BINGE WATCHING

Η σειρά Harry Potter βρήκε showrunner και σκηνοθέτη και ξεκινά να κοιτάει το καστ!

Δε θέλουμε βιασύνες σε αυτό το τελευταίο, πάρτε το χρόνο σας!

Neopolis Team

27 Ιουνίου, 2024

Τον περασμένο Φεβρουάριο κάναμε ένα μεγάλο eye roll, όταν μάθαμε ότι η νέα σειρά του HBO Max, το Harry Potter series, θα έρθει το 2026. Καθόλου κουλ να αργείτε τόσο…

Από την άλλη, δε θα μπορούσε να έρθει και νωρίτερα, αφού τώρα χτίζεται η παραγωγή που θα αναλάβει το σημαντικό αυτό έργο της αναβίωσης του χαριποτέρικου σύμπαντος. Γενικά θα ήθελα τα μέλη που θα συμμετάσχουν σε αυτό το project, να έχουν πλήρη επίγνωση του τι κάνουν. Είναι από μόνο του αρκετά risky το συγκεκριμένο reboot!

Έχοντας πει αυτά, ας μπούμε στο ζουμί. Η σειρά του HBO λοιπόν, θα έχει άρωμα ‘Succession’, καθώς τόσο ο σκηνοθέτης όσο και η showrunner της προέρχονται από την επιτυχημένη παραγωγή που έριξε σχετικά πρόσφατα αυλαία, τον Μάιο του 2023.

Ο πρώτος είναι ο Mark Mylod, o οποίος μετρά επίσης συμμετοχές σε ‘Game of Thrones’ και ‘The Last of Us’, ενώ για τη δουλειά του στο ‘Succession’ κέρδισε και βραβείο Emmy. Ο ίδιος θα αναλάβει και χρέη παραγωγού στο Harry Potter, όπου αναμένεται να σκηνοθετήσει πολλά από τα επεισόδια. Η showrunner από την άλλη, ακούει στο όνομα Francesca Gardiner, και θα έχει επίσης ρόλο παραγωγού, τον οποίο είχε διατελέσει και στις σεζόν 3&4 στο ‘Succession’, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη από το HBO και τη Warner Bros. TV. Πλάι τους, ως executive producer, θα βρίσκεται και η συγγραφέας των βιβλίων, J. K. Rowling.

Αν θυμηθούμε τα λόγια του προέδρου της Warner Bros. TV, Channing Dungey, στο Variety τον περασμένο Ιανουάριο, τότε μέχρι στιγμής δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με το καστ. Ο ίδιος είχε πει στις αρχές του έτους, ότι δε θέλουν να προχωρήσουν σε ένα τόσο σημαντικό κομμάτι εάν δεν ξεμπερδεύουν πρώτα με τους παραγωγούς.

Το πρώτο βήμα για εμάς είναι να βρούμε ποι@ θα είναι showrunner και αφού το κλειδώσουμε αυτό, τότε θα μπορούμε να ξεκινήσουμε αυτές τις συζητήσεις (σ.σ. περί ηθοποιών).

Με τη showrunner να βρέθηκε μόλις λοιπόν, τότε από εδώ και πέρα θα κινηθεί η διαδικασία εύρεσης των κατάλληλων ηθοποιών. Αναφορικά με αυτό, ο σκηνοθέτης πρόσθεσε ακόμη ότι «Το ζόρικο κομμάτι στα πρώτα 2 βιβλία είναι το γεγονός ότι τα παιδιά είναι κάπου 11 – 12 χρονών». 

Κάτι που επίσης ξέρουμε για τη μελλοντική αυτή άφιξη στον κόσμο των σειρών, είναι ότι οι σεζόν συνολικά θα φτάσουν τις 7 και κάθε μία θα καταπιάνεται με ένα βιβλίο. Πράγμα που θα επιτρέψει να αναπτυχθούν περισσότερες πτυχές αυτών, οι οποίες στις ταινίες, λόγω περιορισμένου χρόνου, συχνά κόβονταν. Είναι άλλωστε και ένα σημαντικό παράπονο των potterheads όσον αφορά τα movie adaptations.

FUN ZONE

Τιβί

Τα νέα είναι ΣΥΓΚΛΟ: Το GNTM επιστρέφει στο Star μετά το διάλειμμα που έκανε πέρσι!

PLACES TO BE

Το Aperol πρωταγωνιστεί στα Sunset DJ Sets του ΚΠΙΣΝ, κάθε Τετάρτη μέχρι τις 4/09!

Μουσική

Το κλιπ του ‘Ah Thalassa’ μας κέρασε η Μαρίνα για τη γιορτή της, με ένα σημαντικό μήνυμα!

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET