ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 01/07/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Λες και όλοι ξύπνησαν με γλωσσοδιάρροια και κέφι να σε ζαλίσουν σήμερα. Και καθόλου δεν είσαι στη φάση αδερφάκι μου… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Προσπάθησε να μην γκρινιάζεις και να μην φαντασιώνεσαι διακοπές, άδειες, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και αγκαλιές υπό το φως των αστεριών. Σήμερα ο χρόνος που μπορείς να αφιερώσει στην […]

Neopolis Team

1 Ιουλίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Λες και όλοι ξύπνησαν με γλωσσοδιάρροια και κέφι να σε ζαλίσουν σήμερα. Και καθόλου δεν είσαι στη φάση αδερφάκι μου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσπάθησε να μην γκρινιάζεις και να μην φαντασιώνεσαι διακοπές, άδειες, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και αγκαλιές υπό το φως των αστεριών. Σήμερα ο χρόνος που μπορείς να αφιερώσει στην προσωπική σου ζωή είναι τα διαλλείματα για φαγητό ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Κι αυτά κουτσουρεμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι αυτή η μουνταμάρα που επανέρχεται συνεχώς, είναι κι αυτή η αίσθηση πως ο αυθορμητισμός σου έχει μείνει από λάστιχο και δεν το κουνάει ρούπι από τα σκοτάδια του μυαλού σου. Ευτυχώς που οι υποχρεώσεις δεν σταματούν κι έτσι ξεχνιέσαι λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ναι, έχεις κάθε δικαίωμα να θες την ησυχία σου, να μην φλυαρείς, να μην θες να ενδιαφέρεται κανείς για τα δικά σου προβλήματα! Έχεις ανάγκη να μείνεις με τον εαυτό σου και να ηρεμήσεις. Διεκδίκησε το χρόνο που χρειάζεσαι!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι πιθανό, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να επιτύχεις στον επαγγελματικό στίβο, να δουλεύεις αυτές τις μέρες έξτρα ωράρια. Βλέπεις σε κατακλύζει αυτή η αδιανόητη αίσθηση πως ο χρόνος έχει περάσει και εσύ έχεις πετύχει ελάχιστα από αυτά που ονειρευόσουν. Αντικειμενικά τώρα, η αίσθηση αυτή είναι λίγο υπερβολική, αλλά αν αυτό σε οδηγήσει σε νέες επαγγελματικές κατακτήσεις τότε ο αστρολόγος σου πάει πάσο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Για το επόμενο χρονικό διάστημα ίσως πιάσεις τον εαυτό σου είτε να σπαταλά χρήματα χωρίς φειδώ, είτε θ’ αγχωθείς τόσο πολύ για την οικονομική κατάσταση που έχεις περιέλθει που θα ψάχνεις μέρα νύχτα για νέα έσοδα! Καταλαβαίνεις προφανώς ποιο είναι προτιμότερο. Ναι, πάντα το πιο δύσκολο απ’ τα δύο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Κυκλοθυμία, σκέψεις χωρίς αρχή και τέλος με αφορμή τις επαγγελματικές σου επιλογές (διαχρονικά ίσως…) και τεράστια συναισθηματική πείνα που σε φέρνει αντιμέτωπο/η με τη βασανιστική απορία: «Έχω αγαπηθεί ποτέ τελικά από κάποιον/α;». Αυτές τις μέρες το μόνο που σε σώζει είναι η αφοσίωση στη ρουτίνα σου, ακόμη κι αν δεν σʼ ευχαριστεί. Είναι η ευκολότερη διέξοδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ναι, εντάξει θα μπορούσαν να’ ναι και καλύτερα τα νέα. Σίγουρα για τις επόμενες μέρες θα είσαι λίγο στο χάσιμο, θα ζεις μέσα στο κεφάλι σου, θα κουράζεσαι γρηγορότερα και θα σε ικανοποιούν όλο και λιγότερα απ’ αυτά που έχεις κατακτήσει. Στα συν όμως ότι το δολοφονικό σου βλέμμα βαθαίνει και σκοτεινιάζει, οπότε θα’ ναι πιο εύκολο να σ’ αφήνουν στην ησυχία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μερικές φορές το να στηρίζουμε ή να ακούμε ή να ασχολούμαστε με τα προβλήματα των φίλων μας είναι η πιο αφόρητα κουραστική δουλειά του πλανήτη. Και ναι, σήμερα είναι μια από αυτές της μέρες που όλοι/ες οι φίλοι/ες σου νομίζουν ότι είσαι ο προσωπικός τους ψυχαναλυτής/ψυχαναλύτρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Για τις επόμενες μέρες αναπνέεις κανονικά (αντί να λαχανιάζεις) και ίσως καταφέρεις να πετύχεις μερικές πρώτες ριζοσπαστικές αλλαγές στο πως θα σε αντιμετωπίζουν πλέον μερικοί φίλοι και συνάδελφοι (αρχικά). Ο πρόθυμος, αγαθός, αμίλητος Αιγόκερως πέθανε. Ζήτω ο νέος Αιγόκερως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα πιθανόν θα αισθάνεσαι εξοργισμένος/η με την αδυναμία σου να ακολουθήσεις κατά βήμα τον προγραμματισμό που μόνος/η σου θέτεις για την εκπλήρωση των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων. Μια ερώτηση: μήπως συστηματικά κάνεις υπερβολικά αισιόδοξες προβλέψεις για τους ρυθμούς που μπορείς να δουλεύεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Είναι από αυτές τις μέρες που δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Η παραμικρή παρατήρηση, πρόκληση, εντολή που θα σου δώσει κάποιος/α (ακόμη κι αν αυτός/η είναι ο/η προϊστάμενος/η σου), γίνεται αφορμή είτε για να ξεσπάσεις με αδιανόητη ένταση, είτε να πέσεις σε βαθιά βαρυθυμία γιατί (για ακόμη μια φορά) θα έχεις καταπιεστεί.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET