ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/12/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αυτό το σαδισμό του σύμπαντος πώς να τον αντέξεις σήμερα; Η μέρα να ξεκινά με διάθεση, ταχύτητα, σπίρτοζικη επικοινωνία και να καταλήγει με μια κούραση και χασμουρητά που απειλούν να σου εξαρθρώσουν το σαγόνι; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Καλό θα ήταν να κατεβάσεις το γενικό διακόπτη της ομιλίας, των διαπραγματεύσεων και […]

Neopolis Team

14 Δεκεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αυτό το σαδισμό του σύμπαντος πώς να τον αντέξεις σήμερα; Η μέρα να ξεκινά με διάθεση, ταχύτητα, σπίρτοζικη επικοινωνία και να καταλήγει με μια κούραση και χασμουρητά που απειλούν να σου εξαρθρώσουν το σαγόνι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Καλό θα ήταν να κατεβάσεις το γενικό διακόπτη της ομιλίας, των διαπραγματεύσεων και των συζητήσεων στο εργασιακό σου χώρο. Αντίθετα είναι καιρός να ενεργοποιήσεις την όραση σου και να μετρήσεις εχθρούς και φίλους μέσα στο γραφείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Φίλοι και συγγενείς μπορούν να μπουν στην ίδια ζυγαριά; Φυσικά και ναι! Αφού και με τους μεν και με τους δε έχεις αφήσει ανεξόφλητα γραμμάτια και ανείπωτες αλήθειες. Όλους τους κρίνεις πλέον εκ του αποτελέσματος και σε κάποιους/ες καθόλου δεν θα αρέσει αυτό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δε θέλω να σε πιάσουν τώρα οι ανασφάλειες και οι ντροπές. Από σήμερα και για το επόμενο τριήμερο πρέπει να είσαι έτοιμος/η ανά πάσα στιγμή να υπερασπιστεί με ένταση και πάθος τις απόψεις, τις επιλογές και τα θέλω σου απέναντι σε γονείς και φίλους που νομίζουν πως η ζωή σου είναι το παιχνιδάκι για ν’ ασχολούνται στον ελεύθερο χρόνο τους. Δεν μασάς λέμε!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ίσως το εκφράζεις λίγο πιο άγαρμπα ή άκομψα, αλλά τελευταία σου βγαίνει ένας διαφορετικού τύπου εγωισμός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Περισσότερο επιθετικός/η (προς τους/τις γύρω σου), απότομος/η και ανένδοτος/η σε σχέση με το συνηθισμένο δραματικό σου πείσμα. Μέρες σαν τη σημερινή ίσως νιώθεις σαν να σου έχουν φορέσει ένα ρούχο δύο νούμερο μικρότερο απ’ αυτό που φοράς, αλλά σύντομα θ’ ανακαλύψεις πως μια χαρά σου ταιριάζει κι αυτή η ενδυμασία…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η ανάγκη σου να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες όσο το δυνατόν πιο σύντομα ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις αναζήτησης δανεικών, δανείων ή να ζητήσεις αύξηση. Εντάξει στα οικονομικά δεν σε φοβάμαι. Όμως αν οι εκκρεμότητες είναι συναισθηματικές… Houston weʼve got a problem!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ναι, η ανασφάλεια σου χτυπά την πόρτα κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την υλική σφαίρα της ζωής. Υπάρχουν δύο δρόμοι: ή κάνεις την ανασφάλεια τσαμπουκά και προσπαθείς ν’ ανακαλύψεις τι πρέπει νʼ αλλάξεις (ώστε να πάψεις να αισθάνεσαι ξεκρέμαστος/η), είτε σκύβεις το κεφάλι και εργάζεσαι ακόμη πιο σκληρά με την ελπίδα πως αυτό που νιώθεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια παροδική φοβία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Κάποιες φορές η επικοινωνία με τον/τη σύντροφο σου ή/και τους φίλους μοιάζει με αγώνα ταχύτητας και άλλες, όπως σήμερα, μοιάζει με μαραθώνιο που τον διανύεις με κουτσό. Μην κακιώνεις και μην τσαντίζεσαι λοιπόν με την παραμικρή παρανόηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι εκνευριστικό να πρέπει να βαράς προσοχή μπροστά στον/στην προϊστάμενο/η σου και να καταπίνεις όλες τις ανούσιες υποδείξεις του/της, μέρα με την ημέρα. ΟΚ, δεν σου λέω κάτι καινούργιο. Απλά σήμερα ίσως φτάσεις πολύ κοντά στο σημείο να εκραγείς. Not a good idea…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν υπάρχει πιο τρομακτική αίσθηση για έναν/μια Αιγόκερω από το να νιώθει πως δεν έχει αρκετές γνώσεις ή ταλέντα για να ανταπεξέλθει στην αρένα της καριέρας. Είναι μεν αδύνατο να ξέρουμε τα πάντα για όλα τα ζητήματα που μπορεί να ανακύψουν, όμως αυτό το λέμε εμείς οι υπόλοιποι που δεν είμαστε Αιγόκεροι. Αν νιώθεις έτσι λοιπόν πάψε να μειώνεις τον εαυτό σου και στρώσου στην ενημέρωση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Προοδευτικά, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα ασισθάνεσαι μια αυξανόμενη πίεση, μάλλον εξαιτίας των ευθυνών στη δουλειά σου ή κάποιων προθεσμιών που σʼ αγχώνουν. Οπότε ένα είναι το σύνθημα: Δούλεψε!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο είσαι καλός/η είναι να ερωτεύεσαι τα φαντάσματα του παρελθόντος σου. Να αναζητάς “εκείνο το βλέμμα” σε όλα τα επόμενα βλέμματα, “εκείνο το άγγιγμα” στα χέρια που ακολουθούν, “μια βραδιά σαν τότε” στις βραδιές του παρόντος και του μέλλοντος. Οι σχέσεις είναι σαν τους ανθρώπους Ιχθύες μου: οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους. Καιρός να πας παρακάτω.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET