ΣΤΥΛ

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη νέα καμπάνια Tsakiris Mallas με τα πιο hot μποτάκια του χειμώνα!

Τα αγοράζουμε!

Neopolis Team

13 Νοεμβρίου, 2020

Για ακόμη μία χρονιά, η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική καμπάνια της ελληνικής εταιρίας υποδημάτων TSAKIRIS MALLAS, υπό τη σκηνοθετική οπτική του Κωνσταντίνου Ρήγου, και το αποτέλεσμα είναι… να τα θέλουμε όλα!

Μέσα σε ένα περιβάλλον με vintage αισθητική που αποπνέει το διαχρονικό στυλ των επιλογών της, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας θυμάται, παίζει, προκαλεί όπως η ίδια επιθυμεί, καθρεφτίζοντας απόλυτα τη γυναίκα «του σήμερα».

Στο σκηνικό της τηλεοπτικής καμπάνιας, η μεσοτοιχία που χωρίζει τα δύο δωμάτια συμβολίζει δύο πτυχές κάθε γυναίκας σε μία σειρά από δράσεις και κινήσεις που έρχονται σε αντιπαράθεση, αλλά ταυτόχρονα ολοκληρώνουν η μία την άλλη, ενώ σε κάθε στιγμή τους η μία γυναίκα αφουγκράζεται τα «θέλω» της άλλης.

Δυο πλευρές μιας γυναίκας, η μια απέναντι στην άλλη.

Από τη μία, η γυναίκα «του σήμερα» που ξέρει τι θέλει, με πάθος για ζωή, δραστηριότητα και διεκδίκηση. Από την άλλη, εκείνη που έχει ανάγκη για ισορροπία, σταθερότητα και απολαμβάνει την κάθε στιγμή της. Οι δημιουργίες TSAKIRIS MALLAS της χαρίζουν όλα τα παραπάνω.

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Η DUST+CREAM έκανε την Αναστασία πιο «Όμορφη» από ποτέ στο νέο της video clip!

ΣΤΥΛ

Το Pyjama Party της Tezenis είχε τα πιο cozy vibes με πρωταγωνιστή τη νέα pyjama collection!

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Τρία πράγματα να προσέξεις στα 20 σου για να μειώσεις τον κίνδυνο εμφάνισης Αλτσχάιμερ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET