότερο θα σʼ ενοχλούν οι γύρω σου) ή στην αναζήτηση μιας (αν είσαι σʼ αυτή τη φάση).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Και λέω τώρα εγώ, τόσο καιρό βρίζεις τον ψεύτη ντουνιά και την άδικη κοινωνία για την ερωτική αδράνεια (ξενέρωμα στην καθομιλουμένη) που επικρατεί τριγύρω, όμως σήμερα και η παραμικρή υπόνοια πονηρών βλεμμάτων, παιχνιδιών του σώματος και φλερτ σε εκτινάσσει σε δευτερόλεπτα από το ισόγειο στο ρετιρέ του Empire State Building. Με άλλα λόγια, χάσε τον έλεγχο σήμερα αν σε ενδιαφέρει κάποιος/α έστω και για 5 λεπτά. Σε πάει λέμε!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως το κεφάλι σου θα σπάσει από τις σκέψεις! Κακοθυμία και προβληματισμός για τις επιλογές στην προσωπική σου ζωή. Και δεν εννοώ μόνο τον έρωτα. Πόσο ευτυχισμένος/η αισθάνεσαι με τους/τις φίλους/ες σου τελευταία;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αν και δεν είσαι προγραμματισμένος/η από τη φύση να λειτουργείς με αίσθημα ανωτερότητας προς τους συνανθρώπους σου, τελευταία το μόνο που συναντάς εκεί έξω είναι μισάνθρωποι και η φύση μεταμορφώνεται σε πολεμοχαρή. Ουδέν σχόλιο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Για έναν/μια Ζυγό μια σχέση που βαλτώνει δεν έχει καμία διαφορά με την μοναξιά: και τα δύο ανήκουν στα θανάσιμα αμαρτήματα της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Έτσι μάλλον θα νιώσεις καλά γνωρίζοντας πως τις επόμενες μέρες έχεις την δύναμη και τη διάθεση να επιβάλλεις σοκ στους γύρω σου. Η αφορμή μπορεί να είναι η αναζήτηση ενός εναλλακτικού σχεδίου στην καριέρα σου και το αποτέλεσμα πιθανόν να σε φέρει σε άλλη εταιρία, σπίτι, πόλη… Σίγουρα πάντως κάπου μακριά από το συναισθηματικά αδιέξοδο παρόν σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το μυαλό είναι ένα παράξενο εργαλείο. Μέρες σαν τη σημερινή λειτουργεί σε τέτοιο βάθος και με τόση προσήλωση που ακόμη και τα συνθετότερα προβλήματα μοιάζουν πράξεις επιπέδου δημοτικού. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα για υπερωρίες ή/και σημαντικές επικοινωνίες στην δουλειά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Όποιος/α είπε ότι οι ανθρώπινες σχέσεις, και ειδικά οι ερωτικές, προσφέρουν ευτυχία, θα πρέπει να πυρποληθεί δημόσια για τις ανοησίες που διαδίδει. Τις μέρες που έρχονται, αν είσαι σε σχέση, μια συνηθισμένη ένταση ίσως σε κάνει να νιώσεις ανεξήγητα εγκλωβισμένος/η ή πως δεν μπορείς να βρεις κανένα σημείο νοητικής επαφής με τον/την σύντροφο σου. Κι αν είσαι ελεύθερος/η μη βιαστείς να ανασάνεις από ανακούφιση: μάλλον πας να φας το κεφαλάκι σου με κάποιον/α που ξέρεις πως δεν πρέπει να το τολμήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όταν οι συναισθηματικές σου κεραίες βρίσκονται σε κατάσταση υπερδιέγερσης (όπως σήμερα για παράδειγμα) είναι λες και οι γύρω σου το οσμίζονται και θέλουν ν’ αρπαχτούν από μια συμβουλή σου, μια άποψη ή να τους λύσεις τα προβλήματα τους λες και είσαι ο Χάρι Πότερ με το μαγικό ραβδί. Η απάντηση ενός/μιας σοφού/ης Αιγόκερου θα ήταν: “Έχω τα δικά μου προβλήματα, ευχαριστώ δεν θα πάρω.”.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μην προσπαθήσεις σήμερα να εκλογικεύσεις ή νʼ αναζητήσεις επιχειρήματα που να εξηγούν για ποιο λόγο έχεις ξυπνήσει με τέτοια επιθετική νευρικότητα και κυκλοθυμία. Περιόρισε τις συναναστροφές με πολύ κόσμο και αφοσιώσου στην ρουτίνα σου σαν να εξαρτάται η επιβίωσή σου απʼ αυτή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πιθανότατα σήμερα θα βγεις ή θα συναντήσεις τους γνωστούς/τις γνωστές φίλους/ες σου. Και ναι θα περάσεις καλά, όπως συνήθως και θα διασκεδάσεις κάποιες στιγμές με τα αστεία τους και ίσως σκάσεις και μερικά χαμόγελα παραπάνω. Όμως ρε γαμώτο, γιατί και μόνο που διαβάζεις αυτές τις γραμμές σε πιάνει μια ακατανίκητη θλίψη;

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET