ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η Σπυροπούλου έγινε καθηγήτρια σε Λύκειο και οι μαθητές της προφανώς την …τρόλαραν!

Παιδιά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν αστειεύεται καθόλου. Όχι μόνο πέρασε μαθήματα στην εξεταστική αποφασισμένη να τελειώσει τις σπουδές της στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ξεκίνησε και ως καθηγήτρια σε Λύκειο της Αργυρούπολης και κανείς δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Ειδικά οι μαθητές της. Όπως η ίδια μας ενημέρωσε μέσω instagram, ξεκίνησε την πρακτική της στο […]

Neopolis Team

2 Νοεμβρίου, 2017

Παιδιά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν αστειεύεται καθόλου. Όχι μόνο πέρασε μαθήματα στην εξεταστική αποφασισμένη να τελειώσει τις σπουδές της στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ξεκίνησε και ως καθηγήτρια σε Λύκειο της Αργυρούπολης και κανείς δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Ειδικά οι μαθητές της.

Όπως η ίδια μας ενημέρωσε μέσω instagram, ξεκίνησε την πρακτική της στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης για να ολοκληρώσει ως είθισται τις σπουδές της στο τμήμα της Φιλολογίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας.

Ωστόσο η πρώτη μέρα στο σχολείο πήγε πολύ χάλια, αφού έφαγε τρελή καζούρα από τους μαθητές της. Και εδώ που τα λέμε είναι πολύ λογικό. Σκεφτείτε τώρα να μπαίνετε στη τάξη και ξαφνικά να μπαίνει ως καθηγήτρια η Σπυροπούλου. Γλέντι!

Συγκεκριμένα ακούσαμε να λέει μουτρωμένη στο instagram story της, «Έφαγα τρελή καζούρα σήμερα… Η πρώτη μου μέρα στο σχολείο πραγματικά ήταν…».

Πάντως πρέπει να ομολογήσουμε κάτι. Μπορεί η συνεργασία της με τον Alpha να μην ευδοκίμησε, πώς ήταν δυνατόν άλλωστε, ωστόσο η πρώην παρουσιάστρια δεν παράτησε το πτυχίο μετά την τηλεοπτική της “καριέρα”.

Κωνσταντίνα, είμαστε μαζί σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Ιτέα: Κοπέλα σώζει νεογέννητο γατάκι που βρήκε ασφυχτικά δεμένο σε σακούλα σκουπιδιών!

SPILL THE TEA

Ο Damiano των Måneskin χώρισε και πιάστηκε να φιλιέται με άλλη σε κλαμπ της Ισπανίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Μπουνιές και κλωτσιές παίχτηκαν σε συναυλία του Sidarta, έριξε κι ο ίδιος μερικές!

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μιας που το ανέφερε η Συνατσάκη, τι είναι τελικά το βιολογικό και το κοινωνικό φύλο;

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET