fbpx

Σε άλλα νέα, η Κιμ Καρντάσιαν σπουδάζει δικηγόρος και παίζει το Ποινικό στα δάχτυλα!


Η Kim K που έγινε φέιμους μέσω του ροζ βίντεο που δημοσιεύτηκε «κατά λάθος» και του ριάλιτι KUWTK, βάζει πλώρη για νέα πραγματάκια.

Είπε να αφήσει για λίγο τις επεμβάσεις, τα κραγιόν και τα κοντούρινγκ και να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον της. Αποφάσισε λοιπόν να ακολουθήσει το δρόμο που θέλει κάθε γονιός για το παιδί του, αυτόν της δικηγορίας. Συγκεκριμένα, έχει βάλει στόχο να ασχοληθεί με το Ποινικό Δίκαιο, δίνοντας εξετάσεις το 2022. Μέχρι τότε, ό,τι της δίνει το όνομά της… 

Η όλη φάση ξεκίνησε όταν το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε μια τετραετή μαθητεία με νομική εταιρία του Σαν Φρανσίσκο. Έχοντας παίξει ρόλο στην απελευθέρωση της 63χρονης Alice Marie Johnson, η οποία είχε δεχτεί κατηγορίες για εμπόριο ναρκωτικών από το 1996, η Κιμ συνειδητοποίησε ότι θέλει να ασχοληθεί περαιτέρω με το νόμο και τη δικαιοσύνη.

Για την παραπάνω υπόθεση, η πρώην βοηθός και κολλητή της Paris Hilton, είχε απευθυνθεί στον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος έδειξε επιείκεια στην κατηγορούμενη, που αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερη. Βέβαια, όπως παραδέχτηκε η Κιμ, η συμβολή της στην υπόθεση δεν είχε σχέση με των υπολοίπων δικηγόρων, που ήταν πολύ πιο εξειδικευμένοι, με αποτέλεσμα να νιώθει λίγο σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Λόγω αυτού λοιπόν, αλλά και της ανάγκης που έχει να βάλει το λιθαράκι της στη δημιουργία ενός πιο επιεικούς και δίκαιου συστήματος, είπε να το εμβαθύνει το θέμα, ξεκινώντας σπουδές.

Βέβαια, κάποιοι λένε ότι σημαντικό ρόλο παίζει και το επάγγελμα του πατέρα της, Robert Kardashian, ο οποίος ήταν μέλος της Dream Team του OJ Simpson. Αν κι εκεί τα πράγματα δεν είχαν και τόσο δίκαιη κατάληξη θα έλεγε κανείς. Ωστόσο, η ίδια παραδέχεται ότι θυμάται τον πατέρα της να ασχολείται με την υπόθεση με την υπόλοιπη ομάδα στη βιβλιοθήκη του, με τα στοιχεία και τα βιβλία να της κινούν το ενδιαφέρον.

View this post on Instagram

I’ve dreamed of this moment for so long, many said it would never come. Words cannot begin to express how much of an honor it is to have my first solo US cover of @VogueMagazine. I remember as a little girl flipping through my mom’s subscription each month and dreaming of one day gracing the cover of this iconic magazine. Thank you to the incredible Anna Wintour for your support as always, it means the world to me. @Tonnegood, @Mikaeljansson and the glam team were an absolute dream to work with. I’m so incredibly grateful to writer @Jonathanvanmeter for illustrating a glimpse into my life in a way that I don’t think has ever been done –  from juggling family, my businesses and pursuing a law degree with such care and seriousness. Special thank you to my husband Kanye for speaking into existence that one day I would grace the cover of Vogue when everyone told me to be “more realistic.” #dreamsdocometrue #speakitintoexistence #voguemagazine Photographer: Mikael Jansson @mikaeljansson Stylist: Tonne Goodman @tonnegood Makeup: Hannah Murray @hannah_murray1 Hair headpieces: Shay Ashual @shayashual Cover Look: Chanel top @chanelofficial; Irene Neuwirth necklace @ireneneuwirth. Vogue Team @sergiokletnoy & @jilldemling

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Τέλος, μιλώντας στη Vogue για τις σπουδές στη Νομική Σχολή, δήλωσε: «Το πρώτο έτος πρέπει να καλύψεις τρία θέματα: ποινικό δίκαιο, αδικοπραξίες και συμβάσεις.» 

Για μένα, οι αδικοπραξίες είναι οι πιο περίπλοκες, οι συμβάσεις οι πιο βαρετές, ενώ το ποινικό μπορώ να το κάνω ακόμη και στον ύπνο μου. Το διάβασμα είναι αυτό που με καταβάλλει. Είναι τόσο χρονοβόρο. Αλλά τις έννοιες τις καταλαβαίνω σε δύο δευτερόλεπτα.

Στο πρώτο της τεστ δε, το οποίο και χαρακτήρισε σούπερ εύκολο για αυτή, λέει ότι πήρε 100. Άμα θέλουμε το πιστεύουμε βέβαια…

Το σίγουρο πάντως είναι ένα: τρέμει της Μέγκι η καρέκλα!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET