fbpx

Η 3η σεζόν του «You» μπήκε σε παραγωγή, τρίβουμε τα χέρια μας από ανυπομονησία!


Είναι επίσημο: Η δημιουργός της σειράς «You» ξεκίνησε να δουλεύει την 3η σεζόν. Και μεγάλη χαρά νιώθουμε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις με αυτά τα πράγματα τι μπορεί να στραβώσει Παναγία μου.

Η Sera Gamble ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter της γράφοντας στη λεζάντα: «ξεκινήσαμε δουλειά για την 3η σεζόν. Απλά σκέφτηκα ότι θα θέλατε να το γνωρίζετε». Και κάπως έτσι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα σε όλους εμάς που ανυπομονούμε από τώρα να δούμε τη συνέχεια, πράγμα που θα καθυστερήσει σίγουρα. Εδώ κολλάει και το γνωστό «το καλό πράγμα αργεί να γίνει», αλλά αναγκαστικά θα εφοδιαστούμε με υπομονή και θα καλύψουμε το κενό με άλλες σειρές.

Και να σας πούμε την αλήθεια, ευχόμαστε μέσα απ’τα βάθη της καρδούλας μας να είναι μια πραγματικά καλή σεζόν η τρίτη και να μην απογοητευτούμε, μιας και η Gamble ξέφυγε πλήρως απ’την ιστορία του ομώνυμου μυθιστορήματος που βασίστηκε η σειρά, επομένως από ‘δω και στο εξής τα πράγματα θα κριθούν καθαρά στην έμπνευση της ίδιας και στο πως θα αποφασίσει να συνεχίσει την ιστορία του Joe Goldberg, και πλέον και της Love Quinn.

Στο μεταξύ μπορεί να ήμασταν σχεδόν σίγουροι ότι θα έρθουν νέα επεισόδια και βιαστήκαμε να φτιάχνουμε τα σενάριά μας σαν άλλοι σεναριογράφοι, υπήρχε λόγος όμως που δεν έγινε τόσο επίσημο από την αρχή. Κι αυτό γιατί η δημιουργός, όπως δήλωσε, περίμενε πρώτα να τσεκάρει τις αντιδράσεις του κόσμου από τη 2η σεζόν και μετά να αποφασίσει για το αν θα προχωρούσε παρακάτω. Ευτυχώς κολλήσαμε όλοι άσχημα, οπότε η απόφαση θεωρούμε πως ήταν εύκολη.

Όσον αφορά το πότε θα είναι διαθέσιμη στο Netflix, είναι προφανές πως η ημερομηνία είναι δύσκολο να καθοριστεί από τώρα, ωστόσο η πλατφόρμα επιβεβαίωσε πως η τρίτη σεζόν θα καταφτάσει το 2021 και μάλλον προς τον Δεκέμβριο, όπως και η προηγούμενη σεζόν.

Όσον αφορά τα νέα επεισόδια, το πρόσωπο σίγουρα που θα μας απασχολήσει είναι το γειτονάκι του ζευγαριού. Η δεύτερη σεζόν μας άφησε με ερωτηματικά γύρω από αυτήν, που απ’ότι φαίνεται ο Joe θέλει δια καώς να τη γνωρίσει. Τι νομίζατε; Επειδή η Love είναι έγκυος θα άφηνε πίσω τις δολοφονικές του τάσεις; Ούτε καν.

Οι εικασίες για το ποια είναι τελικά η κυρία που διάβαζε χαλαρουίτα το βιβλίο της, με πολλούς να ισχυρίζονται πως είναι η μητέρα του Joe, καταρρίφθηκαν από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή. Επομένως ή πρόκειται για το νέο του θύμααπλά και τακτοποιημένα– ή για πρόσωπο που συνδέεται άμεσα με την Beck και διψάει για εκδίκηση. Χαρτάκι προτεραιότητας να πάρει το κορίτσι.

Από την άλλη, να υπενθυμίσουμε πως ο ίδιος ο  Penn Badgley αποκάλυψε καταλάθος σε συνέντευξή του στην εκπομπή Entertainment Tonight, πως υπάρχει η πιθανότητα να δούμε γυναίκα δολοφόνο στη συνέχεια, δηλαδή τη Love. Κοινώς να κάνει κομματάκια τη γειτόνισσα και όποιον άλλον εμφανιστεί στο δρόμο της.

«Εκείνη δε φαίνεται να είναι αυτό το είδος ανθρώπου. Δε φαίνεται να είναι το ίδιο αρπακτικό. Δεν φαίνεται να είναι… καταλαβαίνετε, τολμάω να πω, στην τρίτη σεζόν – ω Θεέ μου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Τη λες πάντως και τρομακτικούλα ε;

Με όλα αυτά, μας φαίνεται πολύ δύσκολο να μην είναι το ίδιο τέλεια και η τρίτη σεζόν, πάντως.

 

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET