ΕΛΛΑΔΑ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 15/11/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Λίγο η ρουτίνα που δεν παλεύεται, λίγο οι άνθρωποι που κυκλοφορούν σαν ζόμπι, λίγο και η φευγάτη σου διάθεση, δεν θέλει και πολύ για να μην συνεννοείσαι με άνθρωπο σήμερα. Όσο πιο περιορισμένες οι συζητήσεις, τόσο καλύτερα θα είναι τα νεύρα σου. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ναι, εντάξει το πρωί θα […]

Neopolis Team

15 Νοεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Λίγο η ρουτίνα που δεν παλεύεται, λίγο οι άνθρωποι που κυκλοφορούν σαν ζόμπι, λίγο και η φευγάτη σου διάθεση, δεν θέλει και πολύ για να μην συνεννοείσαι με άνθρωπο σήμερα. Όσο πιο περιορισμένες οι συζητήσεις, τόσο καλύτερα θα είναι τα νεύρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ναι, εντάξει το πρωί θα έχεις τα γνωστά θεματάκια με τις κυκλοθυμίες σου και τις υποχρεώσεις που σε έχουν σκεπάσει μέχρι το λαιμό και δεν προλαβαίνεις να τις εκπληρώσεις. Το βραδάκι όμως σε αποζημιώνει πάντως με καταπληκτική διάθεση!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Για να παραμένεις δραστήριος/α και περίεργος/η (σαν να λέμε να έχεις ζωντάνια!) πρέπει να σε διακατέχει μια εσωτερική ηρεμία. Αν το πάρεις απόφαση να μην αναλώσεις πάλι όλη τη φαιά σου ουσία στα προβλήματα του εργασιακού σου χώρου, αυτή θα έρθει φυσικά και θα σε τυλίξει σαν θερμό κύμα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Πολλοί/ες Καρκίνοι θα αναφωνήσουν σήμερα με ένα ανάμικτο θυμό/θλίψη: “Αγαπώ τους/τις φίλες μου αλλά έχω ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ πια! Πότε έγινε ο έρωτας μακρινός κι άπιαστος ορίζοντας;”… (Χωρίς σχόλια)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Καθώς θα προχωρά η μέρα θα νιώθεις προοδευτικό όλο και πιο κοινωνικός/η και εξωστρεφής. Από την άλλη πότε ήταν η κοινωνικότητα φάρμακο για την συναισθηματική σου πείνα; Ακριβώς. Ποτέ. Α, και αν είσαι σε σχέση φυλάξου από τις εντάσεις σήμερα. Δεν το έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είναι σε φάση να εκμεταλλευτείς όλο τον διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο των ημερών που έρχονται είτε για να τελειώνεις με εκκρεμότητες, είτε για να τρέξεις μερικές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Φυσικά και υπάρχει πρόβλεψη και για κοινωνική ζωή – ποιος σε πιάνει αν σου βγει το πρόγραμμα λέμε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν είσαι σε σχέση, κλείσε πόρτες, παράθυρα, πατζούρια και βούτα στο κρεβάτι με τον/την σύντροφο σου και τα λέμε σε κανένα 3ήμερο. Αν δεν είσαι σε σχέση, δεν μπορείς να βγάλεις το σεξ από το μυαλό σου… Σε αναζήτηση θηράματος λοιπόν. Καλή τύχη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εντάξει μην το κάνεις και μείζον θέμα πως μερικές μέρες, όπως σήμερα, ο/η σύντροφος σου ή/και οι συνεργάτες σου δεν νοούν να κατανοήσουν με την πρώτη πως θες την ησυχία σου και να μην συζητήσεις τίποτα. Βέβαια αν επιμείνουν μαύρο φίδι στον κόρφο τους. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, ε;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που σε εξαντλούν σωματικά και ψυχολογικά και σε κλείνουν στο καβούκι σου. Αυτό σε κάνει αυτόματα επιθετικό/ή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μήπως να πάρεις δουλειά για το διήμερο στο σπίτι για νʼ απασχολείς το μυαλό σου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Πολλές φορές ο αστρολόγος σου έχει επανέλθει σʼ αυτή τη διάθεση που καταπιέζεις… Ναι αυτή την ανάγκη να κοινωνήσεις στο/στη σύντροφο και τους/τις φίλους/ες σου τα θέλω, τα αιτήματα και τις απόψεις σου; Για πολλούς/ες Αιγόκερους αυτές τις μέρες δεν γράφονται απλώς οι τελευταίες αράδες μιας περιόδου που η υποχώρηση είχε γίνει η καλύτερη σου φίλη. Ξεκινά πια ένα νέο βιβλίο που ο/η Αιγόκερως ήρωας μας γεννιέται από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μπορείς να ξεχάσεις τη σεληνιασμένη διάθεση σήμερα – ο λυκάνθρωπος που κρύβεις μέσα σου κοιμάται σαν αρνάκι και το μόνο από το οποίο έχεις ανάγκη είναι να περάσεις χρόνο με τους/τις λίγους/λίγες εκλεκτούς/ες που ονομάζονται κοντινοί σου άνθρωποι.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, διαλογίσου σήμερα πάνω στην ακόλουθη ερώτηση: με ποια συναισθήματα (χαρά, αισιοδοξία, ελπίδα, αυτοσεβασμό, εκτίμηση) έχει συνδέσει μερικές από τις πιο στενές σου σχέσεις; Μήπως ακριβώς επειδή τόσο εύκολα επένδυσες αυτά τα εσωτερικά πετράδια σε αβέβαιες αγκαλιές τώρα έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα να απεξαρτηθείς απʼ αυτές;

Πηγή: Stardome.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ: Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη 17/4!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε μαγαζί της Μαδρίτης μπορείς να φας το τελευταίο δείπνο του Τιτανικού (με δική σου ευθύνη)!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν με ερημοποίηση αν συνεχίσουμε έτσι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET