fbpx

Η Lime προσφέρει τα πατίνια της δωρεάν την ημέρα των εκλογών, ευκαιρία για βόλτα!


Όπως διαβάσατε και στον τίτλο, η Lime σε συνεργασία με τον οργανισμό thistimeimvoting.eu αποφάσισαν να προσφέρουν δωρεάν διαδρομές με τα ηλεκτρικά πατίνια, για τις εκλογές της Κυριακής.

Αν δηλαδή θέλεις να δώσεις την τίμια ψήφο σου και βαριέσαι να πηγαίνεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τότε μπορείς να πάρεις το πατίνι, να βάλεις το κράνος σου και να σκάσεις μύτη στο εκλογικό κέντρο like a boss.

Η εταιρεία, που λέτε, θέλει με αυτόν τον τρόπο να ενθαρρύνει τους 350 εκατ. πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ψηφίσουν στις επερχόμενες ευρωεκλογές, γιατί ως γνωστόν, το πρόβλημα δεν είναι αν θα πας ή όχι, αλλά πως θα φτάσεις στην κάλπη.

Εν τω μεταξύ, μαζί θα δίνονται και δωρεάν κράνη που θα είναι διαθέσιμα για τους χρήστες εκείνη την ημέρα, καθώς δεν αρκεί μόνο να πάνε να ψηφίσουν, αλλά πρέπει να είναι ασφαλείς και πάνω απ’όλα να το διασκεδάσουν. Της τούμπας θα γίνει, με λίγα λόγια.

Πάντως, ως μέρος της Ευρωπαϊκής αστικής ζωής, η Lime έχει δεσμευτεί να στηρίζει το μέλλον της Ευρώπης. Μαζί με τον συνεργάτη της, “thistimeimvoting.eu”, που σχεδιάστηκε για να προωθεί τη δημοκρατική συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές εκλογές, η Lime ζητά παράλληλα από τους χρήστες της να υπογράψουν την πρωτοβουλία της #RespectTheRide που αποσκοπεί στην δέσμευση των οδηγών σε πρακτικές ασφαλής οδήγησης ώστε οι δρόμοι να παραμείνουν ασφαλείς για όλους.

Η πρωτοβουλία Respect the Right της Lime καλύπτει τα παρακάτω σημεία:

  • Οδηγούμε υπεύθυνα όλες τις ώρες
  • Φοράμε πάντα κράνος όταν οδηγούμε
  • Τηρούμε όλους τους νόμους κυκλοφορίας και τα όρια ταχύτητας
  • Οδηγούμε μόνο μέσα στις προκαθορισμένες περιοχές όπως είναι οι δρόμοι και οι ποδηλατόδρομοι
  • Σταθμεύουμε σωστά χωρίς να εμποδίζουμε τους πεζούς ή άλλα οχήματα, τις ράμπες εξυπηρέτησης και τις στάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς
  • Προσέχουμε τα αυτοκίνητα, τους πεζούς και τους άλλους οδηγούς

Ελπίζουμε να κινητοποιήσουμε τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν με ένα διασκεδαστικό, ασφαλή και βολικό τρόπο”, δήλωσε ο Brad Bao, CEO και συνιδρυτής της Lime.

“Η ανάγκη της ψήφου δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική. Η συμμετοχή στις εκλογές μειώνεται συνεχώς από τις πρώτες Ευρωπαϊκές εκλογές το 1979, απο 67% σε μόνο 43% το 2014, και ως μέρος της Ευρωπαϊκής αστικής ζωής μπορούμε να παίξουμε έναν ρόλο για να ενισχύσουμε τη συμμετοχή στις εκλογές.”

Ο Steve Clark, Συντονιστής για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές 2019 του οργανισμού thistimeimvoting.eu δήλωσε, “είναι τέλειο να βλέπουμε περισσότερους ανθρώπους και εταιρείες όπως η Lime να στηρίζουν τις Ευρωπαϊκές εκλογές φέτος. Παρατηρώντας τη χαμηλή συμμετοχή την προηγούμενη φορά, πρέπει να δράσουμε για να ενθαρρύνουμε περισσότερους ανθρώπους να πάνε να ψηφίσουν – και αν συνεργασίες όπως αυτή τους πείσουν να το κάνουν, τότε ακόμα καλύτερα!”.

Πώς θα δουλέψει;

Όλοι θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή της Lime για να λάβουν τον δωρεάν κωδικό VOTEWITHLIME μέσα από το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας το πρωί των εκλογών πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ο κωδικός θα ισχύει μεταξύ απο τις 6 π.μ. έως τις 9 μ.μ. στις 26 Μαΐου στις χώρες, Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Πολωνία, Τσεχική Δημοκρατία, Πορτογαλία, Ισπανία και Σουηδία.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET