ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Amita μάς καλωσορίζει στην Εξοχή με τρεις μοναδικές γεύσεις από φρούτα του τόπου μας!

Με τα πιο ξεχωριστά αρώματα από την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, η νέα σειρά της Amita μάς ταξιδεύει στην ελληνική εξοχή, από την πρώτη κιόλας γουλιά!

Neopolis Team

3 Απριλίου, 2019

Η είσοδος της άνοιξης μετρά μόλις λίγες ημέρες (επισήμως τουλάχιστον) και η διάθεσή μας έχει πάρει ήδη τα πάνω της. Είναι γνωστό άλλωστε πως κάθε χρόνο τέτοια εποχή ρίχνουμε λίγο τους ρυθμούς μας (όχι ότι θέλουμε και πολύ βέβαια για να γίνει αυτό), κανονίζουμε μονοήμερες αποδράσεις με την παρέα και γενικότερα θέλουμε να βρισκόμαστε όσο περισσότερο γίνεται έξω από το σπίτι. Στην τελική, τι ζητάμε από αυτήν την εποχή; Να νιώσουμε τις μυρωδιές και τις γεύσεις της φύσης!

Η Amita λοιπόν, το αγαπημένο μας brand έρχεται να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας, καλωσορίζοντάς μας στην Εξοχή! 

Ο αγαπημένος ελληνικός χυμός της Coca-Cola Τρία Έψιλον δημιουργεί τη νέα σειρά Amita Εξοχή, από υψηλής ποιότητας ελληνικά φρούτα και μας υπενθυμίζει ότι η απόλαυση βρίσκεται στην… εξοχή. Διαθέσιμη σε τρεις νέες γεύσεις 100% φυσικών χυμών, εμπνευσμένες από τα φρούτα του τόπου μας, η Amita Εξοχή προσφέρει μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς:

  •  100% Φυσικός Χυμός Πορτοκάλι από πορτοκάλια Πελοποννήσου

  • 100% Φυσικός Χυμός κοκτέιλ Πορτοκάλι-Ρόδι από πορτοκάλια Πελοποννήσου και ρόδια Μακεδονίας & Θεσσαλίας

  • 100% Φυσικός Χυμός Μήλο-Ροδάκινο από μήλα και ροδάκινα Μακεδονίας

Τα φρούτα που πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά χυμών προέρχονται από επιλεγμένες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας, εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα, την υπέροχη γεύση αλλά και τη μοναδική απόλαυση που χαρακτηρίζει τους χυμούς Amita. Με νέες συσκευασίες, εμπνευσμένες από τη φυσικότητα και τα φρούτα, που κλείνουν μέσα τους τα πιο ξεχωριστά αρώματα από την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, η σειρά Amita Εξοχή μάς ταξιδεύει πιο κοντά στην ελληνική εξοχή, από την πρώτη κιόλας γουλιά!

Ο Αλέξανδρος Τριάντος, Marketing Manager Juices, Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε:

«Η Amita Εξοχή είναι μια νέα εξαιρετική σειρά 100% φυσικών χυμών, από 100% ελληνικά φρούτα επιλεγμένης προέλευσης. Φρούτα της γης μας, που θυμίζουν Ελλάδα, μεταφέροντάς μας σε τόπους γνώριμους και αγαπημένους. Στόχος μας, μέσω της νέας σειράς, είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε άκρως απολαυστικές επιλογές στην αγορά, όπως κάνουμε τα τελευταία 36 χρόνια. Μέσα από την Amita Εξοχή, μία σειρά η οποία δημιουργείται αποκλειστικά από φρούτα τοπικών παραγωγών από την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, η Amita αποκαλύπτει για ακόμη μια φορά την άριστη γεύση, την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρει.»

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε συσκευασία 1LT. Η γεύση Πορτοκάλι-Ρόδι βρίσκεται διαθέσιμη και σε συσκευασία 330ml.


Ακολούθησε την Amita στα:
Website: https://www.amita.gr/
Facebook: facebook.com/AmitaJuices
Instagram: instagram.com/amitajuices
YouTube: youtube.com/AmitaJuices

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET