ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε θέσεις πρακτικής με μισθό 1196€, φεύγουμε για Βρυξέλλες;

Κάθε χρόνο, η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει τη δυνατότητα σε 1.800 νέους να κάνουν την πρακτική τους για ένα διάστημα πέντε μηνών. Έτσι και φέτος λοιπόν, υποδέχεται φοιτητές να γνωρίσουν τις ευρωπαϊκές επιστήμες. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να είσαι ένας εξ αυτών, τσέκαρε παρακάτω τις λεπτομέρειες. Αρχικά, η πρακτική άσκηση διαρκεί από την 1η Μαρτίου του […]

Neopolis Team

24 Ιουλίου, 2019

Κάθε χρόνο, η Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει τη δυνατότητα σε 1.800 νέους να κάνουν την πρακτική τους για ένα διάστημα πέντε μηνών. Έτσι και φέτος λοιπόν, υποδέχεται φοιτητές να γνωρίσουν τις ευρωπαϊκές επιστήμες. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να είσαι ένας εξ αυτών, τσέκαρε παρακάτω τις λεπτομέρειες.

Αρχικά, η πρακτική άσκηση διαρκεί από την 1η Μαρτίου του 2020 έως και 31 Ιουλίου του ίδιου έτους και αφορά μια σειρά από τομείς και υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τα καθήκοντα της άσκησης εξαρτώνται από την υπηρεσία στην οποία τοποθετείται ο εκπαιδευόμενος. Για παράδειγμα, ένας εκπαιδευόμενος μπορεί να απασχοληθεί στο δίκαιο ανταγωνισμού, στους ανθρώπινους πόρους, στην περιβαλλοντική πολιτική κ.α. Ο μηνιαίος μισθός/επίδομα που θα λαμβάνει γι’ αυτό, θα φτάνει τα 1.196,84€.

Όσο για το καθημερινό πρόγραμμα των εκπαιδευόμενων, αυτό αποτελείται από:

  • Οργάνωση συνεδριάσεων και ομάδων εργασίας
  • Έρευνα και κατάρτιση εκθέσεων
  • Διοργάνωση προγραμμάτων

Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν πτυχιούχοι πανεπιστημίων από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απαραίτητη είναι ωστόσο, η γνώση δύο γλωσσών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τέλος, αναγκαία για την αίτηση είναι και η έλλειψη εργασιακής εμπειρίας σε οποιοδήποτε όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εφόσον λοιπόν πληροίς τα κριτήρια κι ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις μια τέτοια εμπειρία -αλλά κι ατού στο βιογραφικό σου- τότε κάνε εδώ την αίτησή σου. Η προθεσμία για τις αιτήσεις λήγει στις 30 Αυγούστου.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στην Πληροφορική Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στη Χημεία Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στα Λατινικά Προσανατολισμού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET