SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Κιμ Καρντάσιαν σπουδάζει δικηγόρος και παίζει το Ποινικό στα δάχτυλα!

Στο πρώτο της τεστ δε, το οποίο και χαρακτήρισε σούπερ εύκολο για αυτή, λέει ότι πήρε 100.

Neopolis Team

11 Απριλίου, 2019

Η Kim K που έγινε φέιμους μέσω του ροζ βίντεο που δημοσιεύτηκε «κατά λάθος» και του ριάλιτι KUWTK, βάζει πλώρη για νέα πραγματάκια.

Είπε να αφήσει για λίγο τις επεμβάσεις, τα κραγιόν και τα κοντούρινγκ και να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον της. Αποφάσισε λοιπόν να ακολουθήσει το δρόμο που θέλει κάθε γονιός για το παιδί του, αυτόν της δικηγορίας. Συγκεκριμένα, έχει βάλει στόχο να ασχοληθεί με το Ποινικό Δίκαιο, δίνοντας εξετάσεις το 2022. Μέχρι τότε, ό,τι της δίνει το όνομά της… 

Η όλη φάση ξεκίνησε όταν το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε μια τετραετή μαθητεία με νομική εταιρία του Σαν Φρανσίσκο. Έχοντας παίξει ρόλο στην απελευθέρωση της 63χρονης Alice Marie Johnson, η οποία είχε δεχτεί κατηγορίες για εμπόριο ναρκωτικών από το 1996, η Κιμ συνειδητοποίησε ότι θέλει να ασχοληθεί περαιτέρω με το νόμο και τη δικαιοσύνη.

Για την παραπάνω υπόθεση, η πρώην βοηθός και κολλητή της Paris Hilton, είχε απευθυνθεί στον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος έδειξε επιείκεια στην κατηγορούμενη, που αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερη. Βέβαια, όπως παραδέχτηκε η Κιμ, η συμβολή της στην υπόθεση δεν είχε σχέση με των υπολοίπων δικηγόρων, που ήταν πολύ πιο εξειδικευμένοι, με αποτέλεσμα να νιώθει λίγο σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Λόγω αυτού λοιπόν, αλλά και της ανάγκης που έχει να βάλει το λιθαράκι της στη δημιουργία ενός πιο επιεικούς και δίκαιου συστήματος, είπε να το εμβαθύνει το θέμα, ξεκινώντας σπουδές.

Βέβαια, κάποιοι λένε ότι σημαντικό ρόλο παίζει και το επάγγελμα του πατέρα της, Robert Kardashian, ο οποίος ήταν μέλος της Dream Team του OJ Simpson. Αν κι εκεί τα πράγματα δεν είχαν και τόσο δίκαιη κατάληξη θα έλεγε κανείς. Ωστόσο, η ίδια παραδέχεται ότι θυμάται τον πατέρα της να ασχολείται με την υπόθεση με την υπόλοιπη ομάδα στη βιβλιοθήκη του, με τα στοιχεία και τα βιβλία να της κινούν το ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/p/BwFcGCHhT1X/

Τέλος, μιλώντας στη Vogue για τις σπουδές στη Νομική Σχολή, δήλωσε: «Το πρώτο έτος πρέπει να καλύψεις τρία θέματα: ποινικό δίκαιο, αδικοπραξίες και συμβάσεις.» 

Για μένα, οι αδικοπραξίες είναι οι πιο περίπλοκες, οι συμβάσεις οι πιο βαρετές, ενώ το ποινικό μπορώ να το κάνω ακόμη και στον ύπνο μου. Το διάβασμα είναι αυτό που με καταβάλλει. Είναι τόσο χρονοβόρο. Αλλά τις έννοιες τις καταλαβαίνω σε δύο δευτερόλεπτα.

Στο πρώτο της τεστ δε, το οποίο και χαρακτήρισε σούπερ εύκολο για αυτή, λέει ότι πήρε 100. Άμα θέλουμε το πιστεύουμε βέβαια…

Το σίγουρο πάντως είναι ένα: τρέμει της Μέγκι η καρέκλα!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά ορατό το Βόρειο Σέλας στην Ελλάδα, για όσους το έχασαν την προηγούμενη φορά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το ΚΠΙΣΝ γεμίζει από αύριο (1/12) φωτάκια και μπαίνει σε xmas mood με πολλές εκδηλώσεις!

TECH NEWS

Wonderbox: Ένα πρωτότυπο κινηματογραφικό project εμπνευσμένο από τη Samsung Neo QLED 8K!

SPILL THE TEA

Damiano και Dove Cameron είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη, πάμε να κλάψουμε στη γωνίτσα μας!

ΕΛΛΑΔΑ

Humanity Greece: Το Όραμα του Εθελοντισμού και η φωταγώγηση της Ελλάδας προς τιμή των εθελοντών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET