ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα τάση στον χώρο του καλλοπισμού τα αρώματα τύπου

Γιατί να επιλέξεις το συγκεκριμένο είδος αρώματος; Παρακάτω απαντάμε στο ερώτημα σας!

Neopolis Team

20 Φεβρουαρίου, 2023

Όλο και πιο συχνά ακούμε να ανοίγουν νέα αρωματοπωλεία και καταστήματα που πουλάνε αρώματα τύπου ή αλλιώς χύμα αρώματα! Τα συγκεκριμένα αρώματα πρόκειται για πιστές απομιμήσεις των κανονικών επώνυμων αρωμάτων σε πολύ καλύτερη τιμή! Για κάθε επώνυμο άρωμα υπάρχει και το αντίστοιχο τύπου του ενώ πολλά καταστήματα προσφέρουν την επιλογή κατά την διάρκεια της αγοράς του αρώματος να το αγοράσετε έξτρα ενισχυμένο (συνήθως  με χρέωση +1 ευρώ παραπάνω) ώστε να κρατήσει περισσότερο!

Καλά όλα αυτά, αλλά κάποιος μπορεί να ρωτήσει γιατί να επιλέξω το συγκεκριμένο είδος αρώματος; Παρακάτω απαντάμε στο ερώτημα σας!

1) Οικονομική τιμή   

Όλοι γνωρίζουμε ότι στις μέρες μας η οικονομική κατάσταση των περισσότερων δεν είναι και η καλύτερη! Για ποιό λόγο να δώσεις 100 ευρώ για ένα επώνυμο άρωμα όταν μπορείς να αγοράσεις το αντίστοιχο τύπου του μόνο με 14 ευρώ! Ακούγεται αρκετά ελκυστικό έτσι;

2) Ποικιλία

Όπως αναφέραμε και πριν για κάθε επώνυμο άρωμα μπορείς να βρεις και το αντίστοιχο τύπου του, όποτε δεν σε περιορίζει κάτι! Θες πχ Το Bobby Beach Brown αλλά δεν έχεις χρήματα για το επώνυμο κανένα πρόβλημα ψάξε το τύπου του! Σίγουρα θα το βρεις!

3) Ποιότητα

Πραγματικά έχουμε δοκιμάσει εξαιρετικά αρώματα τύπου τα οποία δεν καταλαβαίνεις καν ότι είναι τύπου διότι μυρίζουν το ίδιο με τα επώνυμα! Και το καλύτερο ποιό είναι; Ότι έχουν και την ίδια διάρκεια με τα επώνυμα!

4) Εύκολη αγορά

Το πιο πιθανό είναι οτι θα βρείτε κάποιο κατάστημα αρωμάτων τύπου 5 λεπτά από το σπίτι σας καθώς υπάρχουν κυριολεκτικά πάρα πολλές επιλογές!

Παρόλο τους λόγους που αναφέραμε πιο πάνω θέλει προσοχή να επιλέξετε κάποιο κατάστημα με ποιοτικά αρώματα τύπου καθώς δεν έχουν όλα τα καταστήματα την ίδια ποιότητα αρωμάτων τύπου! Για αυτό τον λόγο εμείς σας προτείνουμε το αγαπημένο μας ηλεκτρονικό αρωματοπωλείο αρωμάτων τύπου το Aromagic.gr!  Εκεί θα βρείτε τα καλύτερα αρώματα τύπου σε μοναδικές τιμές! Τι περιμένετε; Κάντε τις αγορές σας τώρα!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET