SPILL THE TEA

Η Ηρώ Δημητροπούλου του GNTM κατεβαίνει στις εκλογές, παραείναι έξυπνη για το μόντελινγκ!

Πολλά από τα πρόσωπα που είδαμε πέρσι και φέτος στην τηλεόραση, είπαν να αρπάξουν την ευκαιρία και το όνομα που δημιούργησαν μέσω των πρωτοκλασάτων εκπομπών που συμμετείχαν και να βάλουν υποψηφιότητα για δημοτικοί σύμβουλοι. Πολύς ο κόσμος που μαζεύτηκε ωστόσο, σε σημείο να νιώθουμε λίγο αμήχανα πλέον… Ας τελειώνει σιγά σιγά αυτή η παρωδία, να προχωρήσουμε παρακάτω. […]

Neopolis Team

20 Μαΐου, 2019

Πολλά από τα πρόσωπα που είδαμε πέρσι και φέτος στην τηλεόραση, είπαν να αρπάξουν την ευκαιρία και το όνομα που δημιούργησαν μέσω των πρωτοκλασάτων εκπομπών που συμμετείχαν και να βάλουν υποψηφιότητα για δημοτικοί σύμβουλοι. Πολύς ο κόσμος που μαζεύτηκε ωστόσο, σε σημείο να νιώθουμε λίγο αμήχανα πλέον… Ας τελειώνει σιγά σιγά αυτή η παρωδία, να προχωρήσουμε παρακάτω.

Έλα όμως που δεν το βλέπουμε να έρχεται γρήγορα το τέλος…

Προς το παρόν, ένα νέο όνομα -από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε φέτος στα ψηφοδέλτια- προστίθεται στη λίστα με τους «υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους».

Τα χτυπήματα που έχουμε δεχτεί μέχρι στιγμής δεν ήταν αρκετά φαίνεται, οπότε και η Ηρώ Δημητρακοπούλου από το GNTM, aka «ένιωσα ότι they’ re blaming my mother», αποφάσισε να μας ξεκάνει, πιάνοντας κι αυτή την πολιτική. Να σημειώσουμε ότι η πορεία της στο GNTM ήταν ο ορισμός του πέρασε και δεν ακούμπησε, το ίδιο ισχύει και για τα φετινά Καλλιστεία στα οποία έλαβε μέρος. Ελπίζουμε λοιπόν τον ίδιο δρόμο να τραβήξει και η πολιτική της καριέρα.

Σε περίπτωση βέβαια που απορείς για το πώς προέκυψε αυτή η απότομη στροφή στον επαγγελματικό τομέαη ίδια είχε πει το πολύ ωραίο «είμαι πολύ έξυπνη και μορφωμένη για να μείνω για πάντα μοντέλο», οπότε έπρεπε να το υποψιαστούμε ότι κάτι καλό ετοίμαζε. Είχε όραμα η κοπέλα!

https://youtu.be/_ySaIsBg6io

Ένα όραμα το οποίο, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει και πολλές πλαστικές επεμβάσεις.

Έχει ήδη κάνει αλλαγές στο στήθος και τα χείλη, ενώ η σημερινή της εικόνα δε θυμίζει τίποτα εκείνη που είχαμε πρωτοδεί πριν λίγους μήνες. Στα 19 της μάλλον θα είναι άλλη, θα ζει σε παράνοια.

Τέλος πάντων, τα λόγια είναι φτωχά και αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι το κορίτσι μας θα είναι υποψήφιο με τον συνδυασμό «Αθήνα το σπίτι μας» του Βασίλη Καπερνάρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το Δήμο Αθηναίων.

Πάντα τέτοια…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET