ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 30/11/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Επιτέλους και μια μέρα που ξεκινά με περίσσεια ενέργειας και διάθεση! Η μόνη παγίδα; Να εμπλακείς πάλι σε ατέρμονες συζητήσεις με φίλους ή συναδέλφους για προβλήματα που εκείνοι/ες δεν μπορούν να ξεπεράσουν εδώ και μήνες. Έλεος πια… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είναι φορές που η σκέψη του ερωτικού αντικειμένου ή του […]

Neopolis Team

30 Νοεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επιτέλους και μια μέρα που ξεκινά με περίσσεια ενέργειας και διάθεση! Η μόνη παγίδα; Να εμπλακείς πάλι σε ατέρμονες συζητήσεις με φίλους ή συναδέλφους για προβλήματα που εκείνοι/ες δεν μπορούν να ξεπεράσουν εδώ και μήνες. Έλεος πια…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι φορές που η σκέψη του ερωτικού αντικειμένου ή του ίδιου του έρωτα (αν δεν υπάρχει πρόσωπο στο προσκήνιο) δεν σαμποτάρει τις προσπάθειες σου. Αντίθετα τη φλογίζει, της δίνει φτερά. Σήμερα νιώθεις πως όσο περισσότερο οργανώσεις τη ρουτίνα σου και απαλλαχθείς από εκκρεμότητες, τόσο ανοίγεις το δρόμο για να μπει στη ζωή σου η αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν θέλεις να σε εξαναγκάσουν πάλι σήμερα να ξεσπάσεις πάνω σε φίλους, γνωστούς κι αγνώστους. Για αλλαγή ρε παιδί μου θέλεις να περάσεις μια μέρα ήρεμος/η και όχι μέσα στη παράνοια των αντιδικιών. Ξέρεις κάτι; Θα το καταφέρεις, αρκεί να κατανοήσεις πως το ν’ αγνοείς τις προκλήσεις των άλλων δεν είναι υποχώρηση – είναι εμφατική νίκη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τελειώσαμε από σήμερα με την γκρίνια. Ή μάλλον πιο σωστά, σε κούρασε ν’ ακούς την γκρίνια των γύρω σου και να μπαίνεις σε ανούσιες συζητήσεις που σε αποδιοργανώνουν. Όποιος/α είναι ανικανοποίητος/η από τη ζωή του καλά θα κάνει να μην σου φορτώνει κι εσένα προβληματισμούς που δεν είναι δικοί σου. Εσύ πηγαίνεις παρακάτω πια. Τέλος!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ξέχνα για σήμερα τις λέξεις: άμυνα, ηρεμία, συζήτηση, συμβιβασμός. Ή θα ζήσεις τη μέρα έντονα, επιθετικά και με διάθεση να δείξεις σʼ όλους/ες πως κανένας/καμιά δεν θα κάνει κουμάντο στη διάθεση και τις απόψεις σου ή καλύτερα να μην σηκωθείς από το κρεβάτι. Δεν είσαι κεραμιδόγατα, Λέων είσαι! Θυμάσαι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

«Ρε δεν με περατάτε στην ησυχία μου λέω εγώ, που την είδατε όλοι ξαφνικά δάσκαλοι, νομοθέτες και βασιλιάδες!» φέρεται να ξεφώνισε σήμερα το πρωί στο γραφείο εξαγριωμένος Παρθένος που τον άρπαξαν από τη μούρη με το καλημέρα για να του/της κάνουν παρατηρήσεις. Ακολουθείς το παράδειγμα του πιστά και αμετάβλητα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεν υπάρχει χειρότερο είδος ανθρώπου από αυτό που θέτει την αγάπη σαν επιχείρημα για να αξιώσει συγχώρεση. Σαν Ζυγός ξέρεις πως η συγχώρεση δεν αξιώνεται, προσφέρεται και μαζί της έρχονται συνέπειες. Έχε το στο μυαλό σου αυτό για τις επόμενες μέρες αν βρεθείς ή βρίσκεσαι ήδη σε μια τέτοια περίσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Κανένας/Καμιά Σκορπιός δεν το καταλαβαίνει, αλλά έχει μια αδυναμία: αυτή είναι στην καρδιά. Κάθε φορά που την ανοίγει, παραδίδει και τα κλειδιά του βασιλείου στον εισελθόντα/στην εισελθούσα. Κι ο πόνος του/της άλλου/ης γίνεται δικό σου και μπαίνεις στον πειρασμό να λύσεις εσύ τα προβλήματα του/της, σαν να είναι δικά σου. Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες κάνε focus στα δικά σου μόνο και μην στερείς τους αγαπημένους σου από ένα προβληματισμό που μακροπρόθεσμα θα γίνει μάθημα ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ποιος είπαμε θα σου φέρει αντιρρήσεις σήμερα; Ο/Η σύντροφος σου; Χμ, δεν νομίζω! Άλλωστε θα πρέπει ήδη να έχει καταλάβει πως εκείνος/η έχει μεγαλύτερη συναισθηματική εξάρτηση από εσένα απʼ ότι εσύ απʼ αυτόν/η. Ο/Η προϊστάμενος/η σου; Και πάλι αμφιβάλλω αφού αρκεί μια 3ώρη απουσία σου για να επέλθει ο απόλυτος πανικός και το χάος στο χώρο εργασίας σου. Το ʽχεις λέμε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι πολύ δύσκολο να αισθάνεσαι πως κουβαλάς πάνω σου ενέργεια σε μέγεθος βόμβας μεγατόνων και να μην ξέρεις προς τα πού να την διοχετεύσεις. Σήμερα σίγουρα είσαι ανεξάντλητος/η στο χώρο εργασίας σου και μαζί με όσες υποχρεώσεις καταφέρεις να κλείσεις, θα ανοίξεις και μερικούς καυγάδες. Μαζί με τα ξερά θα καούν και μερικά χλωρά, τι να κάνουμε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι μέρες που ακολουθούν πρέπει να σε βρίσκουν σε συνεχή κίνηση: από το ένα μέρος στο άλλο, συναντήσεις, συζητήσεις, νέες παρέες, νέα πληροφορίες, αναμπουμπούλα και έξαψη. Είναι οι μέρες που το να είσαι Υδροχόος είναι το πιο τέλειο πράγμα στο κόσμο!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Γιατί βάζεις σαν όριο της επιτυχίας την τελειότητα που δεν ανήκει σ’ αυτή τη ζωή, τη ρεαλιστική και γεμάτη λάθη; Γιατί τελικά, μέρες σαν τη σημερινή, μπορείς να συγχωρείς όλο το σύμπαν για τις αδυναμίες του εκτός από εσένα; Και μην μου πεις “Γιατί έτσι είμαι εγώ!” ή “Γιατί είμαι παράλογος/η!”. Αν όντως για εσένα το αγαπώ σημαίνει συγχωρώ, τότε κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Στερείς την αγάπη από τον εαυτό σου μόνος/η σου έτσι όπως συμπεριφέρεσαι.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET