Τιβί

Τα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» επιστρέφουν μ’ ένα κορίτσι του PoL που θέλει να είναι… στα πάντα!

Το πράγμα έχει αρχίσει και κουράζει τρομάζει… Δηλαδή όντως τώρα, το πέρασμα από ριάλιτι θ’ αποτελεί το υπέρτατο ατού στο βιογραφικό για όποιον θέλει να κάνει καριέρα στην τηλεόραση; Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η κατάληψη που έχουν κάνει οι πρώην παίκτες (για την ακρίβεια παίκτριες κυρίως) στα κανάλια. Το κακό βέβαια ξεκίνησε από εποχές Survivor […]

Neopolis Team

30 Αυγούστου, 2019

Το πράγμα έχει αρχίσει και κουράζει τρομάζει…

Δηλαδή όντως τώρα, το πέρασμα από ριάλιτι θ’ αποτελεί το υπέρτατο ατού στο βιογραφικό για όποιον θέλει να κάνει καριέρα στην τηλεόραση;

Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η κατάληψη που έχουν κάνει οι πρώην παίκτες (για την ακρίβεια παίκτριες κυρίως) στα κανάλια. Το κακό βέβαια ξεκίνησε από εποχές Survivor 1, με τους περισσότερους συμμετέχοντες να βρίσκουν άμεσα δουλίτσα μετά το τέλος του. Ε και η ιστορία τραβάει μέχρι σήμερα, και καθώς φαίνεται, θα τραβήξει πολύ ακόμα. Όχι γιατί έχουμε πολλά αποθέματα ταλέντων από τα ριάλιτι που έχουν παίξει μέχρι στιγμής στην τηλεόραση, αλλά γιατί κι αυτά δε σκοπεύουν να σταματήσουν σύντομα να κυκλοφορούν και άρα να παράγουν μελλοντικούς παρουσιαστές, ηθοποιούς, γλάστρες εκπομπών κ.ο.κ.

Από τη μία λοιπόν, έχουμε την Ειρήνη Στεριανού να παίρνει ρόλο στα νέα επεισόδια της «Πολυκατοικίας» και τη Μέγκι να βρίσκει τη θέση της δίπλα στην Κατερίνα Καινούργιου στο «Ευτυχείτε» κι από την άλλη, την Αθηνά Χρυσαντίδου (a.k.a the Many-Faced God), να συμμετέχει στα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα». Παρεμπιπτόντως, το εν λόγω παιχνίδι είναι άλλη μία από τις πολλές επαναφορές που θα δούμε φέτος στην τηλεόραση, στο ΣΚΑΪ.

Σ’ αυτήν λοιπόν, θεωρήθηκε σωστό να συμπεριληφθεί η πρώην παίκτρια του PoL και συγκεκριμένα στη μετάδοση του προγράμματος.

https://www.instagram.com/p/Bzkw18mo01u/

Άμα το «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» ήταν κάποια βραζιλιάνικη σαπουνόπερα, τότε θα ρίχναμε τα μούτρα μας και θα λέγαμε συγχαρητήρια για την, on point, επιλογή. Δεν είναι όμως. 

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκινήσει καν τα γυρίσματα, τα οποία αναμένεται να πάρουν μπρος τον Οκτώβριο. Αυτά θα λάβουν χώρα στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Ρωσία, την Ισπανία και την Ελλάδα. Προς το παρόν, αναζητείται κι ο κεντρικός παρουσιαστής, με τον Γιώργο Λιανό να αποτελεί φαβορί.

Όσο για τα κριτήρια επιλογής των προσώπων σε διάφορες θέσεις στην τηλεόραση, δεν είναι ότι έχουμε τόσο υψηλή εκτίμηση προς το πρόσωπο της σύγχρονης TV για να περιμέναμε πολύ περισσότερα από αυτήν, αλλά ρε παιδιά, τόσο πολύ ξεπέσαμε;;

FUN ZONE

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

BINGE WATCHING

‘Maestro’: Στο Τop10 του παγκόσμιου Netflix βρίσκεται η σειρά του Παπακαλιάτη!

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET