Τιβί

«Οι Εγκλωβισμένες»: Το πρώτο online σίριαλ για την καραντίνα από τον δημιουργό των S1NGLES!

Το είδαμε κι αυτό, γιατί πάνω απ' όλα χρόνος υπάρχει.

Neopolis Team

6 Απριλίου, 2020

Στην τρίτη εβδομάδα καραντίνας (πώς πέρασαν έτσι οι μέρες;), έχουμε ανακαλύψει διάφορα διαμαντάκια στο Youtube, έχουμε διαβάσει, μέχρι στιγμής, ένα βιβλίο και έχουμε ξεκινήσει μαραθώνιο σε σειρές και ταινίες.

Γενικά, σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, οτιδήποτε καινούριο κάνει την εμφάνισή του είναι καλοδεχούμενο και θα τραβήξει την προσοχή μας με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον.

Αυτό ισχύει και για το πρώτο online σίριαλ που έσκασε στο Youtube και έκανε πρεμιέρα το Σάββατο (βλέπαμε την τέταρτη σεζόν του La Casa de Papel βέβαια εκείνη την ημέρα). Αυτό είναι εμπνευσμένο και προσαρμοσμένο στις δύσκολες ημέρες του εγκλεισμού εξαιτίας του Covid-19 και έχει την υπογραφή του Γιώργου Φειδά, του ανθρώπου που βρισκόταν πίσω από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Singles.

Ο λόγος, λοιπόν, για τις «Εγκλωβισμένες» Μαρία Σολωμού, Μαρία Κωνσταντάκη, Σύλβια Δεληκούρα και Κατερίνα Θεοχάρη, οι οποίες περιγράφουν με χιούμορ την κατάσταση μέσω βιντεοκλήσης, την καθημερινότητα δηλαδή στα σπίτια τους και γενικά πάνω – κάτω ό,τι κάνουμε κι εμείς.

Σκοπός του σίριαλ είναι φυσικά να μας κρατήσει μια ευχάριστη παρέα, να ταυτιστούμε ως ένα βαθμό, αλλά κυρίως να ψυχαγωγήσει και να περάσει μέσα από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες διαφορετικά συναισθήματα.

Τα γυρίσματα δεν είναι εύκολη υπόθεση, όπως θα διαπιστώσετε και στο πρώτο επεισόδιο που ακολουθεί, ωστόσο καλή διάθεση να υπάρχει. Και από αυτή μάλλον υπάρχει μπόλικη.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο από τις «Εγκλωβισμένες» και πείτε μας άποψη:

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET