ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 14/11/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Κριέ, φυσικά και σε συμφέρει να πέσεις τώρα με τα μούτρα στη δουλειά και να προετοιμάσεις/οργανώσεις/διευθετήσεις με ταχύτητα την ρουτίνα σου. Κάνε τον παρορμητισμό σου πλεονέκτημα τη στιγμή που όλοι/ες γύρω σου φαίνονται να κινούνται με χρονοκαθυστέρηση και νωχέλεια. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Εκεί που η διάθεση σου έμοιαζε με εκείνη […]

Neopolis Team

14 Νοεμβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κριέ, φυσικά και σε συμφέρει να πέσεις τώρα με τα μούτρα στη δουλειά και να προετοιμάσεις/οργανώσεις/διευθετήσεις με ταχύτητα την ρουτίνα σου. Κάνε τον παρορμητισμό σου πλεονέκτημα τη στιγμή που όλοι/ες γύρω σου φαίνονται να κινούνται με χρονοκαθυστέρηση και νωχέλεια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Εκεί που η διάθεση σου έμοιαζε με εκείνη του είλωτα που πρέπει να ανέβει το βουνό με τα μπαγκάζια άλλων στην πλάτη του, μεταμορφώνεται αργά και σταθερά σε ανακούφιση μεγατόνων. Κράτα το καλό σου mood σήμερα και προστατέψου από ανούσιους καυγάδες. Δεν αξίζει καν τον κόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Για έναν/μια Δίδυμο, ξεγράφω το παρελθόν δεν σημαίνει ακριβώς ξεχνάω. Αντίθετα η ερμηνεία είναι περισσότερο του στιλ: «Κάτσε και λύσε μόνος/η σου τα συμπλέγματα σου γιατί εγώ έχω καλύτερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου! Κι ααααααν τα λύσεις ποτέ, έλα τότε να δούμε αν μπορούμε να συνυπάρξουμε ξανά.». Σήμερα ίσως χρειαστεί να το επαναλάβεις σε μερικούς/ες εκεί έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

“Δεν θα περάσω ακόμη ένα βράδυ μόνος/η μου με DVD και πίτσες!” μπορείς να επαναλαμβάνεις φωναχτά κάθε 10 λεπτά σήμερα, ακόμη κι αν σε περάσουν όλοι για τρελό/η. Σκέψου και τις παραπανίσιες θερμίδες; Πως θα βγεις στην παραλία; (Θεέ μου πόσα ακόμη κλισέ θα σκεφτεί ο αστρολόγος για να ξεκολλήσεις από τον καναπέ;)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα επιβάλλεται αλλαγή στρατηγικής! Μέχρι χθες περίμενες να σου την πουν για να πάρεις φόρα. Σήμερα παίρνεις φόρα και την λες εσύ σε όποιον/α το παίζει τεμπέλης/α ή πολύ κουρασμένος/η στην δουλειά. Στο είπα, είναι να μην αισθανθείς πως μπαίνεις στο επίκεντρο. Είσαι ικανός/η για θαύματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πόσες φορές έχεις καταφέρει τους τελευταίους μήνες, μια μέρα που ξεκινούσε με καλή διάθεση και ενέργεια, να την καταστρέφεις με το πρώτο στραβό/αναπάντεχο/ανατρεπτικό γεγονός που εμφανιζόταν; Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, αρκεί να μην το κάνεις και σήμερα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι περίεργο που προσπαθείς τελευταία να κατανοήσεις αν είσαι κουρασμένος/η ή κορεσμένος/η από την καθημερινή εργασιακή ρουτίνα. Γιατί αν ισχύει το πρώτο τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι να πάρεις μερικές αναπνοές το επόμενο διάστημα (εφικτό). Αν όμως ισχύει το δεύτερο έχεις μεγάλο πρόβλημα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, λέγεται πως όταν κάποιος/α που ανήκει στο ζώδιο σου ερωτεύεται ή θέλει να απομακρυνθεί από μια σχέση γίνεται όλο και λιγότερο ομιλητικός/η, αφού όταν ένας έρωτας (ξανά)γεννιέται ή πεθαίνει, τα λόγια περισσεύουν. Ερώτηση κρίσης: Μήπως έχεις γίνει σιωπηλός/η τελευταία;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Από σήμερα και για λίγες μέρες ακόμη στην εργασία σου οφείλεις να εμπιστεύεσαι αποκλειστικά το ένστικτο σου και καθόλου τα λόγια που ακούς, όσο λογικά κι αν φαντάζουν εκ πρώτης όψεως. Και μη σε νοιάζει αν
ο/η προϊστάμενος σου ή οι συνάδελφοι σου σε κατηγορήσουν για ανυπακοή ή εγωπάθεια. Δεν είναι μακρινή η μέρα που θα ζητήσουν συγγνώμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όσες υποχρεώσεις ή δουλειές κι αν έχεις, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταματήσεις να φλερτάρεις, να γνωρίζεις ανθρώπους και να επιδιώκεις συναντήσεις που πλασάρονται σαν τυχαία συμβάντα αλλά είναι (κανονικά και με το νόμο) ραντεβού. Έχεις τη γοητεία με το μέρος σου αυτές τις μέρες, μην την κλωτσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Έχεις μάθει πια νʼ αναγνωρίζεις τα εσωτερικά προμηνύματα: πλησιάζει ο καιρός που θα επιβάλλεις ριζοσπαστικές αλλαγές τόσο σε κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις, όσο και σʼ οικονομικές/επαγγελματικές συνεργασίες. Όμως μʼ αυτή τη δαιμονισμένη σου ανάγκη για ταχύτατες αλλαγές, σε προειδοποιώ ειδικά για σήμερα: μην αφήσεις τη γλώσσα σου να τρέχει γρηγορότερα από τη σκέψη σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δεν αντέχεται σήμερα η πολύ βαβούρα. Αντίθετα μια ζεστή κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο με τον/την σύντροφο σου ή έναν καλό φίλο/καλή φίλη είναι βάλσαμο για την καρδιά σου. Επίσης είναι εξαιρετική μέρα να κλείσεις εκκρεμότητες αν η δουλειά σου περιλαμβάνει επικοινωνία με συνεργάτες/πελάτες/προμηθευτές.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET