Τιβί

Όχι άλλο κάρβουνο ? Η πρεμιέρα του Χανταμπάκη μας άφησε σύξυλους!

Το Survivor μπορεί να τελείωσε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα απαλλαγείς από τους παίκτες του, μιας κι ο ΣΚΑΙ έχει σωρεία σχεδίων για αυτούς. Η αρχή έγινε με τον πλέον αμφιλεγόμενο παίκτη, τον Στέλιο Χανταμπάκη κι απ’ ότι ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, έπεται και συνέχεια με συμμετέχοντες που κέρδισαν (κάπως περισσότερο η αλήθεια είναι) […]

Default avatar

Guest Author

24 Ιουλίου, 2017

Το Survivor μπορεί να τελείωσε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα απαλλαγείς από τους παίκτες του, μιας κι ο ΣΚΑΙ έχει σωρεία σχεδίων για αυτούς.

Η αρχή έγινε με τον πλέον αμφιλεγόμενο παίκτη, τον Στέλιο Χανταμπάκη κι απ’ ότι ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, έπεται και συνέχεια με συμμετέχοντες που κέρδισαν (κάπως περισσότερο η αλήθεια είναι) το κοινό, όπως είναι ο Γιώργος Χρανιώτης.

Η εκπομπή του «μίστερ μισητός» ακούει στο όνομα «Santo Stelio» και μόλις χθες έκανε πρεμιέρα στην απογευματινή ζώνη του καναλιού. Και μπορεί καλοκαιριάτικα λίγοι να ασχολούνται με νούμερα κι αποδόσεις, εμείς ωστόσο, ένα άγχος για τα αποτελέσματα της πρώτης εκπομπής το έχουμε. Έτσι δεν είναι;

Στο γενικό σύνολο που λέτε, έπιασε 12,4% και στο δυναμικό κοινό 15 – 44, 17,5%. Σε συγκεκριμένο τέταρτο μάλιστα, άγγιξε ακόμα και το 18,8%!

Εμείς βέβαια, δεν ξεγελιόμαστε από φανφάρες και χαριτωμένες φατσούλες. Την άποψή μας για τον Χανταμπάκη την έχουμε σχηματίσει κι ο ΣΚΑΪ δύσκολα θα καταφέρει να τον «ξεπλύνει», δίνοντάς του εκπομπή από το πουθενά. Ειδικά, όταν μιλάμε για εκπομπές με που κάνουν πρωταθλητισμό στην πρωτοτυπία, με το αμίμητο «Μίλα μου για καλοκαίρια»!

Ο πρώην παίκτης του Survivor κι ορκισμένος εχθρός του Ντάνου, βρέθηκε στο Αγρίνιο όπου μετέτρεψε την αυλή ενός σπιτιού στο κέντρο της πόλης σε παραλία. Ήταν η έκπληξη που επιφύλαξαν στην 16χρονη Βαρβάρα οι γονείς της. Και καλεσμένη του; Μα ποια καλύτερη από τη χαμογελαστή Σάρα Εσκενάζυ, που τον ανταγωνίστηκε (Σάρα, ζεις, εσύ μας οδηγείς), ξεφουσκώνοντας ένα …ροζ φλαμίνγκο!

Το ερώτημα που προκύπτει πάντως, είναι το κατά πόσο ο Χανταμπάκης θα καταφέρει να κρατήσει τα νούμερα σ’ αυτά τα επίπεδα ή αν με το πέρασμα των ημερών θα ξεφουσκώσουν. Ίδωμεν…

 

FUN ZONE

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

BINGE WATCHING

‘Maestro’: Στο Τop10 του παγκόσμιου Netflix βρίσκεται η σειρά του Παπακαλιάτη!

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET