Το τηλεφώνημα της Ελένης Λουκά στον Τάκη Τσουκαλά, ήταν ό,τι καλύτερο ακούσαμε αυτήν την εβδομάδα!


Κυκλοφορούν εξεί έξω ορισμένοι άνθρωποι, για τους οποίους συνεχώς θα αναρωτιόμαστε μέχρι που μπορούν να φτάσουν ή πότε θα είναι η επόμενη μαλακία τους. Όχι τίποτ’άλλο, να προετοιμαστούμε και ψυχολογικά.

Ένα ‘τυχαίο’ παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό και ανήκει σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων, είναι η Ελένη Λουκά. Η εν λόγω κυρία λέει ότι είναι Φιλόλογος, αλλά κυρίως ότι είναι.. διάσημη. Κι αυτό γιατί όπου δει τηλεοπτική κάμερα, πετάγεται ξαφνικά μπροστά (να μην γράψω πως) και φωνάζει ενάντια στους προδότες πολιτικούς και ενίοτε όταν θέλει απλά να βγει στο γυαλί, και στους καλλιτέχνες.

Είναι εκείνη επίσης που υπερασπίζεται τον Χριστό, την Εκκλησία και την Ορθοδοξία σε όλους όσους ‘τολμήσουν’ να έχουν αντίθετη άποψη από εκείνη. Τελοσπάντων να μη μακρυγορώ, αυτό που θέλω να πω απλά είναι πως αποτελεί έκπληξη για το που επρόκειτο να εμφανιστεί…

Να, καλή ώρα όπως το τηλεφώνημά της στην αθλητική εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά. Για άγνωστό λόγο που η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να μάθουμε, αλλά την πρόλαβε το ‘άντε γεια’, πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή και τα πρώτα λεπτά συζητούσαν για την δημοσιότητά της, με τον Τάκη Τσουκαλά που δεν την γνώριζε να αναρωτιέται αν είναι τραγουδίστρια.

Η κρίσιμη ώρα τής ήρθε όταν την ρώτησε ‘τι ομάδα είναι’. Η Ελένη απάντησε λέγοντας πως δεν είναι καμία, οπότε έφαγε αυτοκρατορικό ‘αντε γεια’.

Εδώ ο κόσμος καίγεται, και το …Ελενάκι χτενίζεται!

ΥΓ. Με αγάπη τα λέμε πάντα!

Δείτε το βίντεο: 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET