ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Dove ενδυναμώνει τη νέα γενιά και τη βοηθά να λάμψει στο μέλλον!

Μέσα από βιωματικά, online mentoring sessions, μαθητές από όλη την Ελλάδα θα ανακαλύψουν τον επαγγελματικό τους «προορισμό»!

Neopolis Team

7 Ιουνίου, 2021

Η Dove, πιστή στο όραμά της ότι η ομορφιά πρέπει να είναι πηγή αυτοπεποίθησης και όχι άγχους, θέλει να κινητοποιήσει τις γυναίκες να αγαπήσουν τον αληθινό τους εαυτό και να έχουν αυτοπεποίθηση στη ζωή τους. Γνωρίζοντας πως η αυτοεκτίμηση καλλιεργείται πιο αποτελεσματικά στις νεαρές ηλικίες, φιλοδοξεί να εμπνεύσει νέες μαθήτριες, αλλά και μαθητές, να ανακαλύψουν τον δικό τους επαγγελματικό «προορισμό» και να μπορέσουν να λάμψουν στο μέλλον! Έτσι, σε συνεργασία με την AB Βασιλόπουλος, ενισχύει το έργο της ΜΚΟ «The Tipping Point», που στοχεύει στην ενδυνάμωση της νέας γενιάς.

Ο κοινός τους στόχος; Να βοηθήσουν με βιωματικό τρόπο μαθήτριες και μαθητές από 30 σχολεία σε όλη την Ελλάδα, καθοδηγώντας τους ώστε να κάνουν πιο συνειδητά τα επόμενά τους βήματα και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!

Μέσα από μία σειρά online mentoring sessions, μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν και να συζητήσουν με επιτυχημένες γυναίκες ανά τον κόσμο, να ανακαλύψουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Παράλληλα, μέσα από τα mentoring sessions η μάρκα Dove σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος και το The Tipping Point στοχεύουν στην ενδυνάμωση και εμψύχωση των νέων κοριτσιών, ώστε να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους σε ρόλους που μπορεί να μην είχαν ποτέ φανταστεί, να λάβουν δράση και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με αυτοπεποίθηση! 

Έτσι, με κάθε αγορά προϊόντων Dove αποκλειστικά από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος μπορείς και εσύ να συμβάλλεις στην ενίσχυση αυτής της ενέργειας, στηρίζοντας την ΜΚΟ «The Tipping Point»! 

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί τη νέα γενιά να λάμψει στο μέλλον!
#HelpThemShine

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET