ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 21/10/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όταν ο εργασιακός χώρος αναδύει μυρωδιά ραδιουργίας, ανασφάλειας, έντασης, μυστικών ή όλων των παραπάνω ταυτόχρονα, συνειδητοποιείς πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα σπίτι που προσφέρει ΗΡΕΜΙΑ… Αν δεν υπάρχει, τότε μετά τη δουλειά κάνε κάτι εκτός των τεσσάρων τοίχων του σαλονιού σου που να σε ηρεμεί. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Μερικές […]

Neopolis Team

21 Οκτωβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όταν ο εργασιακός χώρος αναδύει μυρωδιά ραδιουργίας, ανασφάλειας, έντασης, μυστικών ή όλων των παραπάνω ταυτόχρονα, συνειδητοποιείς πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα σπίτι που προσφέρει ΗΡΕΜΙΑ… Αν δεν υπάρχει, τότε μετά τη δουλειά κάνε κάτι εκτός των τεσσάρων τοίχων του σαλονιού σου που να σε ηρεμεί.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μερικές φορές ο προβληματισμός για το μέλλον βαραίνει τη σκέψη σου σε σημείο σύνθλιψης. Όμως και το μυαλό σου έχει ανάγκη να παίρνει ανάσες – με άλλα λόγια προστάτεψε τον εαυτό σου σήμερα από γκρίνιες και ανούσιες συζητήσεις. Μπορείς να πεις όχι! Μπορείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ήδη με τον Πλούτωνα στον 8ο οίκο σου έχεις αρχίσει να κατανοείς πως έχει τεράστια σημασία να διατηρείς την προσωπική σου ακεραιότητα μέσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Όμως συχνά αυτό σημαίνει απομόνωση, μοναξιά, περιχαράκωση… Καθώς βρίσκεις τα εσωτερικά σου αποθέματα δύναμης, ίσως απομυθοποιείς μέρες σαν τη σημερινή την αξία των σχέσεων. Κι αυτό πονάει…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μοναξιά, μοναξιά, μοναξιά… Αυτή η δαιμονισμένη αίσθηση πως κανείς δεν έχει καταφέρει ποτέ να σʼ αγαπήσει με το πάθος και την ένταση που αγαπάς εσύ επιστρέφει. Άντε κι αν είσαι μόνος/η μπορείς να πεις πως έχεις ρεαλιστικό λόγο για να το υποστηρίζεις με τόσο πάθος. Αν όμως είσαι σε σχέση μήπως να επαναπροσδιορίζεις σιγά σιγά μερικά γεγονότα;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν παρομοίαζε κανείς το σεξ με χορό τότε για εσένα θα ήταν ένας παθιασμένος χορός με τεχνική και ταυτότητα- ένα έργο τέχνης σαν το μπαλέτο ή το φλαμένκο. Πως θα αντιδράσεις λοιπόν τώρα που ελκύεις ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το σεξ σαν σκληρό ροκ; Μπορείς να μοιραστείς ελεύθερα τις εμπειρίες σου μαζί μας (από καθαρά αστρολογικό ενδιαφέρον)…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Λες και υπάρχει μια συμπαντική συνομωσία που λέει πως μέρες σαν τη σημερινή, όσο και να αντιστέκεσαι, αναγκάζεσαι να σπάσεις σε 100 κομμάτια για να προλάβεις να φέρεις σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου και να μείνουν όλοι γύρω σου (συνάδελφοι, φίλοι, συγγενείς) ικανοποιημένοι. Καταραμένο σύμπαν!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν το καλοσκεφτείς, λίγο έως πολύ τα νεύρα, οι παρεξηγήσεις, η ένταση, οι εκνευριστικοί συνάδελφοι δεν λείπουν ποτέ στο χώρο εργασίας σου. Όμως μέρες σαν τη σημερινή καταλαβαίνεις πόσο λιγότερη υπομονή και ανοχή δείχνεις εσύ σʼ αυτά τα φαινόμενα. Και τότε επανέρχεται η απεγνωσμένη ανάγκη νʼ αλλάξεις όλη σου τη ζωή και να μην αφήσεις τίποτα όρθιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αυτές τις μέρες είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με την οικογένεια σου (ή την οικογένεια του/της συντρόφου σου) με αφορμή τις απόψεις και τα πιστεύω σου για το πώς θες να ζεις τη ζωή σου. Ναι είναι η γνωστή σου διαφωνία με τα κοινωνικά πρέπει που πάνε να σου επιβάλλουν, μόνο που αυτή τη φορά η ένταση θα είναι μεγαλύτερη. Και ένας/μια Σκορπιός που αισθάνεται πως βρίσκεται σε πόλεμο είναι ικανός/η για όλα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Στο δίλλημα «Πρέπει να απολαμβάνω τη ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο» και «Η ζωή είναι γεμάτη προκλητικές δυσκολίες που με κάνουν συνεχώς καλύτερο» ίσως δεν μπορείς να διαλέξεις που στέκεσαι. Αν σου πω πως το πρώτο το έχεις ενστικτωδώς ανάγκη και το δεύτερο είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσεις, σε διευκολύνω καθόλου; Ναι, χρειάζεσαι λίγο και από τα δύο! Καλή τύχη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Τις μέρες που ξυπνάς ήρεμος/η είναι λες και το σύμπαν συνωμοτεί ώστε να καταλήγεις τη νύχτα να χρειάζεσαι από αλκοολούχα αφεψήματα μέχρι ταϊλανδέζικο μασάζ για να χαλαρώσεις. Και ύστερα σου λένε πως «Η δουλειά δεν είναι πεδίο μάχης…» και πως «Τρελαίνεσαι χωρίς λόγο!»… Δεν τους στέλνεις όλους τους εξυπνάκηδες στα τσακίδια λέω εγώ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τις επόμενες μέρες έχεις ανοιχτά τα μάτια σου για νέες συνεργασίες, ξεκαθαρίσματα σε φίλιες, γοητευτικούς αγνώστους/γοητευτικές άγνωστες που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου με πονηρό σκοπό. Όχι Υδροχόε, αυτό δεν σημαίνει πως χαλαρώνεις στη δουλειά!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μέρες σαν τη σημερινή λες στον εαυτό σου: «Δεν θα καταφέρω να του/της μιλήσω ποτέ! Θα συνεχίσω να τον/την βλέπω μπροστά μου συνεχώς, να το παίζω φίλος/η του/της και δεν θα βγάζω κουβέντα! Κι αυτό γιατί δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω στο κεφάλι μου ΤΙ θέλω!!»… Κόλαση να ανήκεις στους Ιχθύς τελικά.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET