ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 01/02/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όχι απλά ταχύτητα! Ηλεκτρική ένταση! Όποιος/α δεν μπορεί να ακολουθήσει σήμερα τους ρυθμούς που σκέφτεσαι και επικοινωνείς, ας είναι έτοιμος/η για την παγωμένη σου αδιαφορία. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, σήμερα η μοναξιά δεν αντέχεται (με την έννοια πως αρκεί να μείνεις μόνος/η σου για πέντε λεπτά για να ξυπνήσουν όλες […]

Neopolis Team

1 Φεβρουαρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όχι απλά ταχύτητα! Ηλεκτρική ένταση! Όποιος/α δεν μπορεί να ακολουθήσει σήμερα τους ρυθμούς που σκέφτεσαι και επικοινωνείς, ας είναι έτοιμος/η για την παγωμένη σου αδιαφορία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, σήμερα η μοναξιά δεν αντέχεται (με την έννοια πως αρκεί να μείνεις μόνος/η σου για πέντε λεπτά για να ξυπνήσουν όλες οι φοβίες σου). Φρόντισε συνεπώς τις περισσότερες ώρες της ημέρας να τις περάσεις με καλή φιλική παρέα. Εκτός και αν είσαι σε σχέση – σ’ αυτή την περίπτωση ξέρεις τι να κάνεις….

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Και εκεί που βρίσκεσαι σε Επίπεδο Συναγερμού 5 για επιθέσεις και τσακωμούς στη δουλειά, ξαφνικά συνειδητοποιείς το προφανές: εσύ δεν έχεις κανένα λόγο να επιτεθείς ή να την πεις σε κανένα/καμία. Σε κάθε σύγκριση έχεις και ένα δυνατό σημείο, σε κάθε αντίδραση ένα επιχείρημα. Ε αν κάποιος/α επιμένει να φάει το κεφάλι του/της ας κοπιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τι κι αν η εργασιακή ένταση μετριέται πλέον σε μεγατόνους (σαν τις βόμβες ένα πράγμα…); Τι κι αν η ανασφάλεια γύρω σου αυξάνεται με καταιγιστικούς ρυθμούς, οι οποίοι αν κάποια στιγμή σε παρασύρουν, θα σφιχταγκαλιάσεις ξανά το εσωτερικό σου χάος; Για τις επόμενες μέρες μπορείς να επαναλαμβάνεις συνεχώς και παντού πως ότι κι αν γίνει έχεις αρχίσει να σε αγαπάς σφόδρα ξανά και δεν σ’ αγγίζει τίποτα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αυτές τις μέρες είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψουν μέσα στο σπίτι σου ή τον εργασιακό σου χώρο συζητήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά σου ή προς τα που οδεύει η συνεργασία σου αντίστοιχα. Σκέψεις, διλλήματα, ανέκφραστα παράπονα. Απʼ όλα έχει το μενού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ανάμεσα στο φίλοι και στο φιλί η διαφορά είναι παραπάνω από ένα όμικρον. Είναι η απόσταση ανάμεσα στην ισότιμη, εξασφαλισμένη και δίκαιη φιλική αγάπη και την άνιση, σκληρή και λυτρωτική ερωτική σχέση. Αν ανήκεις στους/στις Παρθένους που βρίσκονται στη μια όχθη και θέλουν να περάσουν στην άλλη, απόψε τόλμησε το σάλτο μορτάλε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Είσαι καλός/η, γλυκός/ιά, διπλωμάτης και ευγενικός/η υπό φυσιολογικές συνθήκες. Όμως αν γυρίσει το μάτι σου αδερφάκι μου, τότε ψάχνουμε άλλο πλανήτη για να κατοικήσουμε. Έτσι και σήμερα, μερικοί/ες συνάδελφοι σου στη δουλειά, θα δουν το χάρο με τα μάτια τους (στα μάτια σου).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
1) Ξαφνικές αλλαγές τις τελευταίες μέρες στον προϋπολογισμό σου; 2) Σωματική ένταση, αϋπνία ή ακατάστατα ωράρια που σε φθείρουν; 3) Κρατάς αδικαιολόγητα αποστάσεις από τον/την σύντροφο σου; Ναι, πολλοί/ες Σκορπιοί καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με το ζήτημα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Και αυτό σε μεταμορφώνει σε κάτι απόλυτα, τρομακτικά, μπερδεμένο…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Ο Πήτερ Παν ήταν ένα πληγωμένο παιδί. Ένιωσε πληγωμένο από την πρώτη στιγμή που κατάλαβε πως έπρεπε να επιλέξει ή την ασφάλεια της κούνιας του ή την ικανότητα να πετάει. Εκείνος διάλεξε τη Χώρα του Ποτέ Ποτέ. Εσύ δεν είχες μάλλον ποτέ την επιλογή, γιʼ αυτό και έφτιαξες τη δική σου Χώρα για να ξεφεύγεις όταν οι υποχρεώσεις σε πνίγουν. Όμως πάντα πρέπει να γυρνάς πίσω. Μην ξεχαστείς πάλι σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
«Φυσικά και ονειρεύομαι. Ζει κανείς μονάχα μʼ ένα ξερό μισθό;» γράφει η Κική Δημουλά σε ένα ποίημα της – στίχους που ταιριάζει γάντι στις μέρες που έρχονται. Πιθανόν έχεις έρθει σε ρήξεις με φίλους και συνεργάτες στο τελευταίο διάστημα. Ίσως έχει υιοθετήσει ένα πιο απόμακρο προφίλ. Δεν τα κάνεις από σνομπισμό όλα αυτά. Διεκδικείς το δικαίωμα να εργάζεσαι για τα δικά σου όνειρα. Τελεία και παύλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, αν σήμερα νιώσεις πως σε κριτικάρουν άδικα στη δουλειά ή ο/η προϊστάμενος/η σου μοιάζει να τα έχει για έναν ανεξήγητο λόγο μαζί σου, δεν είναι λύση η έκρηξη θυμού. Δεν θα χαλάς τώρα την ηρεμία σου για τον/την κάθε κομπλεξικό/ή εκεί έξω…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Όσο περισσότερο δουλεύεις τόσο αυξάνεται η αίσθηση αυτονομίας και ελευθερίας που αντλείς. Και ξαφνικά σε χτυπά σαν κεραυνός η αποκάλυψη πως σε κάθε σημαντική σχέση της ζωής σου αναγκάζεσαι να θυσιάσεις αυτή ακριβώς την αυτονομία που σε κάνει να χαμογελάς παρά την κούραση σου. Και τότε έρχονται μέρες σαν τη σημερινή που το να έχεις συναισθηματικούς δεσμούς βιώνεται σαν υποταγή. Not good…

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET