ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το πιο γαμάτο κι εναλλακτικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης κοστίζει 10€ τη βραδιά!

Όταν προγραμματίζεις ένα ταξίδι, ξέρεις απ΄την αρχή ότι θέλεις να ξοδέψεις όσο γίνεται λιγότερα χρήματα στη διαμονή. Θέλεις ένα απλό και λιτό δωμάτιο, ωστόσο καθαρό, χωρίς κάτι υπερβολικό αφού τις περισσότερες ώρες τις περνάς στους δρόμους. Το κακό είναι ότι αρκετές φορές αυτό το έργο αποδεικνύεται δύσκολο για κάτι οικονομικό,  γι’αυτό άλλωστε και η Airbnb […]

Δήμητρα Πραντάλου

30 Νοεμβρίου, 2017

Όταν προγραμματίζεις ένα ταξίδι, ξέρεις απ΄την αρχή ότι θέλεις να ξοδέψεις όσο γίνεται λιγότερα χρήματα στη διαμονή. Θέλεις ένα απλό και λιτό δωμάτιο, ωστόσο καθαρό, χωρίς κάτι υπερβολικό αφού τις περισσότερες ώρες τις περνάς στους δρόμους. Το κακό είναι ότι αρκετές φορές αυτό το έργο αποδεικνύεται δύσκολο για κάτι οικονομικό,  γι’αυτό άλλωστε και η Airbnb έχει αγαπηθεί από τους λάτρεις των ταξιδιών.

Στη Θεσσαλονίκη λοιπόν οι τουρίστες όχι μόνο μπορουν να βρουν το πιο οικονομικό δωμάτιο  ever, αλλά το επιδιώκουν να κλείσουν στο ξενοδοχείο “Stay Hybrid Hostel” γιατί διαθέτει στοιχεία που το κάνουν αυτόματα top στις προτιμήσεις. Θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τους λόγους.

Πρόκειται κατ’αρχήν για έναν εναλλακτικό και προσεγμένο χώρο, καθαρό και με μουσικές αναφορές μόνο σε ροκ καλλιτέχνες. Χαρακτηριστικό πάντως είναι και το τεράστιο πράσινο γκράφιτι που δεσπόζει στο εξωτερικό του ξενοδοχείου τραβώντας έτσι απλά όλα τα βλέμματα.

Βρίσκεται στο πιο ζωντανό σημείο της συμπρωτεύουσας, κοντά δηλαδή στα Λαδάδικα και στη Βαλαωρίτου, οπότε δεν υπάρχουν και τρελές αποστάσεις να διανύσει κανείς για καφέ/φαγητό/ποτό.

Στο Stay Hybrid Hostel τα δωμάτια έχουν διαφορές απ’τα συνηθισμένα. Δηλαδή χωρίζονται στα ιδιωτικά και στους κοιτώνες με δίκλινα ή και οκτάλινα, τα οποία είναι χωρισμένα σε μικτά και γυναικεία και με κοινόχρηστη κουζίνα. Γι’αυτό άλλωστε και η διαμονή ξεκινά τα 10 ευρώ και δεν ξεπερνά τα 15 ευρώ τη βραδιά.

Τα ιδιωτικά δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο, κομοδίνα, μικρή επιφάνεια εργασίας, ντουλάπα και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Τα απαραίτητα στην ουσία.

Να σημειωθεί ότι η ρεσεψιόν λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ μέχρι στιγμής έχει αξιολογηθεί ως το καλύτερο για την ποιότητα και την τιμή.

Το Stay Hybrid Hostel βρίσκεται επί των οδών Ίωνος Δραγούμη 61 και Φιλίππου.

Τώρα που έρχονται Χριστούγεννα και η Θεσσαλονίκη έχει προγραμματίσει να είναι μαγικά για όλους, μήπως να κανονίσεις ένα ταξιδάκι προς τα Βόρεια; Προλαβαίνεις!

 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET