Κυκλοφόρησε το trailer του ντοκιμαντέρ για τον Paul Walker και μια ανατριχίλα τη νιώσαμε!


Όταν το 2013 ο Πολ Γουόκερ έφευγε απότομα απ’ τη ζωή μόλις στα 40 του, κανείς δε φανταζόταν τον αντίκτυπο αυτής της απώλειας στην ποπ κουλτούρα. Όχι μόνο λόγω της νεαρής του ηλικίας, που δεδομένα προκαλεί μια θλίψη, ούτε επειδή τα ΜΜΕ και τα social media θυμούνται να αποθεώσουν έναν celebrity. Εδώ πρόκειται για κάτι παραπάνω και δεν έχει να κάνει ούτε με το σταριλίκι ούτε με την έντονη (και φυσικά αξιέπαινη) φιλανθρωπική του δράση.

Πάνω απ’ όλα, ο Γουόκερ ήταν ένας ωραίος τύποςΤον έβλεπες να μιλάει και αισθανόσουν ότι ήθελες να τον κεράσεις μια μπύρα.

Ήταν cool, χωρίς να παριστάνει κάτι. Δεν προκαλούσε, ούτε δικαιώματα να τον κακολογήσουν είχε δώσει ποτέ. Στο σινεμά πάλι, δε διεκδίκησε κάποια φλύαρη αναγνώριση, ούτε πούλαγε μαθήματα υποκριτικής. Έπαιζε σε ταινίες που απευθύνονταν σε ευρύ κοινό, ήξερε να σε ψυχαγωγήσει και σε σχέση με πολλούς στη θέση του, να επιλέγει!

Συχνά ξεχνάμε πόσο μεγάλη πολυτέλεια είναι η επιλογή για έναν ηθοποιό, αλλά εκείνος ήξερε και διάλεγε ανάλογα, ενώ με τα χρόνια άρχισε να παίρνει και ρίσκα που του βγήκαν, σε ρόλους που δεν τον είχαμε συνηθίσει κι επιδείκνυαν κάτι από το φάσμα των ικανοτήτων του.

Είναι κρίμα που ποτέ δεν θα μάθουμε πού μπορούσε να φτάσει.

Ο λόγος, ήταν ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα που στις 30 Νοεμβρίου του ’13, τον πήρε πρόωρα απ’ αυτόν τον κόσμο. Το κύμα λατρείας που ακολούθησε, ήταν συγκλονιστικό. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζούσαν την απόλυτη έκρηξη τους στις αρχές της δεκαετίας, οπότε τα ποσταρίσματα με κλαμένα εικονάκια, ήταν ατελείωτα!

Η απόλυτη αποθέωση βέβαια, ήταν στο «Furious 7«, το οποίο ακόμα γυριζόταν όταν έγινε το δυστύχημα και αφιερώθηκε σ’ αυτόν. Πέρα από το συγκινητικό «αντίο» που του επιφύλαξαν, η ταινία είχε και το τραγούδι See You Again, το οποίο ξεπέρασε για τα καλά τη φήμη της κινηματογραφικής σειράς και έγινε από τα διασημότερα βίντεο στο ΥouΤube, με πάνω από 3,6 δισεκατομμύρια views.

Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του!

Το «I Am Paul Walker», όπως θα ονομάζεται, θα περιέχει υλικό απ’ τα παιδικά του χρόνια (το ίδιο χαμόγελο είχε ο άτιμος!) και συνεντέυξεις από αδέρφια, συγγενείς, φίλους, κοντινά πρόσωπα και ηθοποιούς ή σκηνοθέτες με τους οποίους δούλεψε. Όλοι θα μοιραστούν άγνωστες ιστορίες για τις αγάπες, τις φιλοδοξίες και τον χαρακτήρα του Γουόκερ, επιβεβαιώνοντας ότι δεν ήταν απλά ένα ομορφόπαιδο.

Το trailer δείχνει από τώρα συγκινητικό, οπότε περιμένουμε μέχρι να κυκλοφορήσει η ταινία! Στις ΗΠΑ θα κυκλοφορήσει από τις 11 Αυγούστου.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET