fbpx

Η Λατινοπούλου είχε κάτι να πει για το περιστατικό στην Αιδηψό, αλλά όχι αυτό που θα έπρεπε!


Για μια στιγμή ξεχάσαμε ότι κάθε σημαντικό γεγονός πρέπει να επισκιάζεται από την Αφροδίτη Λατινοπούλου και τα attention seeking tweets της.

Αλλά να ‘μαστε εδώ ξανά, να αντιμετωπίζουμε άλλο ένα άστοχο σχόλιό της, που βρήκε την ευκαιρία να δημοσιεύσει με το περιστατικό κακοποίησης της γάτας στην Αιδηψό.

Είναι έως και αξιολύπητο να καραδοκείς για ένα άσχημο γεγονός ώστε να πας κόντρα στην κοινή λογική και να κερδίσεις το χειροκρότημα οπισθοδρομικών μυαλών που από χθες έχουν λυσσάξει στα «Σιγά που έπαθε τίποτα το κ@λόγατο. Είναι εφτάψυχα αυτά, δεν έχουν ανάγκη. Ασχοληθείτε καλύτερα με τους ανθρώπους». Ωστόσο, αν έχουμε καταλάβει κάτι ύστερα από μερικά βίντεο στο Instagram και posts στο Twitter, αυτό είναι πως για να θεωρηθεί πετυχημένη η μέρα της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να κλείσει κάπως έτσι.

Την ίδια ώρα λοιπόν που παρακολουθούσαμε το viral βίντεο, έπρεπε να ασχοληθούμε και με τις απορίες που αναπτύχθηκαν στην ίδια μετά το συμβάν, η οποία σε tweet της έγραψε:

Στην Ελλάδα η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς. Ο ένοχος για το γατί θα τιμωρηθεί και σωστά. Οι Πακιστανοί θα πληρώσουν αντίστοιχα 50χιλ ευρώ; Θα απελαθούν; Ή θα τριγυρίζουν πάλι ελεύθεροι για να διαπράξουν νέα εγκλήματα;

Πολλοί έσπευσαν να απαντήσουν στην άκυρη αυτή σύγκριση γεγονότων (λες και το ένα αναιρεί το άλλο), με μερικά από τα σχόλια να είναι κάπως έτσι:

Μερικά άλλα βέβαια, επιβεβαιώνουν τα παραπάνω λεγόμενά μας περί οπισθοδρομικών μυαλών που χειροκροτούν πίσω από την οθόνη τους επειδή βρήκαν επιτέλους κάποιον να τους εκπροσωπεί. Κι αυτό δεν είναι πολύ τιμητικό…

Εμείς από την πλευρά μας, αμφιταλαντευόμαστε λίγο με ποια από τις δύο στιγμές υποκρισίας στο επίμαχο tweet πρέπει να γελάσουμε περισσότερο. Με το «Ο ένοχος για το γατί θα τιμωρηθεί και σωστά» ή μήπως με τη δήθεν στεναχώρια για την κακοποίηση της 17χρονης; Ειδικά γι’ αυτό το τελευταίο, θα ζητούσαμε από την κυρία Λατινοπούλου να ορίσει λίγο πιο ξεκάθαρα την «κακοποίηση» όσον αφορά τις γυναίκες, για να καταλάβουμε από πιο σημείο κι έπειτα την ενοχλεί.

Διότι ο στιγματισμός για την εμφάνισή τους η οποία περιλαμβάνει ραγάδες, κυτταρίτιδα, τρίχες και οτιδήποτε άλλο «αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους» (σύμφωνα με δικά της λόγια), βρίσκεται επίσης κάτω από την «ομπρέλα» της και συγκεκριμένα στην κατηγορία «ψυχική».  

Σε περίπτωση ωστόσο που την ενδιαφέρει όντως το θέμα της γυναικείας κακοποίησης (όχι αποκλειστικά από Πακιστανούς), να πούμε ότι ασχολούμενοι με την κακομεταχείριση μιας γάτας και φροντίζοντας ο δράστης να πάρει ό,τι του αξίζει, πολύ πιθανό να σώζουμε μια 17χρονη από μια αντίστοιχη συμπεριφορά στο μέλλον από τον ίδιο άνθρωπο. Λέμε τώρα εμείς…

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET