fbpx

Η LEGO έβγαλε το Χόγκουαρτς σε 6.000 κομμάτια κι όλοι οι «Χαριποτερικοί» έχουν πάθει υστερία!


Προσοχή! Αν είσαι φανατικός φίλος του Χάρι Πότερ, η συνέχεια του άρθρου ενδέχεται να σε τρελάνει. Κι αυτό, διότι τα LEGO λανσάρουν το κάστρο του Χόγκουαρτς σε… γιγάντια έκδοση!

Μπορεί η εταιρεία να έχει βγάλει και στο παρελθόν προϊόντα που σχετίζοντα με τον μαγικό κόσμο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, ωστόσο αυτήν τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Το επιβεβαιώνει και η φωτογραφία που θα δείτε στη συνέχεια, με τη γνωστή σε όλους μας Σχολή για Μαγείες και Ξόρκια, να αποτελείται από 6.020 λεπτομερέστατα κομματάκια LEGO.

Σοβαρά τώρα, υπάρχει κάποιος που μεγάλωσε με τις περιπέτειες του Χάρι, του Ρον και της Ερμιόνης και δε θα ήθελε μια βόλτα στη… Μεγάλη Τραπεζαρία; Ή μήπως θα αντιστεκόταν σε μια κρυφή ματιά στο γραφείο του Καθηγητή Ντάμπλντορ, όταν αυτός λείπει για δουλειές στο Υπουργείο; Κι αν είναι και λίγο πιο θαρραλέος, η Κάμαρα με τα Μυστικά τον περιμένει…

Κι αν δεν έχεις πειστεί ακόμη, σου έχουμε 10 λόγους που το LEGO Χόγκουαρτς είναι κάτι παραπάνω από το ιδανικό δώρο των Χριστουγέννων. Είτε για κάποιον/α αγαπημένο/η σου, είτε για σένα τον ίδιο:

1. Μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες μινιατούρες, θα γνωρίσεις επιτέλους τους ιδρυτές των τεσσάρων κοιτώνων της Σχολής: Γκόντρικ Γκρίφιντορ, Σαλαζάρ Σλίθεριν, Ροβένα Ράβενκλοου και Χέλγκα Χαφλπάφλ.

2. Πέρα από αυτούς του 4 όμως, θα βρεις 27 ακόμη μικρογραφίες των αγαπημένων σου ηρώων, των φίλων τους και φυσικά των καθηγητών τους.

3. Εκτός από το Κάστρο αυτό καθ’ αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις την Καλύβα του Χάγκριντ, την Ιτιά που δέρνει και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

4. Προσοχή μόνο στον Αραγκόγκ. Ο Χάγκριντ δε θα είναι πάντοτε εκεί να σε σώσει…

5. Δες πώς είναι να τρως το δείπνο σου στη Μεγάλη Τραπεζαρία κι αμέσως μετά, να φεύγεις για τον αγαπημένο σου Κοιτώνα.

6. Φρόντισε να μη χάσεις κάνενα από τα αγαπημένα σου μαθήματα στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες διδασκαλίας. Διαφορετικά, ξέχνα τα απαραίτητα ΚΔΜ για να γίνεις Χρυσούχος!

7. Πράγμα που σημαίνει ατελείωτες ώρες διαβάσματος στη Βιβλιοθήκη…

8. Και να θυμάσαι, οι σκάλες μετακινούνται, επομένως καμία διαδρομή δεν είναι ίδια με την προηγούμενη!

9. Για το τέλος όμως, προκύπτει το εξής ερώτημα: θα βρεις το θάρρος να «κατέβεις» μέχρι την Κάμαρα με τα Μυστικά και να αντιμετωπίσεις τον Βασιλίσκο; Εδώ σε θέλουμε…

10. Κι όλα αυτά, σε ένα δημιούργημα που φτάνει τα 58 εκ. ύψος, 69 εκ. μήκος και 43 εκ. πάχος. Καθόλου άσχημα, αν ψάχνεις κάτι να κάνει τη διαφορά στη Βιβλιοθήκη σου!

Παραείναι τέλειο για να είναι αληθινό; Οκ, η αλήθεια είναι πως δε σου έχουμε πει μια σημαντική λεπτομέρεια, που ενδεχομένως να σε ξενερώσει φουλ, μετά απ’ όσα διάβασες. Γιατί τα 459,99€ που θα χρειαστεί να βγάλεις από την τσέπη σου για να κάνεις δική σου τη μικρογραφία του Μαγικού αυτού Κάστρου, δεν είναι και λίγα. Από την άλλη βέβαια, με 6.020 κομματάκια και πολλές ώρες δημιουργικής διασκέδασης, ίσως και να αξίζει την σπατάλη…

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET