ΕΛΛΑΔΑ

Η «Απλή Φοιτήτρια» ηττήθηκε από τον καρκίνο, αλλά κέρδισε όλη την αγάπη του κόσμου!

Μόλις χθες γράψαμε για την «Απλή Φοιτήτρια», η οποία μέσω ενός συγκινητικού αποχαιρετιστήριου μηνύματος ενημέρωσε τους χρήστες που το τελευταίο διάστημα της συμπαραστέκονταν και την έκαναν καθημερινά να ξεφεύγει από το γολγοθά της, πως η μετάσταση από την ασθένεια είχε προχωρήσει στα οστά. Η αντίδραση των χρηστών ήταν γρήγορη και το προφίλ αμέσως γέμισε με […]

Δήμητρα Πραντάλου

28 Φεβρουαρίου, 2018

Μόλις χθες γράψαμε για την «Απλή Φοιτήτρια», η οποία μέσω ενός συγκινητικού αποχαιρετιστήριου μηνύματος ενημέρωσε τους χρήστες που το τελευταίο διάστημα της συμπαραστέκονταν και την έκαναν καθημερινά να ξεφεύγει από το γολγοθά της, πως η μετάσταση από την ασθένεια είχε προχωρήσει στα οστά.

Η αντίδραση των χρηστών ήταν γρήγορη και το προφίλ αμέσως γέμισε με ευχές και περαστικά. Η ίδια μάλιστα έγραψε: «Τι να πω ειλικρινά. Δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση. Ειλικρινά μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω όλους!!».

Αδυνατούμε όμως σήμερα να πιστέψουμε ότι τελικά η 22χρονη Ελισάβετ Αντωνιάδη έφυγε από τη ζωή ηττημένη από τον καρκίνο, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο ξάδερφος της μέσω του λογαριασμού της.

https://twitter.com/foititria/status/968639499533242376

Η Ελισάβετ καθημερινά σχολίαζε με χιούμορ τα γεγονότα, γι’αυτό και γρήγορα έγινε αγαπητή στο Twitter. Πολλές φορές αναφερόταν στο πρόβλημα υγείας της, χαρακτηριστικό όμως είναι το πόσο πάλευε να τον νικήσει.

Πολύ κρίμα!

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

TECH NEWS

Google Al: Πολύ σύντομα η τεχνητή νοημοσύνη θα μας γράφει και τα email!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠαΠελ: Το τμήμα Πληροφορικής καλεί μαθητές Λυκείου να περάσουν μια μέρα σαν φοιτητές του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET