ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 01/02/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κάποιες φορές στο τέλος του ωραρίου σου είσαι χαρούμενος/η που τελειώνει το εργασιακό μαρτύριο κι άλλες φορές απογοητευμένος/η από την προοπτική των ωρών μοναχικότητας που ακολουθούν. Τέλος, υπάρχουν και μέρες σαν τη σημερινή, που είσαι υπερβολικά μουδιασμένος/η για να νιώσεις οτιδήποτε. Να προσέχεις, γιατί συνήθως αυτές τις μέρες είσαι επιρρεπής στις […]

Neopolis Team

1 Φεβρουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κάποιες φορές στο τέλος του ωραρίου σου είσαι χαρούμενος/η που τελειώνει το εργασιακό μαρτύριο κι άλλες φορές απογοητευμένος/η από την προοπτική των ωρών μοναχικότητας που ακολουθούν. Τέλος, υπάρχουν και μέρες σαν τη σημερινή, που είσαι υπερβολικά μουδιασμένος/η για να νιώσεις οτιδήποτε. Να προσέχεις, γιατί συνήθως αυτές τις μέρες είσαι επιρρεπής στις γκάφες με τους ανθρώπους γύρω σου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ακόμη και αν ο προσωπικός σου χώρος δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι ή επιθυμείς να έχεις, δεν πρέπει να ξεχνάς τη σημασία του να διαθέτεις αυτά τα λίγα τετραγωνικά ιδιωτικότητας. Για τις επόμενες μέρες κάθε άλλο παρά σε ελκύει η προοπτική του ξέφρενου γλεντιού, αλλά το να έχεις λίγες ώρες περισσότερες να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις μόνος/η σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Πόσο βαρετοί πρέπει να φαντάζουν στα μάτια σου όλοι οι αυτοί οι δήθεν «φυσιολογικοί άνθρωποι» εκεί έξω που επιχειρούν με πάθος να σε κάνουν και εσένα μια από τα ίδια. Ευτυχώς τις επόμενες μέρες το μυαλό σου λειτουργεί με τόση ταχύτητα και διαύγεια που δεν μπορείς παρά να χαμογελάς πονηρά σε κάθε ευκαιρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Κάνε τη χάρη στον αστρολόγο σου σήμερα. Μην μπλέξεις για 135η φορά αυτό το μήνα σε καταστάσεις τσακωμών, διαπληκτισμών και σωματικής καταπόνησης. Δώσε στον εαυτό σου την τρυφερότητα και την ηρεμία που του αξίζει. Άντε γιατί δεν θέλει και πολύ να σε πιάσουν πάλι τα στομαχικά σου και οι αϋπνίες!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Υπήρχαν εποχές που ήξερες να προστατεύεις τον εαυτό σου. Που μπορούσες με ευκολία να έχεις πρόσβαση σε αυτό το υγιές κομμάτι εγωισμού και αυτοεκτίμησης που σε απέτρεπε να μπαίνεις σε χιμαιρικούς έρωτες και παιχνίδια χειραγώγησης. Αυτό που πονάει, μέρες σαν τη σημερινή δεν είναι η πραγματικότητα ή οι έρωτες που σπαταλήθηκαν, αλλά ο εγωισμός που έχασες και ψάχνεις να βρεις ξανά. Αντί να σκύβεις το κεφάλι, ψάξε πιο άγρια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ας ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα για το παρελθόν: 1 ) Δεν αλλάζει (λέγεται και τετελεσμένο), 2) όταν παίρνει τη μορφή προσώπων (λέγονται και επιστροφές) σπάνια επιστρέφει για μια δεύτερη ευκαιρία αλλά για μια υπενθύμιση να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Συμπέρασμα: Αν τις επόμενες μέρες έχεις για τον οποιοδήποτε λόγο νοσταλγικές διαθέσεις, χίλιες φορές νʼ ανοίξεις ένα μπουκάλι ουίσκι παρά την πόρτα του σπιτιού σου, του γραφείου σου ή της καρδιάς σου σε μπαγιάτικες υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η πρώτη αντίδραση μας, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και το βάρος του κόσμου πέφτει πάνω στους ώμους μας, είναι να προσπαθήσουμε να το μετακυλήσουμε σε κάποιον/α άλλο/η. Όταν αποτύχει αυτό, ξεκινάμε να κάνουμε ουσιαστικές φιλίες. Φίλος δεν είναι αυτός που θα μοιραστεί το βάρος μαζί μας, αλλά αυτός που θα μας ηρεμήσει, πριν το ξανασηκώσουμε. Ένα τέτοιο φίλο/Μια τέτοια φίλη χρειάζεσαι σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η επαγγελματική σου πραγματικότητα μοιάζει λίγο με ρόλερ κόστερ που κάποιος πάτησε απότομα το φρένο και έχεις μείνει να κρεμιέσαι ανάποδα στο κενό. Σχεδιάζεις, σκέφτεσαι, κρίνεις, αλλά περιμένεις μια ένδειξη για να κάνεις το αποφασιστικό βήμα. Μέρες σαν τη σημερινή αυτό σε εκνευρίζει στα όρια της έκρηξης…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν σε λούζει κρύος ιδρώτας από αυτό το συνεχές γκαντέμιασμα όλων γύρω σου για το επαγγελματικό και οικονομικό μέλλον, το μόνο που έχεις να κάνεις μέρες σαν και τη σημερινή είναι να λειτουργήσεις σαν Τοξότης. Δηλαδή να πεις στον εαυτό σου: «Το μόνο που πάντα μου αρκούσε είναι να είμαι αποφασισμένος/η πως θα τα καταφέρω».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Στο μικροσκόπιο σήμερα επαγγελματικές συνεργασίες, έσοδα – έξοδα αλλά και ξεκαθαρίσματα με τον/την σύντροφο (για όσους/ες βρίσκονται σε σχέση). Ότι είναι κοινό (είτε λέγεται πορεία στη ζωή, είτε λογαριασμός στην τράπεζα, είτε επαγγελματικό συμφέρον) πρέπει συνεχώς να συζητιέται, να κρίνεται και να αναθεωρείται. Αλλιώς καταλήγουμε σε νοσηρές καταστάσεις… Έχεις νιώσει στο πετσί σου τι εννοώ, έτσι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να βγάλεις έναν άνθρωπο που αγαπάς (γονιό, φίλο, παιδί, σύντροφο) από τη μοναξιά και τη θλίψη του είναι να τον φέρεις εκτός εαυτού. Αυτό είναι το χάρισμα που λίγοι/ες μπορούν να εκτιμήσουν (σε αποκαλούν υστερικό/ή συνήθως) αλλά το υιοθετείς δίχως δεύτερη σκέψη αρκεί να αρχίσει να χτυπά πάλι η καρδιά αυτών που αγαπάς. Σήμερα ίσως χρειαστεί να το ξανακάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το σπίτι άδειο. Τα φώτα σβηστά. Μέσα στο σκοτάδι ακούγεται μια οργισμένη μπαλάντα και εσύ κάπου χαμένος/η, στο μεταίχμιο παρελθόντος και παρόντος. Μη γελιέσαι πως, αν είσαι έξω, τα φώτα αστράφτουν και έχεις καλή παρέα, θα νιώσεις διαφορετικά. Σε αντίθεση με τους/τις περισσότερους/ες εκεί έξω, εσύ παίρνεις στα σοβαρά την αγάπη και το μίσος.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET