ΕΛΛΑΔΑ

Οι φθινοπωρινές εκπτώσεις πλησιάζουν, ευκαιρία να επενδύσουμε τα λεφτάκια μας!

Σε λίγες ημέρες φεύγει και ο Οκτώβριος και έρχεται ο μήνας των μεγάλων εκπτώσεων. Εντάξει «μεγάλων» που λέει ο λόγος. Μια φορά πάντως, έρχεται το 10ημερο προσφορών, η Black Friday και η Cyber Monday, οπότε όλο και κάτι θα φροντίσουμε να αγοράσουμε πάλι. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά όμως.  Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου […]

Neopolis Team

16 Οκτωβρίου, 2019

Σε λίγες ημέρες φεύγει και ο Οκτώβριος και έρχεται ο μήνας των μεγάλων εκπτώσεων. Εντάξει «μεγάλων» που λέει ο λόγος. Μια φορά πάντως, έρχεται το 10ημερο προσφορών, η Black Friday και η Cyber Monday, οπότε όλο και κάτι θα φροντίσουμε να αγοράσουμε πάλι.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά όμως. 

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου ξεκινούν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, όπου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά.

Όπως κάθε φορά, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών με σχετική ανακοίνωση, εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής, ενώ οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Συνεχίζουμε με την Black Friday, έθιμο που μας έρχεται από την Αμερική, χωρίς όμως να μπορεί να συγκριθεί. Διότι εκεί πρόκειται για γιορτή κατανάλωσης, με τεράστια πτώση τιμών – εξού και οι τεράστιες ουρές έξω απ’τα καταστήματα -, κάτι που στην Ελλάδα δε συμβαίνει το ίδιο.

Όπως και να ‘χει, Black Friday έχει καθιερωθεί να πραγματοποιείται την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, γι’ αυτό την περιμένουμε στις 29 του μήνα.

Τέλος, ακολουθεί η Cyber Monday, η οποία έχει οριστεί για φέτος στις 2 Δεκεμβρίου. Για όσους δεν γνωρίζουν, η συγκεκριμένη ημέρα αφορά τα διαδικτυακά καταστήματα, αυτό υποδηλώνει και η ονομασία άλλωστε.

Με λίγα λόγια, κάντε οικονομία γιατί κάποιες επενδύσεις έχουν να γίνουν!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάληψη του Εθνικού και Βασιλικού Θεάτρου προχώρησαν σπουδαστές των Δραματικών Σχολών!

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET