ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 20/12/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Δεν είναι συχνό φαινόμενο να μεταμορφώνεσαι σε control freak στο χώρο εργασίας σου, όμως αν αυτό πρόκειται σήμερα να σε γλιτώσει από το να επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα πενήντα φορές, μην αισθάνεσαι ενοχές! Κάν’ το! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Πόσες φορές δεν έχουμε επανέλθει στην αθεράπευτα ρομαντική διάθεση σου; Πόσες λέξεις […]

Neopolis Team

20 Δεκεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δεν είναι συχνό φαινόμενο να μεταμορφώνεσαι σε control freak στο χώρο εργασίας σου, όμως αν αυτό πρόκειται σήμερα να σε γλιτώσει από το να επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα πενήντα φορές, μην αισθάνεσαι ενοχές! Κάν’ το!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Πόσες φορές δεν έχουμε επανέλθει στην αθεράπευτα ρομαντική διάθεση σου; Πόσες λέξεις δεν έχουν γραφτεί για το φόβο μη μείνεις μόνος/η επ’ αόριστον; Ήρθε πια ο καιρός να κάνεις κι εσύ κάτι. Ξέχνα τις μέρες που η υποχώρηση είχε γίνει κολλητή σου και οι κόμποι στο λαιμό δεύτερη φύση σου. Αυτή την εποχή πρέπει νʼ ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο όπου ο ήρωας/η ηρωίδα του έρωτα που υποδύεσαι αναγεννιέται από τις στάχτες του.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι επόμενες μέρες θα είναι για πολλούς/ες Διδυμους η αφετηρία για μια ριζική ανανέωση του τρόπου που συμπεριφέρονται στον εαυτό τους. Μια δύναμη που αναδύεται από πολύ βαθιά και δρα πολύ ανανεωτικά χαλαρώνει την επιθετική σου στάση απέναντι σε συνεργάτες ή/και την ίδια σου την οικογένεια, κι έτσι σε απελευθερώνει ψυχικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μέρες σαν τη σημερινή μοιάζεις σαν θεατής σε ένα ψυχοφθόρο εσωτερικό παιχνίδι τένις. Το μυαλό σου πετάει το μπαλάκι στην καρδιά σου (εκλογίκευση, αποστασιοποίηση, ερωτική απάθεια) και η καρδιά αποκρούει (μοναξιά, πάθος και τρυφερότητα που δεν μπορείς άλλο να κρατάς μέσα σου ανέκφραστα). Γι’ αυτό σήμερα δεν βγάζεις άχνα…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ποτέ δεν ήσουν το παιδί των ημίμετρων, πόσο μάλλον μέρες σαν τη σημερινή που αισθάνεσαι πως όχι μόνο θες κάποιον/α (πίσω;) στη ζωή σου, αλλά τον/την θες ολοκληρωτικά/απόλυτα/καταστροφικά και ΣΗΜΕΡΑ! Α και ναι, το ξέρεις πως είναι η λάθος επιλογή για εσένα αλλά δεν σου καίγεται καρφί ό,τι κι αν λένε όλοι/ες εκεί έξω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι επόμενες μέρες σου δίνουν την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σχέσεων, να συγχωρέσεις λάθη (σου, του/της, σας…) ή απλά να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή χωρίς ενοχές ή ενδοιασμούς. Μόνο άσε τα μεγάλα λόγια γιατί δεν σου πάνε! Μίλα με πράξεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θυμάσαι το στίχο «με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί»; Ωραία, πάρε τον όπως είναι και φόρεσε τον καπέλο στο χώρο εργασίας σου αυτές τις μέρες. Φωτιά και μαχαίρι σε σχέσεις με συναδέλφους αν θες να ελπίζεις πως θα αλλάξουν επιτέλους οι συνθήκες (συν)εργασίας σου. Αλλιώς μην γκρινιάζεις που δεν συμβαίνουν όλα όπως τα θες από μόνα τους; Ακόμη πιστεύεις στα μάγια και τα θαύματα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Συμβουλή 1η: Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε συναδέλφους και συγγενείς. Ακόμη κυκλοφορούν εκεί έξω χωρίς ζουρλομανδύα και με την πίστη ότι εσύ μπορείς να λύσεις όλα τους τα προβλήματα. Συμβουλή 2η: Προφανώς και πρέπει να γυρίσεις σπίτι σου όταν όλοι θα έχουν αποκοιμηθεί…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Φρόντισε σήμερα να υιοθετήσεις το γνώριμο και επιτυχημένο στυλ σου “Δες το μάτι μου που γυαλίζει, δεν αστειεύομαι όταν σου λέω πως μου ανάβουν τα λαμπάκια”. Πρακτικά μια χαρά είσαι, απλά για να παραμείνεις έτσι πρέπει να κόψεις από νωρίς το βήχα σε μερικούς/ές στο χώρο εργασίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι λογικό, όταν το σώμα σου είναι κουρασμένο και οι μπαταρίες σου πεσμένες, το μυαλό σου να παραπαίει επίσης, αποπροσανατολισμένο από φοβίες και άγχη που γεννιούνται από την καθυστέρηση με την οποία κινείσαι στη ρουτίνα σου… Αφού λοιπόν είναι λογικό μην χειροτερεύεις την κατάσταση με την μανία σου να πιέζεις στα άκρα τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε κουράστηκες να μαδάς την μαργαρίτα ή ακόμη; Γιατί αν ακόμη τη μαδάς σου έχω νέα. Δεν θα πρέπει νʼ αναρωτιέσαι «Μʼ αγαπά, δεν μʼ αγαπά». Πως θα σου ακουγόταν το «Πάω ή δεν πάω»; Ναι, γυρεύοντας να φας το κεφάλι σου…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μιας καινούργια πραγματικότητα κυοφορείται εδώ και μερικές εβδομάδες. Που; Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις φυσικά (και οι επαγγελματικές συνεργασίες λογίζονται μέσα σʼ αυτές). Κερδίζεις σε σιγουριά, αλλάζεις κοινωνικούς κύκλους ή μια ερωτική σχέση αλλάζει επίπεδο. Υπάρχει μόνο ένα πλην: πρέπει να επιδείξεις λίγο περισσότερη υπομονή απ’ ότι συνήθως γιατί τα πρώτα βήματα σ’ αυτό το δρόμο θα είναι ανηφόρα.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET