ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 25/12/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ξύπνημα στις 8 το πρωί, ένα γρήγορο ντους και μετά δουλειά. Εκεί πίεση ανάμικτη με ικανοποίηση, κάποιες εξάρσεις θυμού ή έξαψης. Σχόλασμα. Καφές ή ποτό με φίλους/ες (προαιρετικά) και μετά σπίτι. Σεξ κάποιες φορές την εβδομάδα (αν είσαι σε σχέση). Ύπνος μέχρι το επόμενο πρωί. Κι έρχεται να σε ρωτήσει ο […]

Neopolis Team

25 Δεκεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ξύπνημα στις 8 το πρωί, ένα γρήγορο ντους και μετά δουλειά. Εκεί πίεση ανάμικτη με ικανοποίηση, κάποιες εξάρσεις θυμού ή έξαψης. Σχόλασμα. Καφές ή ποτό με φίλους/ες (προαιρετικά) και μετά σπίτι. Σεξ κάποιες φορές την εβδομάδα (αν είσαι σε σχέση). Ύπνος μέχρι το επόμενο πρωί. Κι έρχεται να σε ρωτήσει ο αστρολόγος σου: «Κριέ που είναι το πάθος σου για ζωή;»

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, έχεις μπει σʼ έναν επικοινωνιακό εθισμό που καθόλου δεν ταιριάζει με την στρατηγική που επιλύεις συνήθως τα προβλήματα σου – δηλαδή με σοβαρή και σιωπηρή δουλειά. Και τα προβλήματα με την περιφρούρηση του ιδιωτικού σου χώρου (στην οικογένεια ή μέσα στη σχέση) και τις απαιτήσεις του/της συντρόφου παραμένουν…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν περάσεις τις επόμενες μέρες δουλεύοντας ή οργανώνοντας την δουλειά σου, έχει καλώς. Θα μπορέσεις κάπου να ξεσπάσεις όλη αυτή την σωματική ένταση που σε κατακλύζει. Όμως αν δεν ανήκεις σʼ αυτή την κατηγορία, μάλλον θʼ αρχίσουν να σου φταίνε όλοι και όλα. Και δεν είσαι καθόλου συμπαθής όταν γκρινιάζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, διάλεξε σήμερα σε πιο άκρο θες να βρίσκεσαι. Ή που θα υιοθετήσεις το ρόλο του άλαλου/της άλαλης και δεν θα παρεμβαίνεις ότι κι αν ακούς γύρω σου ή θα γίνεις Δίδυμος στη θέση των Διδύμων με ό,τι συνέπεια μπορεί να έχει αυτό στον εργασιακό σου χώρο…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Κινητικότητα κι εκνευρισμός στον εργασιακό χώρο από τη μια, ανάγκη για αναμόρφωση/βελτίωση των σχέσεων μέσα στο σπίτι ή απλά για ηρεμία και θαλπωρή (και έρωτα ίσως;). Κι ο κόσμος παραμένει επιθετικά αδιάφορος στις αληθινές σου ανάγκες, βάζοντας παγίδες στην καρδιά σου. Ωραία, αρκετά λογοτεχνικοί γίναμε. Πάμε στο νόημα: Βράζεις από οργή που δεν σου κάθονται ακόμη αυτά που θες. Τελεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ίσως το μεγαλύτερο θαύμα του ανθρώπινου νου είναι η ικανότητα του νʼ αλλάζει τρόπο σκέψης. Μια μικρή αλλαγή, μια μετάβαση ή μια ιδέα μπορούν νʼ αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Αυτός το στόχο έχουν οι μέρες που αυτές, να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως δεν γίνεται να συνεχίζεις να υπομένεις σχέσεις με ανθρώπους που δεν έχεις τίποτα κοινό πλέον εκτός από το χρόνια γνωριμίας που σας συνδέουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Επαναλαμβάνεις μετά από εμένα: «Το επόμενο διήμερο θα αφιερώσω χρόνο ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ! Αυτό το διήμερο θα κάνω πράγματα που ευχαριστούν ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ!». ΥΓ: Επίσης φρόντισε να μην είναι και πάρα πολύ ακριβά αυτά που σε ευχαριστούν. Μην ξεχνιόμαστε…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σε αντίθεση με πολλούς/ες άλλους/ες εκεί έξω, αντιλαμβάνεσαι πως οι άνθρωποι δεν είναι ούτε κινητά τηλέφωνα για να τους αλλάζουμε κάθε χρόνο όταν έρχεται η επιδότηση συσκευής, ούτε αυτοκίνητα για να τους βελτιώνουμε κατά το δοκούν με καινούργια ανταλλακτικά. Ναι, αυτές τις μέρες θυμάσαι ξανά πως Σκορπιός σημαίνει δεν εγκαταλείπω τη μάχη των σχέσεων όταν στραβώνουν τα πράγματα. Συνέχισε να επιμένεις, ακόμη κι αν ο/η Άλλος/η δείχνει εξαντλημένος/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, οι πιθανότητες να μην μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα/νόημα/ουσία απ’ αυτά που σου λένε οι συνάδελφοι σου ή ο/η σύντροφος σου είναι τόσο μεγάλες, που η καλύτερη λύση είναι να το ρίξεις στο σαρκασμό, την πλάκα ή την τρέλα. Σιγά μην σε τρελάνουν! Εσύ θα τους τρελάνεις πρώτος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι τιτάνια η προσπάθεια που κάνεις να μοιράσεις δίκαια το χώρο της καρδιάς σου ανάμεσα σε φίλους/ες και τον/την σύντροφο σου. Και επειδή σε ζητήματα καρδιάς το σφάλμα είναι πάντα πιο κοντά από το σωστό, συνήθως δεν τα καταφέρνεις. Και έρχονται μέρες όπως σήμερα, που και σου λείπουν υπερβολικά οι φίλοι/ες σου και έχεις γκρίνια από τον/την σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Εντάξει δεκτό ότι το πρόγραμμα σου είναι φορτωμένο, όμως δεν γίνεται να ξεχάσεις το φως της μέρας ή τα πρόσωπα των φίλων σου επειδή έχεις τρελαθεί στις υποχρεώσεις. Προτεραιότητα πρώτη φυσικά και είναι η ξεκούραση, όμως δεν είναι και πολύ μακριά η εποχή που έλεγες πως τίποτα δεν σε ξεκουράζει περισσότερο από μια καλή παρέα. Ή μήπως είναι;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, αν υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί ακαριαία να σε ξενερώσει και να σʼ αναγκάσει να εγκαταλείψεις τις τάσεις φυγής σου είναι η εργασιοθεραπεία. Το θέμα είναι ότι σήμερα δεν έχεις δικαίωμα επιλογής. Θα επικρατήσει ένας χαμός που θα σε υποχρεώσει να συγκροτηθείς από τη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου στο χώρο της δουλειάς σου.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET