ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 18/11/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Group Therapy για Κριούς: «Έχω δικαίωμα να αλλάξω απόψεις και στάση απέναντι σε όλους και όλα χωρίς να χρειάζεται να απολογηθώ για αυτό!». Επαναλαμβάνεις ανά είκοσι λεπτά για όσο χρειάζεται ώσπου να αποτυπωθεί. Μετά το λες με θράσος σε όποιον/α συνάδελφο τραβάει ζόρια μαζί σου. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Οι υποχρεώσεις […]

Neopolis Team

18 Νοεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Group Therapy για Κριούς: «Έχω δικαίωμα να αλλάξω απόψεις και στάση απέναντι σε όλους και όλα χωρίς να χρειάζεται να απολογηθώ για αυτό!». Επαναλαμβάνεις ανά είκοσι λεπτά για όσο χρειάζεται ώσπου να αποτυπωθεί. Μετά το λες με θράσος σε όποιον/α συνάδελφο τραβάει ζόρια μαζί σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι υποχρεώσεις είναι υποχρεώσεις. Και όταν οι υποχρεώσεις πατάνε γκάζι οφείλεις να ακολουθείς είτε σʼ αρέσει, είτε όχι! Βιταμίνες πριν ξεκινήσεις τη μέρα να πάρεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, υπάρχουν δύο κομβικά ζητήματα σήμερα: 1) Χαλάρωση: οφείλεις να προσφέρεις στο σώμα σου μερικές ανάσες. Αν συνδυάζονται και με μια νότα αισθησιασμού (το λέμε και σεξ) ακόμη καλύτερα. 2) Συνέπεια: με απλά λόγια μην χαζεύεις από το πρωί για να μην κάνεις υπερωρίες μέχρι το βράδυ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, ακόμη κι αν η μέρα αποδειχθεί ένα φιάσκο από άποψη αποδοτικότητας στην εργασία σου, δεν χρειάζεται να μπεις στο φαύλο κύκλο των ενοχών. Και τη Δευτέρα που θα επιστρέψεις στη δουλειά πάλι ένα βουνό υποχρεώσεων δεν θα συναντήσεις; Γι’ αυτό μην σαμποτάρεις τη μέρα σου μετά το τέλος της δουλειάς!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ένας φίλος Λέων παραπονιόταν τις προάλλες πως αισθάνεται σαν μεσάζοντας στα ίδια του τα χρήματα. Μόλις τα πιάνει με το ένα χέρι, τα δίνει με το άλλο. Του εξήγησα πως το πρόβλημα δεν εστιάζεται στο παρόν. Τώρα ξεπληρώνει σπατάλες του παρελθόντος ώστε να μάθει πως «ξοδεύω» και «ανευθυνότητα» δεν πάνε χέρι χέρι. Βρίσκεις τόσο σκληρή τη στάση μου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, η συναισθηματική αναμπουμπούλα είναι δεδομένη σήμερα. Όμως αν αφήσεις τις εσωτερικές σου περιδινήσεις να επηρεάσουν την ρουτίνα και τις σχέσεις σου στο γραφείο, θα φταις εσύ και μόνο! Πρόσεχε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι από αυτές τις μέρες που θα ήθελες να έχει στη σειρά μπροστά σου όλους εκείνους/ες που σου σπάνε τα νεύρα συστηματικά και να τους αρχίσεις στη μπουνιές. Εντάξει, αν δεν θες να γίνεις βίαιος/βίαιη μπορείς να καρφώσεις τις φωτογραφίες τους στο τοίχο και να τους/τις πετάς βελάκια…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Το κεφάλι σου είναι σαν ένα κλειστό δοχείο που το έχουν πετάξει στη φωτιά. Και η πίεση ανεβαίνει. Ανεβαίνει. Ανεβαίνει. Και…(Μπαμ!;;). Πως να μην θες να τα κάνεις όλα λίμπα, οεο;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Το χρήμα και ο έρωτας. Το χρήμα – και ο έρωτας; Χρήμα; Έρωτας; Όπως και αν συνδυάζεις, με όποια σειρά κι αν τα βάλεις, αυτά περικυκλώνουν το μυαλό του, τη διάθεση σου… Και ναι, είναι αδύνατο αυτή την εποχή να σε ικανοποιούν απόλυτα και τα δύο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ένας/Μια αιγόκερως απαλλαγμένος/η από το άγχος του πρωινού ξυπνήματος είναι πιο δραστήριος/α από Κριό, πιο γερό ποτήρι από Δίδυμο και πιο μαγνητικός/η από Σκορπιό. Μην στερείς τη χαρά από τους γύρω σου να σε βλέπουμε απελευθερωμένο μια στο τόσο. Σήμερα το βράδυ τι κάνεις είπαμε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που οι επαγγελματικοί σου στόχοι μοιάζουν να απομακρύνονται σε αστρονομικές αποστάσεις και το μόνο που μένει είναι αυτό το τεράστιο ψυχολογικό βάρος της εργασιακής σου ρουτίνας. Αν είναι να εκραγείς, μην δώσεις σε κανένα/καμία τη χαρά να σε κοιτάζει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Στον πυρήνα όλων σου των επιδιώξεων (επαγγελματικών ή ερωτικών) βρίσκεται η ακαταμάχητη ανάγκη σου να αποδείξεις πως τίποτα δεν είναι απίθανο ή ακατόρθωτο, αν μαζί με τον ιδρώτα αναμίξεις και λίγη αγάπη. Σήμερα λοιπόν φρόντισε να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου πως η μοναξιά υποφέρεται, όμως το να κάνεις έκπτωση από αυτό το πιστεύω σου, όχι!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET